- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Yaa ne güzel çok şanslısın. Biz de oğlumun eğitimi için gitmeyi düşünüyoruz. Daha okula başlatmadım gerçi küçük 4 yaşına girecekYok şuan yaşamıyorum ama orda doğdum büyüdüm okudum evlenene kadar oradaydım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ne güzel çok şanslısın. Biz de oğlumun eğitimi için gitmeyi düşünüyoruz. Daha okula başlatmadım gerçi küçük 4 yaşına girecekYok şuan yaşamıyorum ama orda doğdum büyüdüm okudum evlenene kadar oradaydım canım
Kuzum benim 4 ay öyle oldu ya az az geldi 2 veya 3. Gün bitti 4 . Günü göremedim ki 5. Gün sürerdiValla kuzum bu aralar işlerim biraz yoğun giremiyorum pek. İşlerimin yoğun olması işimede geldi çok fazla düşünmüyorum en azından. Bu arada bu ay ki reglim seninki gibi oldu. 2 gün normal oldum. Ama benim ilk 2 gün çok okurdu kanamam bunda o kadar olmadı. 3. Gün lekelenmeye döndü ve bitti havalardan galiba böyle olduk
Tırsmadım değil. Ama benim ceza almam senin çokta şeyinde değil gibiBana kalsa tövbe de sen ayağına ayağına sıkıyon
Aynen arada herşeyi unutmak iyi geliyor bende bu aralar hiç takmıyorum. Kız herşeyimiz aynı benimde ilk 2 gün çok olur ama bu ay baya azdı. Bence varya biz aynı anda hamile kalıcazValla kuzum bu aralar işlerim biraz yoğun giremiyorum pek. İşlerimin yoğun olması işimede geldi çok fazla düşünmüyorum en azından. Bu arada bu ay ki reglim seninki gibi oldu. 2 gün normal oldum. Ama benim ilk 2 gün çok okurdu kanamam bunda o kadar olmadı. 3. Gün lekelenmeye döndü ve bitti havalardan galiba böyle olduk
Uyardık ama bile bile yazıyosun şeyimde olmasa uyarmamTırsmadım değil. Ama benim ceza almam senin çokta şeyinde değil gibi
Yokya gebelik topicimde sekiz dedik diyede ceza almayız yaUyardık ama bile bile yazıyosun şeyimde olmasa uyarmam
Bu kadar belirgin kuruma cizgisi olurmu kızlar
Mevsimsel galiba kuzum ya. Artık takılmıyorum oldunda nasıl olursa olsunYaa ne güzel çok şanslısın. Biz de oğlumun eğitimi için gitmeyi düşünüyoruz. Daha okula başlatmadım gerçi küçük 4 yaşına girecek
Kuzum benim 4 ay öyle oldu ya az az geldi 2 veya 3. Gün bitti 4 . Günü göremedim ki 5. Gün sürerdi
Ever vallahi aynı gidiyoruz. Ay hadi inşallah çok güzel olur yaAynen arada herşeyi unutmak iyi geliyor bende bu aralar hiç takmıyorum. Kız herşeyimiz aynı benimde ilk 2 gün çok olur ama bu ay baya azdı. Bence varya biz aynı anda hamile kalıcaz
4 ay olunca biliyosun ben kafaya takmıştım 5. Ayda düzeldi bereketMevsimsel galiba kuzum ya. Artık takılmıyorum oldunda nasıl olursa olsun
Yok be hiç sevmem Avrupa'yı öyle pis oldu ki hele birde şimdi. Yani tabi eğtim filan onlar ayrı mesele ama yaşamak için gidilmezYaa ne güzel çok şanslısın. Biz de oğlumun eğitimi için gitmeyi düşünüyoruz. Daha okula başlatmadım gerçi küçük 4 yaşına girecek
Yasaklı madde kullanımı okullara parklara olan uzaklığı yaklaşmış galiba demi radarıma girince yakından takip etmeye başladım bende baya göçmen de alıyor artıkYok be hiç sevmem Avrupa'yı öyle pis oldu ki hele birde şimdi. Yani tabi eğtim filan onlar ayrı mesele ama yaşamak için gidilmez
Hiç sorma vallahi tehlikeli oldu bir de gün geçtikce din düşmanlığı vs amaaaan leşYasaklı madde kullanımı okullara parklara olan uzaklığı yaklaşmış galiba demi radarıma girince yakından takip etmeye başladım bende baya göçmen de alıyor artık
Bugün gecikmenin 2 günüydü sabah kan verecemDaha belirginlerini gördüm maalesef
Kuzum pembe net çizgi görmeden kesin hamileyim gözüyle bakma derim tabii umutlu ol umudunu yitirme sadece regl olunca büyük hayal kırıklığı oluyor umarım güzel haberi alırsınBugün gecikmenin 2 günüydü sabah kan verecem
Ee tabi oraya gidince dolu dizgin yaşamayacaksın bazı şeyleri biz nasıl burda çoğu şeyi kabul edemiyorsak..Hiç sorma vallahi tehlikeli oldu bir de gün geçtikce din düşmanlığı vs amaaaan leş
Ay inşallah sabah kan verecem bakalım sonucum ne cikacakKuzum pembe net çizgi görmeden kesin hamileyim gözüyle bakma derim tabii umutlu ol umudunu yitirme sadece regl olunca büyük hayal kırıklığı oluyor umarım güzel haberi alırsın
Yaa neyin var gecmis olsunAy ben hasta oldum çok kötü değilim ama iyi de değilim