- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi Buhayatbenim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimden gelmiyo sanki düşük yapmışım gibi hissediyorum kendimi çok ümitlenmistim 9 tane yumurta deyince 8 tanesi nereye uçtu bilmiyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahStres yapma cnm cok detayli dusunmemeye calis sen iliskiyi degerlendir hayirlisiyla belkide tutacaktir amin gonlune gore olr insallah bu ay hepimizin moral cok onemli
Iyi başlamış ama tam gününde kıpkırmızı oluyo yani ben de öyle oluyor.Eki Görüntüle 2027646 Bugün adetin başlangıcından 8. Gün ama ovulasyon testi koyuluğu iyi değil mi
Yaniltici olabiliyor canim testler benim nezaman yapsam cift cikardi sora sıliklesti gittikce bi hafta sora doktora gttim adetimin 28.gun yumurtlamamışımEki Görüntüle 2027646 Bugün adetin başlangıcından 8. Gün ama ovulasyon testi koyuluğu iyi değil mi
Canim bazen yumurtlamada yunurtalar gelismez yada buyumez fonksiyonuyla alakali bunun icin incir kurü iyi geliyor ama hormon seviyende cok onemli test yaptirdinmiElimden gelmiyo sanki düşük yapmışım gibi hissediyorum kendimi çok ümitlenmistim 9 tane yumurta deyince 8 tanesi nereye uçtu bilmiyorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Hormon testim guzel cıktı incir kürünü duymuştum ana önce soğan kürü yap diyolar doktora soyledim öyle bişey yok falan dediCanim bazen yumurtlamada yunurtalar gelismez yada buyumez fonksiyonuyla alakali bunun icin incir kurü iyi geliyor ama hormon seviyende cok onemli test yaptirdinmi
Inciri genelde sogandan sora adet bitiminde yunurtlamayi kalitelestirsin diye yapanlar var kuzenim ikisini uyguladı faydasini gorduHormon testim guzel cıktı incir kürünü duymuştum ana önce soğan kürü yap diyolar doktora soyledim öyle bişey yok falan dediAma ben yapicam karar verdim canım soğan kürü ile basliycam inşallah önümüzde ki ay
Deniycem inşallah bende faydasını görürümInciri genelde sogandan sora adet bitiminde yunurtlamayi kalitelestirsin diye yapanlar var kuzenim ikisini uyguladı faydasini gordu
Insallah canim agustosta guzel haberler verriz umarım ben bu ay degerlendiremezsem bidahaki aya kalicak eylul gibi hayirlisi olsun yaDeniycem inşallah bende faydasını görürüm
Yarın yada öbür gün yumurtlarsın gibi ama sen yinede bugünüde boş geçirme bence nolur nolmazEki Görüntüle 2027675 Kızlar bende bu ay başladım ovulasyon testinde bugün 3.günüm takvime göre yarın yada öbür gün gösteriyor yumurtlama gününü ama bugün sabah ilişki oldu öğlen yaptım testte diğer iki günden çok daha koyu çıktı
Sen erken yumurtluyosun sanırım 2 güne falan tam koyulaşır benim 10.günüm daha bukadar koyu değilEki Görüntüle 2027646 Bugün adetin başlangıcından 8. Gün ama ovulasyon testi koyuluğu iyi değil mi
Valla bende bilmiyorumki canım aynı senin gibiyim hamile kalsam anlamıcamInsallah canim belirtilerinide bilmiyoruz ki ilk hamilelik olunca ,,,degil olursa tabi...insan tecrubesiz kaliyor tuturmus olupta iliskiye devam edenlere bi zarari oluyor mu ki hep bunu merak etmisimdir
Aynen canım öyle yapıcam ama her gün yapınca kalıteli olmaz sperm diyende varYarın yada öbür gün yumurtlarsın gibi ama sen yinede bugünüde boş geçirme bence nolur nolmaz
Evet öyleymiş sen artık ceviz fındık fıstık ne varsa yedirAynen canım öyle yapıcam ama her gün yapınca kalıteli olmaz sperm diyende var![]()
Aynen Tedbir bizden takdir Allah'tanEvet öyleymiş sen artık ceviz fındık fıstık ne varsa yedir![]()