Kimyasaldan sonra değişebiliyor döngüler diye biliyorum. Sen yine testlere devam et bence. Zaten erken yumurtladıysan bayağı erken adet olursunBen de erken yumurtlamış olmamdan korkuyorum. Herhangi bir belirti yaşamadım ama yumurtlamaya dair. Genelde adetin 14.gününden sonra olur yumurtlamam ama kimyasaldan dolayı bilemedim.
Ben de gördüm ama kurudukc test zorlastı arkadasm geldi ona da gösterdim diyor kı daha baslarda normal kurudukca zor gorursun ılk dk önemliÇok çok silik gördüm benim testimdeki çizgiye benziyor
ayy maşallah, çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin <331,47 çıktı
Hazır hastaneye gitmişken kan vereyim dedim ya. Zaten bu ay misafirlerimiz çok vardı ilişki çok olmadı ona göre hesaplama yapınca varsa çıkar diye düşünüyorumAaa direk kan mı vericeksin daha iyi olur garanti
Hayırlı olsun canım artışa nezaman bakcaksn31,47 çıktı
Güzel haberler cogalıyor bu topıc nasl ugurlu geldi yaa hadı sıra sendeBende duramıyorum eşimi hastaneye götürücem galiba kan vericem bende
Bu arada bende erken yumurtladığımı o ay hiç geçmeyen göğüs ağrımdan anladım. Adetim 4 gün sürdü sonrasında da hep devam etti göğüs ağrım. Zaten o ay döngüm 18 gün olduBen de erken yumurtlamış olmamdan korkuyorum. Herhangi bir belirti yaşamadım ama yumurtlamaya dair. Genelde adetin 14.gününden sonra olur yumurtlamam ama kimyasaldan dolayı bilemedim.
Cuma 14. Günüm. Cuma günü vericem canımHayırlı olsun canım artışa nezaman bakcaksn
Bende henüz güzel haber yok ama inşallah kandan sonra güzel haber veririmGüzel haberler cogalıyor bu topıc nasl ugurlu geldi yaa hadı sıra sendeCandy7777 topıgın masallahı var
Şurada bile görünüyor mu 30.sn daha shopladmBende henüz güzel haber yok ama inşallah kandan sonra güzel haber veririm
Bende şuan güzel haber diyemem. İlerlemeye göre artıkGüzel haberler cogalıyor bu topıc nasl ugurlu geldi yaa hadı sıra sendeCandy7777 topıgın masallahı var
İnce bir çizgi gördüm yine benŞurada bile görünüyor mu 30.sn daha shopladm
Kan sonucunu biz de heyecanla bekleyecegız kuzumİnce bir çizgi gördüm yine benay hadi inşallah giderek belirginleşir o çizgi
Canım ben şimdi tedavi gördüğüm ay ki kan tahliline baktım bende 12. Gün kan vermişim 2.6 çıkmış. Hatta hatırlıyorum doktorum şüpheli 14. Gün yine ver bakalım artış olacak mı demişti. Ama ben adet olmuştum. Çok ümitlendirmek istemem ama iğnenin etkisi değil gibi geliyor banaBende şuan güzel haber diyemem. İlerlemeye göre artık
Eşimin bişeyi yok dün farklı bir doktora gittik o daha detaylı bir sperm testi istedi 3 çeşidi varmış testin onlardan birini istedi. Tüp bebek merkezleri yapıyormuş ona baktırmaya gideceğiz canımKan sonucunu biz de heyecanla bekleyecegız kuzumeşinin nesı var gecmıs olsn
Bakalım kuzum artışa göre bir yorum yapabilirim. Kimyasal yaşamış biri olarak içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsinCanım ben şimdi tedavi gördüğüm ay ki kan tahliline baktım bende 12. Gün kan vermişim 2.6 çıkmış. Hatta hatırlıyorum doktorum şüpheli 14. Gün yine ver bakalım artış olacak mı demişti. Ama ben adet olmuştum. Çok ümitlendirmek istemem ama iğnenin etkisi değil gibi geliyor bana
Bana da ole geliyor arkadas gb. Evet kimyasal beni de düşündürüyor O yüzden ben de şimdi çizgi belirginleşmesine bakarım günden güne içini ferah tut zaten bizim olacaksa elbet olacaklar biz ne yaparsak yapalım bunu biliyorsunBakalım kuzum artışa göre bir yorum yapabilirim. Kimyasal yaşamış biri olarak içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Testin nedir canım daha önce kaset testi ilk korunmayı bıraktığın ay penceresi belli olmuştu bende o yüzden geçen ay bebe timestrip test aldm onlarda pencere bellı olmadı oyuzden smdı cızgı goruşumu kale alyrm bende pencere gibi mi yoksa nasıl seninkiFreshmommy bende az önce yaptım 8 gün var daha ama bende de çok az belirlen silik çizgi çıktı kameram çok iyi değil oyuzde belli olmadı böyle beyazdan bi çizgi çıktı sen yapınca yapayım dedim