Sanırım 4. gün dondurdular, zaten o noktada da karışıklık var. Bende ve eşimde her şey yolunda göründüğü için ben tek transfer istiyordum, embriyolog transfer öncesinde iki tanesi çok iyi embriyo diğer ikisi çok yavaş dedi, hem ikili transferde başarı şansı daha yüksek deyince iki tane koyalım dedim. 4 yumurtanın 3. gün sonuçlarında ikisi compact diğer ikisi BB görünüyor. Artık ne demekse hiç fikrim yok. Neyse transfer odasına geçtiğimizde doktorum neden iki tane koyuyoruz sen tek istiyordun dedi, bende diğerleri çok yavaşmış kötüymüş o yüzden şansa bırakmayalım dedim. Doktorum ne alakası var, 4. güne gelen embriyo nasıl kötü olabilir dedi, biz bunları konuşurken embriyolog da yanımızdaydi. Eee hocam, embriyolog öyle söylüyor dedim, hatta doktorum biraz sinirlendi. Neyse ikisi transfer edildi, diğer ikisi için de dondurup dondurulmayacak kadar iyi mi görmek için sizi birkaç güne ararız dediler. Aradan üç gün geçti kimse aramayınca ben aradım. Meğersem dondurmuşlar bile, doktorum çok iyi bunlar, dondurun demiş. Ben nagatif sonucu aldığımda şehir dışındaydım ve çok yıkıldım, daha bu hafta tekrar cesaret edip yeniden denemeye karar verdim ve hastaneye gittim. Hem doktorla hem de embriyologla konuştum. Kafamdaki herşeyi sordum ama salak saçma cevaplardan başka bir bilgi alamadım. Tek bildiğim dondurulan embriyolardan biri compact diğeri de BB.