• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
1 tane transfer olacakmis digerlerini dondurmayi dusunuyoruz esimle eger 5.gunu gorurlerse..
Ben Bursa da Jimer Hastanesinde tedavi goruyorum
Aaa 2 yapmıyorlar mı ben 2 istiyordum ya bu arada kaç yaşındasın ? Benim doktorumda daha önce bir arkadasım tedavi oldu yası benden küçük ona 2 embriyo transfer etmişler bende bana da ederler diye düşünmüştüm hayırlısı

Aaa 2 yapmıyorlar mı ben 2 istiyordum ya bu arada kaç yaşındasın ? Benim doktorumda daha önce bir arkadasım tedavi oldu yası benden küçük ona 2 embriyo transfer etmişler bende bana da ederler diye düşünmüştüm hayırlısı
28 yasindayim ben doktoruma sordum ama 1 tane transfer yapmamiz daha uygun dedi belki yas faktoru veya farkli seylerden dolayi 2 transfer uygun gorebiliyorlar

Bütün isteyenler olsun herkes için dua ediyorum Rabbim düsmanıma bile taddırsın evlat özlemini :KK37:

. 1 auğstosta transfer 13 de değerim 323 çıktı. 15 augstos yani bugün 645 sanırım değerler iyi gidiyo. 27 sinde randevum

Bütün isteyenler olsun herkes için dua ediyorum Rabbim düsmanıma bile taddırsın evlat özlemini :KK37:
Merhaba:)
Beni erken aldilar transfere
Carsamba gunu embriyolarin 4.gunuydu hizli gelisiyorlar bu iyi bisey dedi embriyolog
Carsamba gunu transferim oldu diger 3 unu dondurduk bakalim bugun 3.gun sabirsizlikla bekliyorum:)

Merhaba:)
Beni erken aldilar transfere
Carsamba gunu embriyolarin 4.gunuydu hizli gelisiyorlar bu iyi bisey dedi embriyolog
Carsamba gunu transferim oldu diger 3 unu dondurduk bakalim bugun 3.gun sabirsizlikla bekliyorum:)
Hadi ya çok sevindim haberdar et bizi de benim de 5 embriyo dan 2 si 5.gün 2.si 6.gün donduruldu bana da çok iyi dediler bakalım senin heyecanlı günler başladı :halay:

Merhaba arkadaşlar benim 18 ağustosta transfer gerçekleşti bugün 9.günüm Uludağ üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum hayırlısı bakalım umarım çocuk hasretiyle bekleyen herkese rabbim tez zamanda nasip eder

Merhabalar, eylülde tedavime başlanacak, eşim azospermi mikrotese amelyatı olacak, eş zamanlı olarak ben tedaviye başlayacağım, eğer sperm bulunursa ki inşaallah bulunur, ben hep umutluyum, o zaman tüp bebek yaptıracağız ekim başı gibi denk geliyor. Rabbim nasip etsin, işimiz zor ama imkansız diye birşey yok, hep umut ve dua ile aşacağız tüm sorunları inşaallah.

Merhabalar, eylülde tedavime başlanacak, eşim azospermi mikrotese amelyatı olacak, eş zamanlı olarak ben tedaviye başlayacağım, eğer sperm bulunursa ki inşaallah bulunur, ben hep umutluyum, o zaman tüp bebek yaptıracağız ekim başı gibi denk geliyor. Rabbim nasip etsin, işimiz zor ama imkansız diye birşey yok, hep umut ve dua ile aşacağız tüm sorunları inşaallah.
İnşallah canım. Allah size tombiş tombiş sağlıklı bebişler nasip etsin

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur canım sen İnan ve dua et yeterki rabbim nasip edecektir

Back