Ay tekrar yapsanıza test belki mucize vardırAa benim geçen hafta yaptığım testim böyle çıkmıştı kız bebek vardır inşallah sende. Benimki bence sıfırlanmayan HCG degerimden öyle çıktı diye düşünüyorum. 57 gün önce bebeğimizi cennete uğurladık maalesef. Ama belki bebek de olabilir ay bebek olsunda benimki bir şok olsun
Bence de tam dayaklık dün kolunu tuttum arkaya alıp çevirdim dedim benimle adam gibi konuşacaksın. Yarın başka hastaneye gitcemOyy kıyamam kızma ama iyi bir dayağı hak etmiş seninki. Bence gittiğin yerin cihazı bozulmuştur ya üzülme sen.
İnşallah yaYaaaaa canım benim üzülme lütfen herşeyin bir çaresi var. Yumurtluyorsan tekrar hamile kalırsın Allahın izniyle. Kesinlikle farklı doktorların fikirlerini al başka bir yerde tekrar amh baktır kuzum
Vayyy enişteye bak sen romantik adam. Biz kavgalı olduğumuz iç,n benimki kesin şimdi gıcıklığına hatırlamıyor numarası yapar. Ben biraz mutsuzum daBenim koca 2 gün önce biraz üzdü beni gıcık erken doğum günü hediyesiyle gönlümü aldı künye almış bana küs olmak pahalıya patladı ona inşallah ayın 27 de hamile olduğumu öğrenirim de bende ona hediye veririm
Yaa bu erkekler kapatılsın ya dünden beri delirtti benimki de beni. Erkekler gibi duygusuz olmak istiyorum başıma ne geliyorsa duygusallığımdan geliyor minnoş kalbim çıtİnşallah yayarın başka hastaneye gitcem inşallah güzel seyelr söyler hatta bu hafta da yumurtlama haftam ha bire akıntım var beyaz renkli ama iliski yok en çok da buna sinirleniyom
Malesef aynı duygu bende var en ufacık şeyi kafama takıyorum o ise gotunu döner yatar keşke bu kadar rahat olsam yaYaa bu erkekler kapatılsın ya dünden beri delirtti benimki de beni. Erkekler gibi duygusuz olmak istiyorum başıma ne geliyorsa duygusallığımdan geliyor minnoş kalbim çıt
Valla ya hani yediği içtiği bir şeyden diyicem de aynı şeyi tüketiyoruz nasıl bu kdar fark oluyor anlamıyorum. Bu hayata erkek olarak doğacaksın kardeşimMalesef aynı duygu bende var en ufacık şeyi kafama takıyorum o ise gotunu döner yatar keşke bu kadar rahat olsam ya
Vayyy enişteye bak sen romantik adam. Biz kavgalı olduğumuz iç,n benimki kesin şimdi gıcıklığına hatırlamıyor numarası yapar. Ben biraz mutsuzum
O yönden hakkını yemem kocisimin gönlümü alana kadar ugrasiyo küsken içim rahat etmiyo işlerim ters gidiyo diyoValla ya hani yediği içtiği bir şeyden diyicem de aynı şeyi tüketiyoruz nasıl bu kdar fark oluyor anlamıyorum. Bu hayata erkek olarak doğacaksın kardeşim
Aynen öyle bı kaşık suda boğacam bide bugün akşama kısır istiyor dedim ciddi misin en son tatile gittiğimiz de çok güzel yapmıştım aynısını istiyor dedim tamam yaparım ama herhangi bi ima da her lokmayı senin bogazina dizerim dedimValla ya hani yediği içtiği bir şeyden diyicem de aynı şeyi tüketiyoruz nasıl bu kdar fark oluyor anlamıyorum. Bu hayata erkek olarak doğacaksın kardeşim
Ya sinirden gülüyorum şuan. İnşallah bilerek yapmıyordurAynen öyle bı kaşık suda boğacam bide bugün akşama kısır istiyor dedim ciddi misin en son tatile gittiğimiz de çok güzel yapmıştım aynısını istiyor dedim tamam yaparım ama herhangi bi ima da her lokmayı senin bogazina dizerim dedim
Ona şaka gibi geliyor gülerek söylüyor her şeyi de gülünecek bı şey değil haksız mıyımYa sinirden gülüyorum şuan. İnşallah bilerek yapmıyordur
Haklısın tabi ki kendince şaka yapıyordurOna şaka gibi geliyor gülerek söylüyor her şeyi de gülünecek bı şey değil haksız mıyım
Çok iyi bilirim bacım keşke elden bişi gelseAyy inşallah şimdi son 4 gün geçmez bana
Aminnnnnn bacım inşallahİnşallah öyledirinşallah hepimiz gebe oluruz
Amh gebeliğe engel değil diyorlar ama engel olmasa bu kadar beklemezdikBenim 1 in altında hepbugünde adet oldum bu ayda olmadı
Hadi güzel haberlerle gel inşallahKızlar saat 2 de randevum varCandy7777 A ayb00 B BallYilmaz123 B Beyond the sky Kahhve etiketleyemediğim diğer yoldaşlarım bakalım ne diyecek doktor bey
sesim cıkmazsa bil ki koca şehirde iğne aramaya gitmişimdirHadi güzel haberlerle gel inşallah
Ahahahhaha kız bulursun bulursun. Hangi hasteneye girdiyorsun sen ?sesim cıkmazsa bil ki koca şehirde iğne aramaya gitmişimdir