- 14 Haziran 2023
- 6.241
- 4.912
- 23
Ozaman tamam kuzum sorun yokAnladım canım sağolasın, benim yumurtlama 12-13 hatta 14ünde oluyor bazen. Hiç 10 da olmadı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman tamam kuzum sorun yokAnladım canım sağolasın, benim yumurtlama 12-13 hatta 14ünde oluyor bazen. Hiç 10 da olmadı.
Gece kuşu nasılsınKuzum çok sevindim yumoşlarına inşallah hayırlısıyla aşılaman da tutsun bizleri sevindir
Kuzuuuuum çok tebrik ederim sağlıkla al kucağınaKızlar betam 32 çıkmış
Geceden beri kusuyorum midem de kalmadı bişey daha 1 2 saattir iyiyim biraz sen nasılsın kuşumGece kuşu nasılsın
Hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni işin kuşumKızlar 2 gün sonra adet günüm inşallah hayırlısıyla adet olurum ama şuan sağ bacağım felaket ağrıyor sanki ustunden tır geçmiş uyutmuyor bile ya bide yarın ise başlıyorum Allah'ın izniyle
Bebekimmmmmm geçmiş olsuuuuun havalar değişmeye başladı ondan olmuştur kış çayı falan içSoğukalgınlığı kuzum üşüttüm galiba
Benimde 10 Eylül yumurtlama canım aynı belirtileri bende yaşıyorum hatta dün dama çamaşır sepetini çıkarırken kasigimin sol tarafına ağrı girdi baya belli şekildeKızlar merhaba burda her gün geziniyorum deneyim kazanmak adına. Benimle aynı yumurtlama döneminde olanların suanki durumu ne merak ediyorum. Sat 25 Ağustos 2 gün sürdü sonra kahve rengine döndü. İlk defa böyle oldu. Neyse yumurtlama 10 Eylül akşam işten gelirken pikti gece siliklesti. Tam gün yaşamadım yumurtlamayı. Yumurtlamadan sadece 4 gün geçti belirti aramıyorum sadece benimle aynı durumları yaşayan varmı acaba. Dün sancidan oluyordum usutyum dedim her halde ama sonra hiç yasamadigim sağ kasık batmalarim oldu. Bu sabaytan beri de belim ağrıyor sol kasigim adet olacakmis gibi sızlıyor. Bütün hamileliklerimi de sadece mide bulantısıyla geç oyrenmistim. İlk defa böyle sancılarım var. Sizde de aynı durum oldumu
Canım benim belirtilerim geçti sayılır sadece şişkinlik kaldı ara sıra da kasıkta batmalar var. Göğüste tık yok. Bir de 2 gündür gece 2 de acikiyorum kendimi mutfakta buluyorum. Lavaboya bile kalkmaya bile usenirim normaldeBenimde 10 Eylül yumurtlama canım aynı belirtileri bende yaşıyorum hatta dün dama çamaşır sepetini çıkarırken kasigimin sol tarafına ağrı girdi baya belli şekilde
Valla oldu bişeyler daha deniz sezonunu kapatalım diyodum yok anam benden geçmiş sezon beni kapatmışBebekimmmmmm geçmiş olsuuuuun havalar değişmeye başladı ondan olmuştur kış çayı falan iç
Sezon diyor beni sal ay dikkat et bacım kötü olmadan iyilesirsin hemen amijiiinValla oldu bişeyler daha deniz sezonunu kapatalım diyodum yok anam benden geçmiş sezon beni kapatmış
Benim göğüslerim hala şiş dokununca değince acıyorCanım benim belirtilerim geçti sayılır sadece şişkinlik kaldı ara sıra da kasıkta batmalar var. Göğüste tık yok. Bir de 2 gündür gece 2 de acikiyorum kendimi mutfakta buluyorum. Lavaboya bile kalkmaya bile usenirim normalde
Regl öncesi sisermi pekiBenim göğüslerim hala şiş dokununca değince acıyor
İnşallah bacım sağolasınSezon diyor beni sal ay dikkat et bacım kötü olmadan iyilesirsin hemen amijiiin
Benim de aynı belirtiler var dün vücut ısısında düşüş yaşadım ve her gün yatınca kramp hissediyorum göğüslerde bir belirti yok tedaviden önceki son ayım yumurtlama da sizinle aynı gün inşallah güzel haber alırız.Kızlar merhaba burda her gün geziniyorum deneyim kazanmak adına. Benimle aynı yumurtlama döneminde olanların suanki durumu ne merak ediyorum. Sat 25 Ağustos 2 gün sürdü sonra kahve rengine döndü. İlk defa böyle oldu. Neyse yumurtlama 10 Eylül akşam işten gelirken pikti gece siliklesti. Tam gün yaşamadım yumurtlamayı. Yumurtlamadan sadece 4 gün geçti belirti aramıyorum sadece benimle aynı durumları yaşayan varmı acaba. Dün sancidan oluyordum usutyum dedim her halde ama sonra hiç yasamadigim sağ kasık batmalarim oldu. Bu sabaytan beri de belim ağrıyor sol kasigim adet olacakmis gibi sızlıyor. Bütün hamileliklerimi de sadece mide bulantısıyla geç oyrenmistim. İlk defa böyle sancılarım var. Sizde de aynı durum oldumu
Amiinn balım çok teşekkür ederimm darısı senin başına olsun yok kuzum pcos yok bende tek yaptığım hiçbir şey düşünmemek oldu takip etmedim ilk defa yumurtlamayıCanım benim çok sevindim senin adına sağlıcakla devam eder kucağına alırsın inşallah. Darısı bizim başımıza Mervenur277
Sende pcos varmıydı kuzum bide ekstra bir şey yaptın mı bu ay
Ben gece üşüdüm yorgana geçtim. Yumurtlama zamanı ateş basmıştı şimdi üşüyorum. Benim adetim ağrısız olur göğüste de birsey olmaz. İnşallah hayırlısı bakalım inşallah bekleyen her kes bu ay pozitifi görürBenim de aynı belirtiler var dün vücut ısısında düşüş yaşadım ve her gün yatınca kramp hissediyorum göğüslerde bir belirti yok tedaviden önceki son ayım yumurtlama da sizinle aynı gün inşallah güzel haber alırız.
Belirtim çoktu ya göğüs ağrısı kabızlık bacaklarımda kramp karın bel ağrısı ve şişme göğüsteCok sevindim cnm
Belirtilerin nelerdi
Anlatırsan bize De fayda olur belki
Amin inşallah kuzum teşekkür ederim darısı sana olsunHayirli olsun.Saglikla ilerler ve saglikla kucagina alırsın inşallah