• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
Bizde bu ay başladık transfer eylül ortası gibi olacak Allah’ın izni ile sizin sorun neydi acaba sakıncası yoksa :işsiz:
Canm benm yunurta rezeverim cok azdı cıkan yumurtalar kaliteli olmuyordu . 3. Denememde pozitifi gördüm çok şükür sen nerde başladın canm

Merhaba
Bende ağustos veya eylülde 2. Denemeye başlamak istiyorum. Bu forumdaki memorial tup bebek merkeziyle ilgili olumlu yorumlari gordugum icin on görüşme yaptım randevu alarak ancak yaklaşımlarını beğenmedim. Farklı merkezlerle de görüşeceğim. Tavsiye ettiğiniz ya da olumlu tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi görüşlerini.

Mrb cnm. Öngörüşmeyi Semra hanımla mı yaptın?
Seni cezbetmeyen kısmı neydi?
Bende ilk deneme için merkez ve doktor arayışı içindeyim

Evet kendisiyle yaptım ve yaklaşımından memnun kalmadım. Ama ordada yaptıran bir sürü kişi var. Amacım herhangi bir merkezi kötülemek asla değil. Düşünüyorsanız on görüşme yaparak daha sağlıklı karar verebilirsiniz. Tup bebek sürecinde herkesin nedeni farklı oluyor. Bana üretilen çözüm standart geldi.

Evet kendisiyle yaptım ve yaklaşımından memnun kalmadım. Ama ordada yaptıran bir sürü kişi var. Amacım herhangi bir merkezi kötülemek asla değil. Düşünüyorsanız on görüşme yaparak daha sağlıklı karar verebilirsiniz. Tup bebek sürecinde herkesin nedeni farklı oluyor. Bana üretilen çözüm standart geldi.

Videolardan gördüğüm kadarıyla labaratuvar ortamı iyi. Diğer merkezlerde Ngs yapılacağı zaman, embriyolar dondurulur ve belirli bir vakit sonra transfer yapılıyor. Burada anlatıldığına göre sabah erken saatlerde başlayan ngs işlemi akşama doğru bitirilip, aynı gün sıcağı sıcağına transfer yapıyorlarmış.

Bahçeci fulya ile ilgili forumdaki yorumlardan çıkardığım izlenim :

1.
En çok tercih edilen doktorlar sırasıyla
-Remzi Abalı
-Müstecep Kavrut
-Güvenç Karlıkaya

2. İlk görüşmesini Mustafa Bahçeci ile yapanların sonraki takiplerini genelde
-Kübra Boynukalın yapıyor.

Canm benm yunurta rezeverim cok azdı cıkan yumurtalar kaliteli olmuyordu . 3. Denememde pozitifi gördüm çok şükür sen nerde başladın canm
Bende umut tüp bebek merkezi bahçeci canım bize sebepsiz infertilite diyorlar eşimin morfolojisi %2 sayı 45 lerde benim ilk denemem olcak yarın randevum var iğne kullandım 4 gündür

Rabbim hepimizin kucagını hayırlı evlatla dolmayı nasıp eyler inşaAllah
Bende ankara nova art mehmet hoca
Bayramdan sonra inş başlıcaz. Hıc bılgım yok benım tup bebek konusunda

Arkadaşlar merhaba tup bebek tedavim sonrası elimde kalan ilaçlar var. Gonal F, crinone jel. Ihtiyaci olanlar varsa bana ozelden yazabilir mi

Merhabalar arkadaşlar. Bende eylülde tüp bebek denemek istiyorum. Benim hikayem biraz karışık. 7 yaşında bir oğlum var, kendiliğinden olan. Arayı biraz açtık ve tekrardan bebek denemeye başlayınca 8 ayda gebe kalabildim kendiliğinden oda. Ama ne yazık ki doğuma 3 gün kala karnımda kaybettim kızımı. 11 ay oluyor doğum yapalı ve 2 sezeryan ım oldu böylelikle. Bu 11 aylık süreç benim için çok zor oldu. Başıma böyle bişiy geldiği için Acıbadem doğum sigortası yaptırdım. 3 kez ayrı proflara göründüm ve hepsinin söylediği Bi sorun olmadığıydı..En son sıradan bir Hstaneye daha gittim ve Amh değerimi görmek istedi, eşimden de sperm tahlili. Eşimde hareketlilik azdı önceki gebelikte de.. Neyse Amh değerim çok düşük geldi, 0.235 çıktı. Eşimde ileri hareketlilik %18. Dünya başıma yıkıldı sanki. Bunu da sindirdikten sonra Bahçeci Fulya ya Güvenç Bey e ön görüşme için randevu aldık ve gittik. Muayene etti ve yumurtalarımın sayısının amh değerine göre iyi olduğunu söyledi. Bu arada Yaşım 37. Büyük acılar yaşadığımı, önce bir kafamı boşaltmamı ve korunmayı yeni bıraktığımız için Bi kaç kez denemimizi söyledi. Eylül ekim gibi tedaviye başlanabileceğini, eğer doğal yollarla olmazda 1 yıl sonra kendisine gidip tüp bebek istediğimde aynı şansımında olmayacağını söyledi. Bende çok kararsız kaldım. Haftaya gidecektim ama bayrama denk gelir diye başlamak istemedim. Eylül de başlayacağım.
Merkez olarak Bahçeci Fulya bize çok uzak. Gidip gelirken sorun yaşar mıyım bilemiyorum açıkçası. Acıbadem de doğum sigortam olduğu için Fatih Öğüç e gitmeyi de düşünüyorum. Bi yakınım tavsiye etti ve daha yakın merkez olarak. İkisi arasında kararsız kaldım var mı tavsiye edebileceği iz kızlar.

