Ovülasyon kullandım aslında geçen ay ama iyice karıştı kafamı. Adet olmayı bekliyorum yine doktor takibine başlayacağımAnladım canm ovulasyon kullan ozman sen pcoslar öyle belrliyor yumurtlamyıinşallah önümüzdeki ay bulur seni bebiş
İnşallah bir tanem şuan hamilesin ne olursa olsun şuan sen HAMİLESİNÖyle konuşmuyorum, sadece net konuşmak istemiyorum.İnşallah kuzum, ikinci kan değerimde daha sağlıklı yorumlarım.
Canım parlayan gece sanırım iğnenin etkisi kaldı mı diye içi için yiyor ama ben de okuduklarıma göre hiç kimsede 12.gün böyle HCG görmedim galiba temkinli gidiyor kendini heveslendirmek istemiyor son ısı düşüşü olup tekrar ısısını yükselmesinden çok belliydi zatenİnşallah bir tanem şuan hamilesin ne olursa olsun şuan sen HAMİLESİN
Kuzum daha erken dur hemen elendim deme. Daha 5 günümüz var ben hep derim adet gelmedikçe umut vardır
Ben hiç iğne yaptırmadım bilmiyorum vallahi ama bu sabah test yaptım negatiftiKızlar iğnenin 12. Günü bugün. Etkisi bu şekilde çıkabilir mi?Freshmommy Candy7777 beray1 @sonsuzlugunyanks ve diğer kızlarım
Bende direk dedim zaten yerleşme düşüşü yaşadın diye. 12.güne iğne etkisi kalmazki ben oyüzden net konuşuyorum. Kalsaydı 5-7 gib bir şey olurdu 31 olmazdıCanım parlayan gece sanırım iğnenin etkisi kaldı mı diye içi için yiyor ama ben de okuduklarıma göre hiç kimsede 12.gün böyle HCG görmedim galiba temkinli gidiyor kendini heveslendirmek istemiyor son ısı düşüşü olup tekrar ısısını yükselmesinden çok belliydi zaten
Maşallah nasıl sabrettin ahahhaah ben uyanmasını beklerken bile catladim uyanır uyanmaz gösterdim pat diyeO kadar çok protein ağırlıklı besleniyorum ki kocam sağ olsun kebap et köfte bilmem ne hep etçil ya hep etçil mangal yakar durur canı skıldıkca bahcede. Yumurta zten enaz 2 yerm kahvaltıda dün akşam balkon camlarını sildim katlanır cam çok bir kısmını da bugüne bırakmıştım kocama da söyleyemiyorum ki testi yaptım diye çünkü ben onu hamileysem bile gecen ay kı negatif test gösterip buyüzden atmadm hamile değilim deyip başka zaman hiç ummadığı anda söylemeyi düşünüyorum
Evet hem de 3 faz yaşamışBende direk dedim zaten yerleşme düşüşü yaşadın diye. 12.güne iğne etkisi kalmazki ben oyüzden net konuşuyorum. Kalsaydı 5-7 gib bir şey olurdu 31 olmazdı
Canım hevesini kırmak istemem ama ben bundada diğer fotoğraflardada bişey göremedimmCanm benm bu 30. Sn bakar msn sonralrnı yukledm zten 30.snde görmeye basladm hahaha
hadi gözün aydındün kaset test yaptım 2 gun gecikmem vardı ve tek cizgi cıktı bu sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım o da tek cıktı
Canım kac günün vardı bekle bakalım hepımız bekliyoruz aslında asıl muhım olan tutunması hrsey degıseblr
E bebeğe gittim var sanıyorum biz test satmıyoruz dediler ya mecbur prodictor aldım.Canm al sana ornegı bebetime gecen aykı usttekı 1aydır cızgı yok alttaki de bugun
Valla bebetime bulamadım prodictor yapcam bide artimed aldım mecbur. Eczaneye dedim yanlış çıkarıyormuş diye ama biz günde 50 tane satıyoruz falan dediYaaa canım benim inşallah vardır. İnaşallah hepimizin vardır. Sen o silik çizgiden sonra tekrar yaptın mı değişiklik var mı
Bende gördümAy boşu boşuna kanda vermek istemiyorum. Testte net çizgiler görmeden de inanmıyorum zaten
Ürününü kötülemez tabi ki. Yarın yapıcak mısın peki canımValla bebetime bulamadım prodictor yapcam bide artimed aldım mecbur. Eczaneye dedim yanlış çıkarıyormuş diye ama biz günde 50 tane satıyoruz falan dedi
Diğer türlüsü hayal kırıklığı maalesefBende gördümama evet dediğin gibi teste koyu iki çizgi olunca kan vermek daha iyi
Prodictoru yaptım elimde bi artimed kaldı yarın da onu yaparım veya iki gün sonra ama çok kararsızım yaÜrününü kötülemez tabi ki. Yarın yapıcak mısın peki canım
Ben senden duydum e bebek testı oldugunu bebetimeın netten aldm ben cnmE bebeğe gittim var sanıyorum biz test satmıyoruz dediler ya mecbur prodictor aldım.
Yok canım neden kırılsın var ben göruyorum sabahtan beriCanım hevesini kırmak istemem ama ben bundada diğer fotoğraflardada bişey göremedimm