- 19 Ağustos 2018
- 23
- 9
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım. Devamı da gelir inşallah.. Hangj problemle tüp bebek yapıldı acaba sakıncası yoksa ???Kızlar bugün gidip kanda baktırdım sonucum pozitif çıktı çok mutluyum
Canim cevabin icin cok tesekkurr edrrim. Peki fakülteye gittiğinde nasıl başladı süreç? Ben de 2.deneme icin hacettepe düşünüyorum ilki özeldeydi ama kendimi kandırılmış gibi hissediyorum...Teşekkür ederim canım hiçbir problem yoktu bütün değerlerim normal çıkıyordu eşiminde öyle hep stres kaynaklı dediler bende özelde değilde fakültede denemeye karar verdim şansımı iyi ki de gitmişim sonunda yüce rabbim nasip etti
Teşekkür ederim canım.şartlar en az 1500 gün prim olması,en az 23 en fazla 39 yaşında olman lazım ,daha önceden başka bir evlilik yapmışsan diğer eşinden çocuğunun olmaması lazım canım. Ben ilaçlara toplamda 1.150 verdim 410 lirada transfer ücreti verdim onun dışında crinone jel ve folik asit vermişti doktor onları aldım 100 küsürde onlar tuttu canım.Hayırlı olsun canımm acaba şartlar neydi falültede ve kaç bine mal oldu
Fakülte gerçekten sabır isteyen bir yer benim doktorlar ve hemşirelerim çok iyilerdi hiç sıkıntı yaşamadım önemli olan üroloji doktorundan rapor almak çünkü rapor çıkmadan başlamıyorlar. Onun yanı sıra sana bir evrak listesi verecekler sen onları hazırlayıp üroloji doktorununda verdiği raporla birlikte tüp bebek merkezine gidip teslim edeceksin ondan sonra onlar seni çağırıyorlar zaten kan vermen için ilaca başlıyorsun takip ediyorlar yumurtalıkların gelişimine bakıp anestezi yöntemiyle toplama işlemini yapacaklar sonra transfer canım. Biraz uzun anlattım kusura bakma zaten az çok biliyorsun süreci canım.Canim cevabin icin cok tesekkurr edrrim. Peki fakülteye gittiğinde nasıl başladı süreç? Ben de 2.deneme icin hacettepe düşünüyorum ilki özeldeydi ama kendimi kandırılmış gibi hissediyorum...
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder canım benim sakın stres yapma sağlığına dikkat et ağır kaldırma bol sıvı tüket sakın kabız olma bunlar önemliKızlar benim de oazartesi transferim var doktor canavar gibi embriyoların var gerisi kısmet olucak insallah dedi ama bakalım stresli günlerim başlayacak dualarınızı eksik etmeyin
Ben normalde hiç kabız olmam ama insallah bir ilk olmaz :) zaten kendimi bir aksilik çıkmazsa inşallah 12 gün gecene kadar yatmayı düşünüyorum akşamları 15 dk yürürüm kendimi iyi hissedersem bol meyve sebze kuruyemiş su tüketmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olcak hepimizin hakkında hayırlısı Eabbim sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder canım benim sakın stres yapma sağlığına dikkat et ağır kaldırma bol sıvı tüket sakın kabız olma bunlar önemli
İnşallah canım benim Allahım hepimizin gönlüne göre versinBen normalde hiç kabız olmam ama insallah bir ilk olmaz :) zaten kendimi bir aksilik çıkmazsa inşallah 12 gün gecene kadar yatmayı düşünüyorum akşamları 15 dk yürürüm kendimi iyi hissedersem bol meyve sebze kuruyemiş su tüketmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olcak hepimizin hakkında hayırlısı Eabbim sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun.Ben özel olarak ananas ve kabak çekirdeği yedim her gün ve günde 4.5 lt su içtim annem 2 hafta Yanımda kaldı komposto yaptı hiç kabız olmadım çok şükür ve dün pozitif çıktı hep dinlendim yemek ya da temizlik yapmadım ağır kaldırmadım sadece yürüyüş yaptım o kadar.
Dinlen canım keyfine bak bol bol moral depolayan insanlarla sohbet et olumsuz ve çok konuşan insanları yanında tutma ister istemez geriliyor insan çünkü:) doktoruna danış bakalım onlar ne diyecekler bu arada dondurulmuş 3. gün mü yoksa 5.gün embriyosumuydu?Çok sevindim, Allah inşallah sağlıkla doğurmayı, kucağına almayı nasip eder :) Bu transferden sonra bende sanırım direkt yatış moduna geçeceğim, ilk transferimde crinone jel'i sıktıktan sonra ayaklarımı havaya dikip bisiklet çevirir gibi 5 dakika çevirmemi istemişlerdi ve bende hep öyle yaptım, hatta özellikle sordum, hareket kötü etkilemeyecek mi diye, hayır bunu yapmanız lazım dediler. Salı günü görüşmeye gittiğimde konuşacağım, benim 2 tane dondurulmuş embriyom var, eğer doktor da onay verirse ve kaliteleri düzgünse acaba onları mı transfer ettirsem diyorum, inanılmaz kararsız kaldım. Önceki hastaneden doğru düzgün bilgi alamıyorum zaten. Gerçi söylüyorlar da ben çok anlamadım. Bakalım kısmet artık :)
Bide arkadaşım bişey sorcam transferde anestezi yapılmıyor değil mi muayene odasında mı oluyorÖncelikle hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sende en kısa zamanda meleğine kavuşursun.Ben özel olarak ananas ve kabak çekirdeği yedim her gün ve günde 4.5 lt su içtim annem 2 hafta Yanımda kaldı komposto yaptı hiç kabız olmadım çok şükür ve dün pozitif çıktı hep dinlendim yemek ya da temizlik yapmadım ağır kaldırmadım sadece yürüyüş yaptım o kadar.
Dinlen canım keyfine bak bol bol moral depolayan insanlarla sohbet et olumsuz ve çok konuşan insanları yanında tutma ister istemez geriliyor insan çünkü:) doktoruna danış bakalım onlar ne diyecekler bu arada dondurulmuş 3. gün mü yoksa 5.gün embriyosumuydu?
Bide arkadaşım bişey sorcam transferde anestezi yapılmıyor değil mi muayene odasında mı oluyor