• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ağustos_Eylül_Ekim 2018'de Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hangi tüp bebek merkezi/hastane'de tedavi düşünüyorsunuz/oluyorsunuz?

• Ankete Katılan
    88
  • Anket Kapalı .
Bahçeci unut tüp bebek merkezi Cem Çelik doktorum dün başladık gonal f verdi 4 gün kullanıp cumartesi tekrar gideceğim ilerleyen zamanlarda rahim dinlendirme ve embriyo dondurma işlemi yapacak transferim muhtemelen eylül ortası gibi olacak Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Cem Çelik'le alakalı çok pozitif yorum okudum forumda. Tek olumsuz eleştiri, fazla hastası olması sebebiyle gerektiği kadar ilgilenememesiymiş.
bahçecinin labaratuvar koşulları gayet iyi.
Yine aynı klinikte;
-Ebru öztürk
-Sabri cavkaytar
isimli doktorlarda var. Bunlar hakkında da olumlu yorumlar okudum.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Cem Çelik'le alakalı çok pozitif yorum okudum forumda. Tek olumsuz eleştiri, fazla hastası olması sebebiyle gerektiği kadar ilgilenememesiymiş.
bahçecinin labaratuvar koşulları gayet iyi.
Yine aynı klinikte;
-Ebru öztürk
-Sabri cavkaytar
isimli doktorlarda var. Bunlar hakkında da olumlu yorumlar okudum.
Ben Cem hoca dan çok rahatlıkla randevu alabiliyorum hatta randevusuz da gidiyorum o yönlendiriyor zaten bi arkadaşım şuan ikiz doğurdu önce Allah sonra Cem hoca vesilesi ile ona da eltisi söylemiş onun da var çocuğu inşallah bende umutluyum bakalım

Birde hastanede de çok kişi ile bekleme sırasında muhabbetim oldu çoğu kişi akrabası arkadaşı vasıtası ile gelmiş ve sürekli gebelik haberleri geliyordu doktor gerçekten başarılı içime siniyor ama nasip te varsa olacak tabiki

Birde ben ilk başta Ebru hanım icin almıştım randevu internetten araştırdım Cem Çelik hakkında daha çok yorum vardı değiştirdim randevuyu direk görüşme yapmadan arkadaşıma sordum oda farketmiyor onlar zaten ekip olarak çalışıyor dedi.. daha önce 1 aşılama yaptırdım geçen ay temmuz da tutmadı maalesef :olamaz:

İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Evet Ebru hanım ile ilgili de çok güzel yorumlar var.
Aslında işin merkezi Bahçeci Fulya. Avrupa yakasında olması dezavantaj. Orada da Güvenç Karlıkayayı ismini çok duydum

İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Evet Ebru hanım ile ilgili de çok güzel yorumlar var.
Aslında işin merkezi Bahçeci Fulya. Avrupa yakasında olması dezavantaj. Orada da Güvenç Karlıkayayı ismini çok duydum
Amin inşallah ya karşı tarafı bilemiyorum bakmadım bile evime yakın diye umut u tercih ettim inşallah hepimiz iyi sonuçlara ulaşırız doktor dün olucak merak etme galan dedi bende iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum

Hangi aşama da olduğunu buraya yazıp, bizi bilgilendirmeyi unutma. İnşallah herşey çok güzel olacak.

BİLGİ :KK76:

IMSI yani Yüksek Mikroskopik Büyütmeyle Seçilmiş Sperm Mikroenjeksiyonu yönteminde amaç, en iyi kalitedeki spermleri belirleyerek seçmek ve yumurta ile döllemeyi sağlamaktır. IMSI yöntemiyle yüksek döllenme oranları elde edilmektedir. En iyi kalitede spermin belirlenip seçilmesi beraberinde embriyo gelişimini de etkileyecek ve hastanın gebelik şansını arttıracaktır.

Günümüzde Tüp bebek tedavilerinde ICSI yöntemiyle spermler özel bir mikroskop altında seçilip yumurtanın içine enjekte edilmektedir. Bu işlem sırasında kaliteli embriyo elde edebilmek için embriyologlar spermin hareketli kuyruk ve baş şeklinin düzgün olmasına özen göstererek dölleme işlemi için sperm seçimi yapmaktadır. Klasik olarak sperm
seçiminde kullanılan mikroskoplar spermi 400 kat kadar büyüterek sperm seçiminde yardımcı olmaktadır IMSI tekniğinde özel bir mercek ve bilgisayar programı kullanılarak sperm 6000-8000 kat kadar büyütülmektedir. Bu sayede en kaliteli ve dölleme yeteneği en iyi olan sperm seçilebilmektedir.
Özellikle spermin baş kısmında olan değişikler sperm kalitesini belirlemekte ve bu bölgede olan baloncuk şeklinde olan vakuol gibi hücresel değişikliklere dikkat edilmektedir.
Bu yöntem özellikle “erkek faktörü” veya “açıklanamamış infertilite” olgularında tercih edilmektedir.

Kızlar merhaba ben bu ay tedaviye başlamıyorum ama bu ay hayatımın en güzel haberini aldım :) dün kan testi yaptırdım ve gebeyim bahçeci umutta sabri bey doktorum sizlerede umut olabilmek adına yazmak istedim :KK200: Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın

Kızlar merhaba ben bu ay tedaviye başlamıyorum ama bu ay hayatımın en güzel haberini aldım :) dün kan testi yaptırdım ve gebeyim bahçeci umutta sabri bey doktorum sizlerede umut olabilmek adına yazmak istedim :KK200: Allahım emeklerimizi boş çıkarmasın
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tül bebek mi yaptırmıştınız Allah razı olsun umut oluyor bize de :KK200:

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese nasip eylesin.

Centrum : Recai Pabuçcu. Gürhan Keleş
Embriyolog= Semra Sertyel

Not : Forumda okuduğum kadarıyla genetik incelemeleri klinik dışında özel bir kuruluşa yaptırıyorlarmış...

Bilgi Talebi : Bu tüp bebek merkezinde tedavi olmuş ve olacaklardan bilgi talep ediyorum

ŞİŞLİ MEMORİAL HASTANESI

PRof. Semra Kahraman ve ekibi

İSTEK : Youtube videolarında bu hastanenin tanıtım videolarını izleyince hem ekip başarısı hem de labaratuvar kalitesi izlemini uyanıyor... Lütfen bura hakkında da yorumlarınızı bekliyoruz

Merhaba
Bende ağustos veya eylülde 2. Denemeye başlamak istiyorum. Bu forumdaki memorial tup bebek merkeziyle ilgili olumlu yorumlari gordugum icin on görüşme yaptım randevu alarak ancak yaklaşımlarını beğenmedim. Farklı merkezlerle de görüşeceğim. Tavsiye ettiğiniz ya da olumlu tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi görüşlerini.

Back