Yaaa inşallah en az hasarla atlatırsın kuzum. Ama bence hemen öyle olmaz falan deme bir bakmışsın olmuşAy yok be benim eylül ayında fixtir. Geçen sene eylülde de ishal salgını vardı ona yakalanmıştım. 10 gün gelememiştim kendime vesselam bu soğukalgınlığı bereket gündüzleri hafif atlatıyorum da geceleri ateşlencek gibiyim
Aynen ben de çok gördüm normalde zamanda gecikmesi olmayıp arka arkaya gecikmesi olup bir anda hamile olanları.Ben yurtdışındayım havada pek değişiklik olmadı ama yarım sene bir ara vermiştim belki daha fazla., tekrar bebek yapmaya başlayınca da gecikiyor bazen bir gecikir iki gecikir sonra bir bakmışsın bebiş gelmiş
Biraz böyle olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Seks işte yaaaFik fik derken
Kız ne var normal anlattın işte. Sanki dilekçe mi yazacanAynen ben de çok gördüm normalde zamanda gecikmesi olmayıp arka arkaya gecikmesi olup bir anda hamile olanları.
Kusura bakma biraz garip anlattım. Türkçe ancak bu kadar yetti
Ya ne bileyim bazen düşünüyorum da acaba anlaşılır yazıyor muyum diye. Türkmenim ya oyüzden yaniKız ne var normal anlattın işte. Sanki dilekçe mi yazacan
Anaaaaa öylemiiiii yirim ben seniYa ne bileyim bazen düşünüyorum da acaba anlaşılır yazıyor muyum diye. Türkmenim ya oyüzden yani
EvettttAnaaaaa öylemiiiii yirim ben senivallaha hiç anlamadım canım bilmiyordum zaten. Hiç belli olmuyorki normal türkçe
Olmaz demiyorum eli ayağı düzgün nasip etsin inşallah dün gece dileyen isteyen hepimize nasip etsin diye dua ettim Allah kabul etsin inşallah bebişimYaaa inşallah en az hasarla atlatırsın kuzum. Ama bence hemen öyle olmaz falan deme bir bakmışsın olmuş
Evettttay çok mutlu oldum
Off topic kapanmadan şutlanırsan görcem ben seni
İnşallah canım inşallahOlmaz demiyorum eli ayağı düzgün nasip etsin inşallah dün gece dileyen isteyen hepimize nasip etsin diye dua ettim Allah kabul etsin inşallah bebişim
Yav kızzz sekiz diyecekti eli sürçtüOff topic kapanmadan şutlanırsan görcem ben seni
Ağzından yel alsın kadın tövbe deOff topic kapanmadan şutlanırsan görcem ben seni
Evet aldım. 16-25 bin arasıAşılama için fiyat aldınız mı acaba kaç bin arasında gidip geliyor?
Bana deme valla bişeyYav kızzz sekiz diyecekti eli sürçtü
Bana kalsa tövbe de sen ayağına ayağına sıkıyonAğzından yel alsın kadın tövbe de
Ay sen Almanya da mı yaşıyorsun yoksaaaArasaNillGerek Bu arada fik fik de çok uzak değil o kelimeye zira almancası bir harf eksikle fik o şey den demek
Valla kuzum bu aralar işlerim biraz yoğun giremiyorum pek. İşlerimin yoğun olması işimede geldi çok fazla düşünmüyorum en azından. Bu arada bu ay ki reglim seninki gibi oldu. 2 gün normal oldum. Ama benim ilk 2 gün çok okurdu kanamam bunda o kadar olmadı. 3. Gün lekelenmeye döndü ve bittiHeyyy millettt nerdesiniz? Neler yapıyorsunuz? Pek sessiz burası bu aralar.
Yok şuan yaşamıyorum ama orda doğdum büyüdüm okudum evlenene kadar oradaydım canımAy sen Almanya da mı yaşıyorsun yoksaaa