- 17 Ocak 2018
- 10.296
- 9.807
Belki kimi gülecek belki çok normal diyecek ama ben dün sabah namazı kıldıktan sonra çok dua ettim Allah'ım ne olur hamileysem eğer daha günüme var rüyamda göreyim dedim rüyamda iki tane gebelik testi kırmızı gördüm hatta bir tanesini kayınvalidem yapmış artık rüyamda benim idrarımı gizlice nasıl aldıysaİnşallah canım mübarek aşure ayında rabbim hepimize tez zamanda hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin
protein ağırlıklı beslen kuzucum bi yerde okumuştum tutunmasına destek oluyomuşKızlar benim arada yine belime Ağrı giriyor bir de özellikle sol bacağımı mesela şu anda sol bacağım ağrıyor İnşallah test doğrudur ya hepimizin ama hepimizin doğru olsun ve gerçekten beraber Nisan analarına gidelim
Ahahahah işin içinde kayınvalideler olunca yapmaz diyemiyorum malesefBelki kimi gülecek belki çok normal diyecek ama ben dün sabah namazı kıldıktan sonra çok dua ettim Allah'ım ne olur hamileysem eğer daha günüme var rüyamda göreyim dedim rüyamda iki tane gebelik testi kırmızı gördüm hatta bir tanesini kayınvalidem yapmış artık rüyamda benim idrarımı gizlice nasıl aldıysave aynı rüyada da çocukluk arkadaşım en yakın arkadaşımın ikizleri olduğunu gördüm
Muhtemelen kimyasaldan dolayı hormonal bir dalgalanma yaşıyorsundur. Vücudumuz her ay bizi şaşırtacak bişeyler buluyor gerçektenHmm tamam canım çok teşekkür ederim. Kaçtıysa da kısmet diğer aya kalır. Dediğin gibi ben yine testlerle takip edeyim. Bir de işin ilginç yanı daha önce ne yumurtlama öncesi ne de yumurtlama sonrası hiç bu kadar belirsiz çizgi görmemiştim. Çok şaşırıyorum 3 gündür gördükçe
O kadar çok protein ağırlıklı besleniyorum ki kocam sağ olsun kebap et köfte bilmem ne hep etçil ya hep etçil mangal yakar durur canı skıldıkca bahcede. Yumurta zten enaz 2 yerm kahvaltıda dün akşam balkon camlarını sildim katlanır cam çok bir kısmını da bugüne bırakmıştım kocama da söyleyemiyorum ki testi yaptım diye çünkü ben onu hamileysem bile gecen ay kı negatif test gösterip buyüzden atmadm hamile değilim deyip başka zaman hiç ummadığı anda söylemeyi düşünüyorumprotein ağırlıklı beslen kuzucum bi yerde okumuştum tutunmasına destek oluyomuş
o anlarını kayda al güzel olur :)O kadar çok protein ağırlıklı besleniyorum ki kocam sağ olsun kebap et köfte bilmem ne hep etçil ya hep etçil mangal yakar durur canı skıldıkca bahcede. Yumurta zten enaz 2 yerm kahvaltıda dün akşam balkon camlarını sildim katlanır cam çok bir kısmını da bugüne bırakmıştım kocama da söyleyemiyorum ki testi yaptım diye çünkü ben onu hamileysem bile gecen ay kı negatif test gösterip buyüzden atmadm hamile değilim deyip başka zaman hiç ummadığı anda söylemeyi düşünüyorum
gayet net görünüyor iğne etkisi normalde 12. de gecer yinede hayırlısı olsunKızlar iğnenin 12. Günü bugün. Etkisi bu şekilde çıkabilir mi?Freshmommy Candy7777 @beray1 @sonsuzlugunyanks ve diğer kızlarım
Merhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz vanilya85 15 temmuz 15 ağustos @beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 16 temmuz 12 ağustos @iremhm 16 haziran 19 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz A ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @efnan213 21 haziran 27 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @LLmelek 27 haziran 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos Mervesre41 10 temmuz 6 ağustos @ertyul 6 temmuz 7 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos @halolita 5 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran
Amin inşallah hoşgeldin canımCandy7777 canım bende bu ay femara kullanıp dr takipli gidecem inş bu topik banada uğur getirir sat 15 temmuz bat 11 ağustos
Tamam canım hoşgeldinCandy7777 Benide eklermisiniz sat 20haziran bat 21temmuz
HoşbuldukTamam canım hoşgeldin
Sahiden öyle wallahiMuhtemelen kimyasaldan dolayı hormonal bir dalgalanma yaşıyorsundur. Vücudumuz her ay bizi şaşırtacak bişeyler buluyor gerçekten
Ay inanır mısın dün akşam bel ağrım başladı sabah işe giderkende sol bacağım ağrıyorduKızlar benim arada yine belime Ağrı giriyor bir de özellikle sol bacağımı mesela şu anda sol bacağım ağrıyor İnşallah test doğrudur ya hepimizin ama hepimizin doğru olsun ve gerçekten beraber Nisan analarına gidelim
Canım ovulasyondan daha iyi anlayan arkadaşlar var Ben ovülasyon yapmıyorum fakat bildiğim kadarıyla pik görünce ilişki diyor doktorlar ovulasyon testinde pek demek 24 ile 36 saat içinde yumurta çatlayacak anlamına geliyormuş mesela ben yumurtlama günü ve önceki iki günün daha yüksek ihtimalle olduğunu biliyorum genelde 3 gün üst üste yapanlar hamile kalıyorFreshmommy bende bu ay adet bitiminde ovulasyon testine başlayım diyorum. Daha önce hiç yapmadım ovulasyon testi yaparken pik olduğu günlerde mi ilişki olması gerekiyor?
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin inşallah31,47 çıktı
Amin kızlar ya inşallah.Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin inşallah