• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
Merhaba ben yeni üyeyim ilk defa yazıyorum.

Ben bu ay başladım tüp bebek tedavisine.
Medipol Mega hastanesi
Dc dr Ayşe karahasanoğlu
Yumurtalarim alındı embriyolar suan dondurulmuş halde bekliyorlar ikinci adetimi Transfer icin.

Merhaba kızlar 2 sene önce tam bebiş düşünmeye başladık kendimi hastanede buldum kist olmş yumurtalığı döndürmüş birde üstüne patlamış laporoskopi ile ameliyat oldm 3 ay geçti muayene olmaya gittim buseferde polip olmuş histeroskopi ile ameliyat oldum‍♀️1 sene denedik bu olayların üstüne malesef olmadı şimdi kısmetse memorial ataşehirde Fırat hocayla tedaviye başlayacağız artık birsey çıkmasın ve ilk denemede başarılı sonuç alayım dua edin

Merhaba. Kayseri'de tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. Bu arada raporlu fiyat üzerinden aldık biz.

iyi günler,benim bir sorum olacak. benim ve eşimin gerek genetik gerek diğer yönden bir sorunumuz yok. tek sorun
benim sürekli ya kimyasal yada düşük ile sonuçlanan gebeliklerim. size sorum ise ; kendi kendime hamile kalabiliyorum.
doktorum tüp bebek önerdi.
tedaviye aşılama yöntemi ilemi başlarlar yoksa direk tüp bebeklemi. devlette tüp bebek olması için öncesinde aşılama
şartmı. çünkü benim sorunum tekrarlayan gebelik kayıpları sanırım bununda çözümü tüp bebek ?

herkese merhabalar bende konuyu gorunce aranıza kaltılmak ıstedıgım tüp bebek tedavısıne baslayan bırı olarak anadolu saglık merkesınde basladım yumurtalrım topladı suan transfer zamanımı beklıyorum kasım sonu gıbı

herkese merhabalar bende konuyu gorunce aranıza kaltılmak ıstedıgım tüp bebek tedavısıne baslayan bırı olarak anadolu saglık merkesınde basladım yumurtalrım topladı suan transfer zamanımı beklıyorum kasım sonu gıbı
insallah kavusursun bebegine

arkadaşlar merhabalar, grip olursak yumurtatoplama işlemi iptal olur mu ? anestezi alıyorruz ya sıkıntı olurmu diye merak ettim

ARKADAŞLAR 'SERDAR KOÇ' MEDİCAL PARK HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI?

Kızlar merhaba ben bu ay tedaviye başlamıyorum ama bu ay hayatımın en güzel haberini aldım :) dün kan testi yaptırdım ve gebeyim bahçeci umutta sabri bey doktorum sizlerede umut olabilmek adına yazmak istedim :KK200: Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın

paylaşımınızın üzerinden epey geçmiş bebeğinizi sağlıklı bir şekilde aldınız mı kucağınıza ?

canım çok teşekkür ederim önce allahım sonra doktorum sabri bey sayesinde bebeğimi sağlıklı bir şekilde aldım kucağıma. dileğim isteyen hepinize kısmet olur inşallah

Bende Göztepe Medical Park Nur Dokuzeylül le devam ediyorum tedavime.
Amh ım düşük. Yani yumurta rezervimde sıkıntı var. 13 eylül perşembe transferim oldu. Sadece 1 yumurta transfer edilebildi. 24 Eylül test günüm. Beklemedeyim.
Merhaba sonuç aldınız mı? Nasıl aldınız düşük amh ile

Back