Yaaaa canım benim sevin tabi ki çok mutlu olEvetttt verdim 879 çıktı beta bugün doktara göstericem yine iş çıkışı mecbur o kadar tebkisizim ki anlamamm ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum içimde bir heyecan korku hepsi var
İnşallah hayırlııs ile olur
Git git kuzum çook sevindim inan kiKızlar randevu buldum sonunda yarın gidiyorum nasipse doktora bakalım sebebi neymiş bu kanama tarzı lekelenmelerin.ArasaNillGerek M Marryyj A ayb00 @My_Moonlight06 @Denizz41
Bazı aylar daha çok ümitleniyoruz daha çok inanıyoruz elimizde olmayan sebeplerle malesef keşke elden bişi gelse ama gelmiyorİnşallah bu ay çok ümitliydim yine olmadı olur inşallah
Kızlar randevu buldum sonunda yarın gidiyorum nasipse doktora bakalım sebebi neymiş bu kanama tarzı lekelenmelerin.ArasaNillGerek M Marryyj A ayb00 @My_Moonlight06 @Denizz41
Hadi bakalım kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin haber ver bizedeKızlar randevu buldum sonunda yarın gidiyorum nasipse doktora bakalım sebebi neymiş bu kanama tarzı lekelenmelerin.ArasaNillGerek M Marryyj A ayb00 @My_Moonlight06 @Denizz41
Yazacam burayaGit git kuzum çook sevindim inan kibize de haber vermeyi unutma olur mu
İnşallah canım. En iyisi canım senin için nasıl oldun peki?B BallYilmaz123 beni de etiketle gittiğinde inşallah kötü bı şey yokturbu arada ben korunma iğnesi kullanicam artık
Çok daha iyiyim işe başladım kafa dagitmak için iyi geliyorİnşallah canım. En iyisi canım senin için nasıl oldun peki?
Gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah gecikmen kaç gündü nasıl öğrendin gebeliği bekirtin varmıydıEvetttt verdim 879 çıktı beta bugün doktara göstericem yine iş çıkışı mecbur o kadar tebkisizim ki anlamamm ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum içimde bir heyecan korku hepsi var
İnşallah hayırlııs ile olur
Kızlar cvp verecek yokmu?Kızlar adet dün olmam gerekiyordu. Olmadı. Bugün de oldum sandım baya islanmistim koşarak WC ye gittim beyaz akıntı. Adetten 2 gün önce kahve lekem olurdu adet olacağımı anlardım. Ama beyaz ilk defa oldu. Kan Testi cmtsi adet olmazsam yapmayı düşünüyorum. Sizce gebelik olabilirmi. Yarın iş çıkışı idrar testi alsammi acaba hangisi net sonuç verir
Canım hamileysen idrarda kesin çıkar adetin geciktiği için. Bence en kısa zamanda test yap, pozitifse hamilesindir negatifsede adetini beklersin en azından strese girmezsin emin olursunKızlar cvp verecek yokmu?
Teşekkür ederim daha önce idrar testi yapmadım hangi marka alsamCanım hamileysen idrarda kesin çıkar adetin geciktiği için. Bence en kısa zamanda test yap, pozitifse hamilesindir negatifsede adetini beklersin en azından strese girmezsin emin olursun
Yok daha yapmadım canım 27,28 i adet günüm bekleyeyim dedim
Ben comfort day diğe bir marka alıyorum iyi yani kesin sonuç veriyor. Kaset alırsan daha emin olursun diğerlerinde kuruma çizgisi oluşabiliyorTeşekkür ederim daha önce idrar testi yapmadım hangi marka alsam
Predictor prodoctor laboquik canım bunlardan alabailirsin güvenilir markalar. En önemlisi artımed alma yeter çok kötü bir test ya yalancı pozitif ya da yalancı negatif çıkarıyor dikkat etTeşekkür ederim daha önce idrar testi yapmadım hangi marka alsam
Predictor prodoctor laboquik canım bunlardan alabailirsin güvenilir markalar. En önemlisi artımed alma yeter çok kötü bir test ya yalancı pozitif ya da yalancı negatif çıkarıyor dikkat etBana test markası önerebilir misiniz