- 18 Haziran 2022
- 4.159
- 5.874
Aşkııım çok teşekkür ederim darısı sana olsun sağlıklaaaKuzuuuuum çok tebrik ederim sağlıkla al kucağına
Ve sık sık idrara çıkma ve aşırı gaz bide çok duygusaldım yaBelirtim çoktu ya göğüs ağrısı kabızlık bacaklarımda kramp karın bel ağrısı ve şişme göğüste
Masaallah canim cok sevindim guzel haberlerini bekliyoruz insaallahCanım kızlar nasılsınız ?
Ben bugün kontrole gittim. Sağda 1 tane büyüyen yumurtam var varmış. 13.5 mm. Peşinden bir tane daha geliyor dedi. Onların dışında bir sürü büyümeye çalışan varmış. Ama onlar yetişmez dedi. Böyle giderse cumartesi aşılamanı yaparız dedirahmin çok güzel kalınlığı çok iyi dedi. Çarşamba tekrar randevum var
Ayyy amiiin bugün bitti adetim artık önümüzdeki maçlara ama ovulasyon almayı düşünmüyorum normal şekilde adet yolu gözlerim en fazlaAşkııım çok teşekkür ederim darısı sana olsun sağlıklaaa
Masaallah ne guzel bir haber hayirli olsun saglikla ilerlesin insaallahKızlar betam 32 çıkmış
Çok sağol bebişim cidden bu ay ben de hiç takip etmedim yumurtlama falan sevişmeyi de zevkine yaşayacağım dedim gün saat ayırt etmedenAyyy amiiin bugün bitti adetim artık önümüzdeki maçlara ama ovulasyon almayı düşünmüyorum normal şekilde adet yolu gözlerim en fazlaçok sevindim umutsun sen hepimize sağlıkla ilerlesin sağlıkli kucağına al bebisini
Çok teşekkür ederim kuzum sağlıkla sana da nasip olsun inşallahMasaallah ne guzel bir haber hayirli olsun saglikla ilerlesin insaallah
Aşkım denedim ben onları sonra tekrar başlamıştım eşim iş kazası geçirdi bende dedim ugrasamicam onunla ilgilenirim akışına bırakırım ama bu sefer hamiş duasiyla hallolur belkiiii temiz kalbinin duası bana geçsin inşallah aminÇok sağol bebişim cidden bu ay ben de hiç takip etmedim yumurtlama falan sevişmeyi de zevkine yaşayacağım dedim gün saat ayırt etmedensenin için de bu şekilde işe yarayabilir
Olabilir tabi canım zaten ben ne dedim gündüz henüz erken olabilir negatif bile çıksa sonuç belli değil henüz diye. Biraz daha geçsin yine kan veririsnKızlar benim bu zamana kadar kan tahlilim hep 0.1 çıkar şaşmaz bu defa 0.9 çıkmış bir hareketlilik olurmu sizce
Amiinn inşallah kuzum dualarım hepinizleAşkım denedim ben onları sonra tekrar başlamıştım eşim iş kazası geçirdi bende dedim ugrasamicam onunla ilgilenirim akışına bırakırım ama bu sefer hamiş duasiyla hallolur belkiiii temiz kalbinin duası bana geçsin inşallah amin
Gecmis olsun canim Allah sifalar versinGeceden beri kusuyorum midem de kalmadı bişey daha 1 2 saattir iyiyim birazsen nasılsın kuşum
Sağol kuzucum Allah razı olsunGecmis olsun canim Allah sifalar versin
Kız benimde bitti hemde senle aynı gün de oldumBu arada benim adetim bitti ama burası da kapanıyor sanırım
O zaman yine aynı olcaz yada belki olmucazKız benimde bitti hemde senle aynı gün de oldum
Tebrik ederimm darısı basımıza ınsallahÇok teşekkür ederim kuzum sağlıkla sana da nasip olsun inşallah
o kadar soğukkı bızde gıttık gecen haftalarda usuduk geldık sonra bıttı dedık bu yıl arttık bızde cok gecmıs olsunValla oldu bişeyler daha deniz sezonunu kapatalım diyodum yok anam benden geçmiş sezon beni kapatmış
Eylül sonu kış mevsiminin fragmanını yaşayacakmışız öyle diyor meteoroloji ile ilgilenenler demek ki soğumuş dediğin gibi sağol bacım teşekkür ederimo kadar soğukkı bızde gıttık gecen haftalarda usuduk geldık sonra bıttı dedık bu yıl arttık bızde cok gecmıs olsun
Demek ki çatlamaya yakın gitmiş o arkadaşın. Anam sürekli gidiyoruz çatlama önü ortası sonrası tık yok doğru zamanı gelmedi demek ki dahanapıyosunuz kızlar ben yarın nöbet cıkısı doktora gıtcem umarım yumurta felan gorurler bı arkadasıma yumurtaların buyumus 3 gun ıcınde yaparsan tutar demısler yapmıs tutmus aynı sekılde bızlerede olsun valla yaa
Ay galıba şansa ya gerçekten zamanı gelmesı ıle alakalı bencede bekleyıp gorecegız artık bakallım merak edıyorum yarın ne dıyecekler acabaDemek ki çatlamaya yakın gitmiş o arkadaşın. Anam sürekli gidiyoruz çatlama önü ortası sonrası tık yok doğru zamanı gelmedi demek ki daha