E552B76E-759E-44F2-AF1C-A43870287A08.jpeg

Transfer sonrası 6. Gün 8.gün 10 gün 11 gün çizgiler neden koyulaşmıyor kimyasalmı yine çok korkuyorum. Salı günü kan testim var. Bugün koyu olur unuduyla yaptım silik çıktı yine

Merhabalar arkadaşlar. Bende eylülde tüp bebek denemek istiyorum. Benim hikayem biraz karışık. 7 yaşında bir oğlum var, kendiliğinden olan. Arayı biraz açtık ve tekrardan bebek denemeye başlayınca 8 ayda gebe kalabildim kendiliğinden oda. Ama ne yazık ki doğuma 3 gün kala karnımda kaybettim kızımı. 11 ay oluyor doğum yapalı ve 2 sezeryan ım oldu böylelikle. Bu 11 aylık süreç benim için çok zor oldu. Başıma böyle bişiy geldiği için Acıbadem doğum sigortası yaptırdım. 3 kez ayrı proflara göründüm ve hepsinin söylediği Bi sorun olmadığıydı..En son sıradan bir Hstaneye daha gittim ve Amh değerimi görmek istedi, eşimden de sperm tahlili. Eşimde hareketlilik azdı önceki gebelikte de.. Neyse Amh değerim çok düşük geldi, 0.235 çıktı. Eşimde ileri hareketlilik %18. Dünya başıma yıkıldı sanki. Bunu da sindirdikten sonra Bahçeci Fulya ya Güvenç Bey e ön görüşme için randevu aldık ve gittik. Muayene etti ve yumurtalarımın sayısının amh değerine göre iyi olduğunu söyledi. Bu arada Yaşım 37. Büyük acılar yaşadığımı, önce bir kafamı boşaltmamı ve korunmayı yeni bıraktığımız için Bi kaç kez denemimizi söyledi. Eylül ekim gibi tedaviye başlanabileceğini, eğer doğal yollarla olmazda 1 yıl sonra kendisine gidip tüp bebek istediğimde aynı şansımında olmayacağını söyledi. Bende çok kararsız kaldım. Haftaya gidecektim ama bayrama denk gelir diye başlamak istemedim. Eylül de başlayacağım.
Merkez olarak Bahçeci Fulya bize çok uzak. Gidip gelirken sorun yaşar mıyım bilemiyorum açıkçası. Acıbadem de doğum sigortam olduğu için Fatih Öğüç e gitmeyi de düşünüyorum. Bi yakınım tavsiye etti ve daha yakın merkez olarak. İkisi arasında kararsız kaldım var mı tavsiye edebileceği iz kızlar.

Her iki merkez de teknolojik olarak gelişmiş yerler. Önemli olan her iki doktorla gidip görüşmeniz ve hangisine kanınız ısınırsa tercih etmeniz

Transfer sonrası 6. Gün 8.gün 10 gün 11 gün çizgiler neden koyulaşmıyor kimyasalmı yine çok korkuyorum. Salı günü kan testim var. Bugün koyu olur unuduyla yaptım silik çıktı yine

Resimlerdeki çizgiler her geçen gün daha da koyulaşmış. Bence kan testi verdiğinizde mutlu haberi alacaksınız

bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum. Bu dördüncü denemem. Adet sancım var ve bacaklarım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi:( inş bu kez benimle kalır . Çok korkuyorum dua edermisiniz benim için çok ihtiyacım var

bir boş gebelik bir kimyasal gebelik geçirdiğim için çok korkuyorum. Bu dördüncü denemem. Adet sancım var ve bacaklarım çok ağrıyo adet olcakmışım gibi:KK43: inş bu kez benimle kalır . Çok korkuyorum dua edermisiniz benim için çok ihtiyacım var
İnsallah Rabbim sağ Salim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder moralinizi yüksek tutun umudunuzu kaybetmeyin

Back