Bu arada benim annemde devlet Hastanesi'nde görev yapıyor o bile gelmeyin diyor zaten o başka şehirde olduğu için gidemiyoruz o ayrıRezillikten başka bişey değil zorla hasta bakıyolar sanki para almıyolarmış gibi bi ilgilen ya muayene ol çık git bu kafadalar
İnsanlar insan olduğunu unuttu malesefAynen öyle son gidisimde şehir hastanesine adetimin üçüncü günü gittim tahlilleri alsınlar diye bana dedi ki yarın sabah gel sabah gittim dedi öğleden sonra gel neyse dedim onuda öyle yaptım sonra da gittim dediki adetin bitince gel sonuçlara bakarız birde alttan muayene yaparım randevu alayım mı iki gün sonra 4 te gel gittim doktor yüzüme yüzüme dediki ben cikiyorumsiz benimle dalga geçiyorsunuz şunu yap şöyle gel böyle gel manyakmisiniz dedim çekti gitti cevap bile vermedi son gidişim o gün dü sonra sağlık sigortası yaptırdık
bu arada benim başıma gelen biter mi bitmezbeta baktirdik 70 lerde çıktı iki gün sonra tekrar kan vermek için kendi doktorum dediki sürekli burda vermek zorunda değilsin sağlık ocağında verirsin neyse e nabizdan baktım sağlık ocagima ismi yazan yere gittim bana dediler ki biz değil başka sağlık ocağı bakıyor gosteriyorum sistemde siz varsınız zaten evim karşısı yakın yani nasıl oraya verir diye kadın beni azarladı bende görünen bu git dedi ben zaten devlet mevzusunu kapatmıştım sağlık ocağı mevzusunu da toptan ordan kapattım . Bir idrar testine verdigimiz parayı beta hcg ye veririm ne uğraşırım diyerek çıktım ordan ve o gün kanamam oldu benim hamilelik bitti o yüzden sağlık sigortası yaptırın başka çözümü yok bu işin kalmadı
Para için meslek sahibi oluyolar zekalarini bu yönde kullanıyorlarİnsanlar insan olduğunu unuttu malesef
Günaydın maşallah baya koyulaşmışgünaydın güzel anne adayları arkadaşlarımbu sabah da testimi yaptım an itibarıyla adetime 2 ya da 3 gün var. Düne göre yine koyulaşma var gibi görünüyor. İnnovitanın haricinde bu sabah bir de laboquick test yaptım. O daha silik çıktı ama yine de çift çizgi görüyorum beklenen adet günümde kan vereceğim. kimyasal veya düşük olmaması için çok dua ediyorum
Kesinlikle katılıyorum para için yaptıklarından işinide yapamıyorlar dinlemiyorlar anca sadece neyin var hemen tahlil git gel sürekli elinde birşey yok sorununun varlığından habersiz oluyor insan. Nasıl bir kuşak oldu vicdan merhamet yok. Ben sokaktaki kediyi gördüğümde bile selam veriyorum konuşuyorum allahın yarattığı bir canlı çünkü bizim ondan üstünlüğümüz yok. Allah sonumuzu hayır etsin. Mart ayında özele gittim 2 defa yumurta takibi ilaçlar 20 bin ödedim çalışıyorumda gidebildim. Niye devlete gidemiyormuyum çünkü orda hizmet yokPara için meslek sahibi oluyolar zekalarini bu yönde kullanıyorlar
Ya vallahi öyle mecbur bıraktılar ama sorsan sağlık sistemiyle ovunurler Vel hasıl kelam sağlık sigortasını yaptırın bir tek ilaçlara para verinKesinlikle katılıyorum para için yaptıklarından işinide yapamıyorlar dinlemiyorlar anca sadece neyin var hemen tahlil git gel sürekli elinde birşey yok sorununun varlığından habersiz oluyor insan. Nasıl bir kuşak oldu vicdan merhamet yok. Ben sokaktaki kediyi gördüğümde bile selam veriyorum konuşuyorum allahın yarattığı bir canlı çünkü bizim ondan üstünlüğümüz yok. Allah sonumuzu hayır etsin. Mart ayında özele gittim 2 defa yumurta takibi ilaçlar 20 bin ödedim çalışıyorumda gidebildim. Niye devlete gidemiyormuyum çünkü orda hizmet yok
Düşünüyorum özel sağlık sigortasını bu ay karar vereceğim.Ya vallahi öyle mecbur bıraktılar ama sorsan sağlık sistemiyle ovunurler Vel hasıl kelam sağlık sigortasını yaptırın bir tek ilaçlara para verin
Tekrar ver bakalım bi teyit etmiş oluruzKızlar benim bu zamana kadar kan tahlilim hep 0.1 çıkar şaşmaz bu defa 0.9 çıkmış bir hareketlilik olurmu sizce
Tamam kuzum hakkında hayırlısıDüşünüyorum özel sağlık sigortasını bu ay karar vereceğim.
Yarın Sabah ilk idrarla yapabilirsin iki katına çıkmış olması gerekiyor, bazen kaset test daha güvenilir oluyor erken gebelik testine göre5 testim var ama hepsi kaset test
Evet öyle yapacam az önce yaptım bitaneYarın Sabah ilk idrarla yapabilirsin iki katına çıkmış olması gerekiyor, bazen kaset test daha güvenilir oluyor erken gebelik testine göre
Bir yarım saat oldu yapalıYarın Sabah ilk idrarla yapabilirsin iki katına çıkmış olması gerekiyor, bazen kaset test daha güvenilir oluyor erken gebelik testine göre
Var gibi canım çok ümitlendirmek istemiyorum da ama var sanki ve senin adet tarihini dikkate alman lazım. İnşallah dediğim gibi vardırBir yarım saat oldu yapalı
ya benim aklımdaki soru şuBir yarım saat oldu yapalı
Bende bunu anlamadım yaya benim aklımdaki soru şu
beta önce kanda yükselip sonra idrarda yükselmeye başlıyor
kanda 0.9 olan değeri test nasıl algılıyor ?
testlerde mi bi sorun var bizde mi anlamadım
Bunu bende anlamadımya benim aklımdaki soru şu
beta önce kanda yükselip sonra idrarda yükselmeye başlıyor
kanda 0.9 olan değeri test nasıl algılıyor ?
testlerde mi bi sorun var bizde mi anlamadım
İnşallah çok istiyorum benim daha baya var sanırım ama ayın 24 ünde yapabilirim 14 gün geçmiş oluyorİnşallah hamileliktendir canım. İlk testi ne zaman yapacaksin.