Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canm hatta ne oldugunu bile bilmiyorum ilk defa senden duydum ilacım bitti ayin 1 den 9una kadar ilişki dedi bat tarihi 20

Folik asit ama hamile kalmaya yardimci ben 2.kutu bitmeden hamile kaldim pkoluyum bende eczaneye git verirler doktor yazmasina gerek yok vitamin zaten

Ben bu ay ovulasyon testi yaparak ilerleyeyim dedim ama bir turlu kalin cizgiyi yakalayamadim. Sizce neden olabilir?
Testi 24saatte bir yapıyorsan en koyu anını kaçırabilirsin koyulaşma farkettiğinde 6saat sonra testi tekrarla daha koyu olduğunu göreceksin. Bende ilk kullandığımda çok koyu olduğu zamanı yakalayamamıştım.diğer günlerden hafif daha koyu olunca yumurtlama gerceklestiğini düşünmüştüm

Ayın 21 22si yunurtlamis olabilirmisin ? Bat 6sa
Evet o haftayi degerlendirdik aslinda cok umutluydum bu aydan ama adete yaklastikca bi belirti goremiyorum umutlarim tukeniyor..genelde kasik agrisi yada gogus hassasiyeti oluyormus gebelerde.benim 6gun kaldi ama bi tek sabahlari belim cok agriyor.o da klimadan üşütüyorum herhalde..

Doktora gidin bence adetler duzenlimi
adetlerim cok duzenlidir.

Testi 24saatte bir yapıyorsan en koyu anını kaçırabilirsin koyulaşma farkettiğinde 6saat sonra testi tekrarla daha koyu olduğunu göreceksin. Bende ilk kullandığımda çok koyu olduğu zamanı yakalayamamıştım.diğer günlerden hafif daha koyu olunca yumurtlama gerceklestiğini düşünmüştüm
evet aynen ben 24 saatte bir her sabah ilk idrarimla yapiyorum. Yanlis mi yapiyorum sence?

Evet o haftayi degerlendirdik aslinda cok umutluydum bu aydan ama adete yaklastikca bi belirti goremiyorum umutlarim tukeniyor..genelde kasik agrisi yada gogus hassasiyeti oluyormus gebelerde.benim 6gun kaldi ama bi tek sabahlari belim cok agriyor.o da klimadan üşütüyorum herhalde..
Belirtiler cok zaman sonrada ortaya çıkabiliyor biz hep belirti bekledgmzden mesela bnm 2 gündr kasiklarmda baski ve agri var yunurtlamaya yoruyorm yada kistlerm var ondan dolayi bidahakine degerlendrirsin her yunurtlamada tutmayabiliyor bekleyip görecegiz

Belirtiler cok zaman sonrada ortaya çıkabiliyor biz hep belirti bekledgmzden mesela bnm 2 gündr kasiklarmda baski ve agri var yunurtlamaya yoruyorm yada kistlerm var ondan dolayi bidahakine degerlendrirsin her yunurtlamada tutmayabiliyor bekleyip görecegiz
Tabi ki ama insan bekleyince gunler bi gecmez ya.var mi yok mu suan en buyuk hayatin sorusu ??????yoksa tabi ki yılmak yok nasibi aramaya devam

Tabi ki ama insan bekleyince gunler bi gecmez ya.var mi yok mu suan en buyuk hayatin sorusu ??????yoksa tabi ki yılmak yok nasibi aramaya devam
Aynen canim belirsizlik strese neden oluyor belirtilerin nasil oldugunu bile bilsek.. oda zmanla ortaya cikiyor tutup tutmadigi hep akillarda soru isaret ornegin dun yumurtam catlamis olsa ben dun iliskide bulunms olsam, tutsa ve bugun tekrar denemek icin iliski yasayabilirim belki zarari olacak buda benim icin bi soru isareti tutuktan sora sık iliski zararli olabilir

adetlerim cok duzenlidir.

evet aynen ben 24 saatte bir her sabah ilk idrarimla yapiyorum. Yanlis mi yapiyorum sence?
evet canım özellikle sabah ilk idrarı ile yapılmaması lazım. . çünkü ilk idrar hormon acısından yoğun oluyor. gece boyu sıvı almadığımız için yanıltıcı olabiliyor. testi yapmadan 3-4 saat önce sıvı alımını cok azaltmalısın.sonrasında tahlil yapmalısın. en ideali öğleden sonra 4 gibi veya aksam 10 gibi tahlil yapmak canım.

aynen bende senin durumundayim bat 4 agustos bir haftadir belim agriyor arada sag kasigim ama belimi sogutulardan zannediyorum igneminde bugun 16. gunu test yapiyorum negatif kanda vermedim adet olmayı beklemeye basladim :(

Kizlar merhaba. Bu ay da geldim :110:
Pkosluyum 18 aylik evliyim. Gecen ay klomen kullandim ise yaramadi bu ay adetin 1. Gunu yumurta gelistirici igneler vurulcak.
Hayirlisi bakalim insallah hepimizin bebisi olur dilerim :KK200::anneadayı:

Adet bitimi2.gun basla sabah aksam ac karnina ibrajim.saracoglu sogan.kuru yaz cikar.
Merhaba kızlar. Bu soğan kürünün tarifini buldum fakat tam olarak ne zaman başlanmalı orası biraz karışık geldi. Herkes başka yazmış. Bilen varsa yazabilirmi. Sanırım 15 gün sabah akşam içicen ama ben şuan adetimin 3.günündeyim ne zaman başlayayım.

Back