Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet bitiminden 2. Günü başla. Kızlar ben bu arada hayır otu kullandım kendiliğinden yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı sanırım. Ama adete 5 gün kala kan verdim negatif çıktı. Progesteron da 46 çıktı. Bilgisi olan varmı. Bekliyorum eğer adet olursam hsg çekilecek çok korkuyorum

Çok sağol canım. Bende öyle yaparım.

Maalesef gelismedi. Ilacla olcak gibi degil igneye gecelim dedi doktorum
canim benimde ilk cocugumda ayalrca kloemn kullandim olmadi igneye gectik igneinde ilk ayinda olmadi kis oldu kisi geçirdik 2. ignenkn dozu arttirildi 2 dozda catlama ignesi vurdurdu ve hamile kaldim simdi yine bebek istiyoruz bir igne tedavim tutmadi iko aydor klomen kullaniyorum yumurtam oluyor gecen ay tutmadi bu klomende ikinci ayim bata 5 gun kaldi bekliyorum catlama ignesinin 16.gunu test yaptim.negatif

merhaba canım bende seni merak ediyordum. adet olana kadar ümid vardır.

canim hala bekliyorum sabah test yaptim negatif daha bata var beklemedeyim sende durumlar ne yumurtalarin gelisiyormu
canım benim dün 10. günde kontrolüm vardı 6 gün iğne vuruldum 112,5 ml
iki sağda iki solda 4 yumurta vardı. en büyüğü 17 mm idi diğerleri 10-12 mm idi. sence nasıl durum
bu akşam çatlama iğnesi olacağım. çarşamba aşılama olacak allahın izniyle

inşallah rabbim bekletmeden sağlıkla ve hayırlısı ile gönderir kuzularımızı inşallah

canim 17 mm mis catlama ignesine daha beklemesi gerekmiyormuydu gerci doktor daha iyi bilir insallah tutar canim inslalahhh bana yaz sonuclari muhakkak

Hayıt otuyla 15 19 20 24 25 mm yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi vermedi kendiliğinden çatlar dedi öyle oldu çatladıpı gün ağrım çok oldu. Bizim komşumuz 47 yaşında en son ki doğumu 23 yıl önce ve hayıt otuyla hamile kaldı

normalde yumurtlama sorunun varmiydi canim bu yumurtlaar sadece hayittan mi oldu maslalah süper

Canm sende de pkos var mi? Benim yumurtaliklar da tembel tenekeymis ya ;(((
Bi de kullandigin ignenin adi neydi ve karnindan mi vuruldun?

Canm sende de pkos var mi? Benim yumurtaliklar da tembel tenekeymis ya ;(((
Bi de kullandigin ignenin adi neydi ve karnindan mi vuruldun?
evet canim pkos var pregon muydu tam hatirlamiyorum yumurta gelistirici igneler iste evet göbek ten koldan hic agrimiyor

Bende folidoce kullaniyorum 2.kutu bitmek uzere bigun iciyorum bigun içmiyorum unutuyorum.

Bende sadece az kasik agrisi ve bi kere mide bulantisi oldum hic belirti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…