- 15 Mayıs 2017
- 350
- 304
- 103
- 30
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Yok canm hatta ne oldugunu bile bilmiyorum ilk defa senden duydum ilacım bitti ayin 1 den 9una kadar ilişki dedi bat tarihi 20İnofolic combi iciyo musun eczaneden al hemen ve sogan.kuru yap cnm
Soğan Kuru genede ne işe yarıyor ve sen nasıl iciyosn canmİnofolic combi iciyo musun eczaneden al hemen ve sogan.kuru yap cnm
Yok canm hatta ne oldugunu bile bilmiyorum ilk defa senden duydum ilacım bitti ayin 1 den 9una kadar ilişki dedi bat tarihi 20
Soğan Kuru genede ne işe yarıyor ve sen nasıl iciyosn canm
Ben bu ay ovulasyon testi yaparak ilerleyeyim dedim ama bir turlu kalin cizgiyi yakalayamadim. Sizce neden olabilir?
Testi 24saatte bir yapıyorsan en koyu anını kaçırabilirsin koyulaşma farkettiğinde 6saat sonra testi tekrarla daha koyu olduğunu göreceksin. Bende ilk kullandığımda çok koyu olduğu zamanı yakalayamamıştım.diğer günlerden hafif daha koyu olunca yumurtlama gerceklestiğini düşünmüştümBen bu ay ovulasyon testi yaparak ilerleyeyim dedim ama bir turlu kalin cizgiyi yakalayamadim. Sizce neden olabilir?
Evet o haftayi degerlendirdik aslinda cok umutluydum bu aydan ama adete yaklastikca bi belirti goremiyorum umutlarim tukeniyor..genelde kasik agrisi yada gogus hassasiyeti oluyormus gebelerde.benim 6gun kaldi ama bi tek sabahlari belim cok agriyor.o da klimadan üşütüyorum herhalde..Ayın 21 22si yunurtlamis olabilirmisin ? Bat 6sa
adetlerim cok duzenlidir.Doktora gidin bence adetler duzenlimi
evet aynen ben 24 saatte bir her sabah ilk idrarimla yapiyorum. Yanlis mi yapiyorum sence?Testi 24saatte bir yapıyorsan en koyu anını kaçırabilirsin koyulaşma farkettiğinde 6saat sonra testi tekrarla daha koyu olduğunu göreceksin. Bende ilk kullandığımda çok koyu olduğu zamanı yakalayamamıştım.diğer günlerden hafif daha koyu olunca yumurtlama gerceklestiğini düşünmüştüm
Belirtiler cok zaman sonrada ortaya çıkabiliyor biz hep belirti bekledgmzden mesela bnm 2 gündr kasiklarmda baski ve agri var yunurtlamaya yoruyorm yada kistlerm var ondan dolayi bidahakine degerlendrirsin her yunurtlamada tutmayabiliyor bekleyip görecegizEvet o haftayi degerlendirdik aslinda cok umutluydum bu aydan ama adete yaklastikca bi belirti goremiyorum umutlarim tukeniyor..genelde kasik agrisi yada gogus hassasiyeti oluyormus gebelerde.benim 6gun kaldi ama bi tek sabahlari belim cok agriyor.o da klimadan üşütüyorum herhalde..
Senin ilk belirtilerin neydi gebelik icin.ilk ne zaman belirti farkettinAdet bitimi2.gun basla sabah aksam ac karnina ibrajim.saracoglu sogan.kuru yaz cikar.
Tabi ki ama insan bekleyince gunler bi gecmez ya.var mi yok mu suan en buyuk hayatin sorusu ??????yoksa tabi ki yılmak yok nasibi aramaya devamBelirtiler cok zaman sonrada ortaya çıkabiliyor biz hep belirti bekledgmzden mesela bnm 2 gündr kasiklarmda baski ve agri var yunurtlamaya yoruyorm yada kistlerm var ondan dolayi bidahakine degerlendrirsin her yunurtlamada tutmayabiliyor bekleyip görecegiz
Aynen canim belirsizlik strese neden oluyor belirtilerin nasil oldugunu bile bilsek.. oda zmanla ortaya cikiyor tutup tutmadigi hep akillarda soru isaret ornegin dun yumurtam catlamis olsa ben dun iliskide bulunms olsam, tutsa ve bugun tekrar denemek icin iliski yasayabilirim belki zarari olacak buda benim icin bi soru isareti tutuktan sora sık iliski zararli olabilirTabi ki ama insan bekleyince gunler bi gecmez ya.var mi yok mu suan en buyuk hayatin sorusu ??????yoksa tabi ki yılmak yok nasibi aramaya devam
evet canım özellikle sabah ilk idrarı ile yapılmaması lazım. . çünkü ilk idrar hormon acısından yoğun oluyor. gece boyu sıvı almadığımız için yanıltıcı olabiliyor. testi yapmadan 3-4 saat önce sıvı alımını cok azaltmalısın.sonrasında tahlil yapmalısın. en ideali öğleden sonra 4 gibi veya aksam 10 gibi tahlil yapmak canım.adetlerim cok duzenlidir.
evet aynen ben 24 saatte bir her sabah ilk idrarimla yapiyorum. Yanlis mi yapiyorum sence?
Hadi bakalım insallahkızlar adetime son 5 kaldı.. heyecanım dorukta..
aynen bende senin durumundayim bat 4 agustos bir haftadir belim agriyor arada sag kasigim ama belimi sogutulardan zannediyorum igneminde bugun 16. gunu test yapiyorum negatif kanda vermedim adet olmayı beklemeye basladimEvet o haftayi degerlendirdik aslinda cok umutluydum bu aydan ama adete yaklastikca bi belirti goremiyorum umutlarim tukeniyor..genelde kasik agrisi yada gogus hassasiyeti oluyormus gebelerde.benim 6gun kaldi ama bi tek sabahlari belim cok agriyor.o da klimadan üşütüyorum herhalde..
klomenle yumurtaniz gelismedimiKizlar merhaba. Bu ay da geldim
Pkosluyum 18 aylik evliyim. Gecen ay klomen kullandim ise yaramadi bu ay adetin 1. Gunu yumurta gelistirici igneler vurulcak.
Hayirlisi bakalim insallah hepimizin bebisi olur dilerim
Merhaba kızlar. Bu soğan kürünün tarifini buldum fakat tam olarak ne zaman başlanmalı orası biraz karışık geldi. Herkes başka yazmış. Bilen varsa yazabilirmi. Sanırım 15 gün sabah akşam içicen ama ben şuan adetimin 3.günündeyim ne zaman başlayayım.Adet bitimi2.gun basla sabah aksam ac karnina ibrajim.saracoglu sogan.kuru yaz cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?