- 8 Temmuz 2024
- 986
- 408
- 38
Yarın kan verecem idrar negatif cikiyo bugün 2 gün gecikme yumurtlamaya goteValla kuzum senin sonucunu bende merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan verecem idrar negatif cikiyo bugün 2 gün gecikme yumurtlamaya goteValla kuzum senin sonucunu bende merakla bekliyorum
İnşallah geç döllenme olmuştur kuzum kan da görürsün pozitifiYarın kan verecem idrar negatif cikiyo bugün 2 gün gecikme yumurtlamaya gote
Bekliyorum aşkım eşimden test istemiştim dün oda Days doktor almışdün yaptım ilk idrarla negatifti hiç çizgi çıkarmadı bugün de silik şekilde çıkmış ama güvenemiyorum da elimde de test yok yarını bekliyorum hayırlısıSen ne yaptın canım?
Reglime de 4 gün var göğüs ağrım hafiflemiş normalde daha da şiddetlenirsin yaklaştıkça regl olunca da azalırdı regl olcam belki de eşim şimdiden ümidi kesmişSen ne yaptın canım?
Seninle aynıyız bugün yumurtlamanın 16 günü idrar testleri negatifHerkese merhaba,
Geçen ay 16-19/08 arası adet oldum yumurtlama günlerim olan 26-31/08 tarihlerini
değerlendirdik.
Bu ay 13-16/09 arası adet olmam gerekirken hala olmadıb. Bir umut bekliyorum 2 gün önce test yaptım negatifti umarım olur
Ay ben hasta oldum çok kötü değilim ama iyi de değilimHeyyy millettt nerdesiniz? Neler yapıyorsunuz? Pek sessiz burası bu aralar.
Güzel haberlerini bekliyorum canım umarım bizde çift çizgiyi görürüz. 1-2 gün daha gelmez ise tekrar test yapacağımSeninle aynıyız bugün yumurtlamanın 16 günü idrar testleri negatif
Geçmiş olsun balım. Kız böyle hasta olanlar finalde hep hamile çıkıyorAy ben hasta oldum çok kötü değilim ama iyi de değilim
Ay yok be benim eylül ayında fixtir. Geçen sene eylülde de ishal salgını vardı ona yakalanmıştım. 10 gün gelememiştim kendime vesselam bu soğukalgınlığı bereket gündüzleri hafif atlatıyorum da geceleri ateşlencek gibiyimGeçmiş olsun balım. Kız böyle hasta olanlar finalde hep hamile çıkıyor
Ben yurtdışındayım havada pek değişiklik olmadı ama yarım sene bir ara vermiştim belki daha fazla., tekrar bebek yapmaya başlayınca da gecikiyor bazen bir gecikir iki gecikir sonra bir bakmışsın bebiş gelmişBu hava değişimi herkesi kötü etkiledi ya. Geçen ay ben ve birçok kişi daha böyle olduk. Sebepsiz gecikmekte en kötüsü. ben de napayım hergün fik fik uğraşıyoz işte
Fik fik derkenben de napayım hergün fik fik uğraşıyoz işte.
Evet aynen haklısın. Bugünki demi ilk idrarla?Bekliyorum aşkım eşimden test istemiştim dün oda Days doktor almışdün yaptım ilk idrarla negatifti hiç çizgi çıkarmadı bugün de silik şekilde çıkmış ama güvenemiyorum da elimde de test yok yarını bekliyorum hayırlısı
Dur bakalım canım. Benimde aynen öyle oluyor regle gelene kadar acır dokununca gelince yavaş yavaş azalır. Bu ay gelmedi gerekten reglde olmadım ama gebelikte yokReglime de 4 gün var göğüs ağrım hafiflemiş normalde daha da şiddetlenirsin yaklaştıkça regl olunca da azalırdı regl olcam belki de eşim şimdiden ümidi kesmiş
Hahahhahahaah yarıldım bunaFik fik derken
İnşaAllah en kısa zamanda pozitif görürsünSelam kızlar biz de bebek denemelerine başladık bu ay
Candy7777 beni de listeye ekler misin?
SAT 31 AĞUSTOS BAT 28 EYLÜL
henüz yumurtlama görmedim bu ay pek umudum yok ama beraber bekleyelim
Amin canım inşallah bu topikteki herkes en kısa zamanda görür pozitifiİnşaAllah en kısa zamanda pozitif görürsün
Evet kuzum bugün ilk idrarlaEvet aynen haklısın. Bugünki demi ilk idrarla?
Dur bakalım canım. Benimde aynen öyle oluyor regle gelene kadar acır dokununca gelince yavaş yavaş azalır. Bu ay gelmedi gerekten reglde olmadım ama gebelikte yok
Hadi bakalım inşallah vardır yaEvet kuzum bugün ilk idrarla
Amin bebeğim inşallah ya 3 yıl oldu ayrıca bir ay sonra da eşim yurt dışına çıkacak yarın da test yapıcam silik de görsem hemen kan vermeyeHadi bakalım inşallah vardır ya