Merhabalar arkadaşlar. Bende eylülde tüp bebek denemek istiyorum. Benim hikayem biraz karışık. 7 yaşında bir oğlum var, kendiliğinden olan. Arayı biraz açtık ve tekrardan bebek denemeye başlayınca 8 ayda gebe kalabildim kendiliğinden oda. Ama ne yazık ki doğuma 3 gün kala karnımda kaybettim kızımı. 11 ay oluyor doğum yapalı ve 2 sezeryan ım oldu böylelikle. Bu 11 aylık süreç benim için çok zor oldu. Başıma böyle bişiy geldiği için Acıbadem doğum sigortası yaptırdım. 3 kez ayrı proflara göründüm ve hepsinin söylediği Bi sorun olmadığıydı..En son sıradan bir Hstaneye daha gittim ve Amh değerimi görmek istedi, eşimden de sperm tahlili. Eşimde hareketlilik azdı önceki gebelikte de.. Neyse Amh değerim çok düşük geldi, 0.235 çıktı. Eşimde ileri hareketlilik %18. Dünya başıma yıkıldı sanki. Bunu da sindirdikten sonra Bahçeci Fulya ya Güvenç Bey e ön görüşme için randevu aldık ve gittik. Muayene etti ve yumurtalarımın sayısının amh değerine göre iyi olduğunu söyledi. Bu arada Yaşım 37. Büyük acılar yaşadığımı, önce bir kafamı boşaltmamı ve korunmayı yeni bıraktığımız için Bi kaç kez denemimizi söyledi. Eylül ekim gibi tedaviye başlanabileceğini, eğer doğal yollarla olmazda 1 yıl sonra kendisine gidip tüp bebek istediğimde aynı şansımında olmayacağını söyledi. Bende çok kararsız kaldım. Haftaya gidecektim ama bayrama denk gelir diye başlamak istemedim. Eylül de başlayacağım.
Merkez olarak Bahçeci Fulya bize çok uzak. Gidip gelirken sorun yaşar mıyım bilemiyorum açıkçası. Acıbadem de doğum sigortam olduğu için Fatih Öğüç e gitmeyi de düşünüyorum. Bi yakınım tavsiye etti ve daha yakın merkez olarak. İkisi arasında kararsız kaldım var mı tavsiye edebileceği iz kızlar.