- 30 Mayıs 2024
- 243
- 70
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen havalardan ve stresten regli süresi değişebiliyor normal bir durum benceKızlar hayatımda ilk defa reglim 3 gün sürdü hatta 2 bile diyebiliriz lekeler geliyor açık kahve pembe arası bitti gibi bir şey neden böyle oluyor bi fikri olan var mı doktora gitmeli miyim?
Bu arada 2 gün normal reglimi gördüm baya kanama şeklinde
Zaten şu stres olayını bi aşamadım kendime çok kızıyorumBazen havalardan ve stresten regli süresi değişebiliyor normal bir durum bence
Yok kuzum ya doktordan çıktım şimdi duphaston kullanıyordum ilacı bırakın dedi reglini bekle bekle dedi. Şimdilik yok görünüyor ama Regl gelene kadar umur hep varAy tekrar yapsanıza test belki mucize vardır
İyi yapmışsın. Aynen kuzum git bakalım.Bence de tam dayaklık dün kolunu tuttum arkaya alıp çevirdim dedim benimle adam gibi konuşacaksın. Yarın başka hastaneye gitcem
Bu doktorlar insana kafayı yedirir valla ilacı yazan kendisi bana soruyor ara kanamaniz mı olmuştu diyeAminnnnnn bacım inşallah
Hadi inşallah muhteşem haberlerle gel bizeKızlar saat 2 de randevum var Candy7777 A ayb00 B BallYilmaz123 @Beyond the sky @Kahhve etiketleyemediğim diğer yoldaşlarım bakalım ne diyecek doktor bey
Sadaya gidiyorum kuşum iğne yok malesef 15 mm de kalmış iki tane sağ tüpte. Sol da hiç yok. Cuma günü bidaha gel dedi. Ne dedim ama ben size geçen gün malımı iyi tanıyorum pes vallaAhahahhaha kız bulursun bulursun. Hangi hasteneye girdiyorsun sen ?
Kız normal bu manyak mısın ? Ben ilaçtan sonra ilk gittiğimde hiç göremedi doktor. 2 gün sonra gittiğimde biri 15 biri 13 tü. Cumaya kadar büyümüş olur onlar. İncir yemeye devam. Şuanda normal bu hiç sıkma canınıSadaya gidiyorum kuşum iğne yok malesef 15 mm de kalmış iki tane sağ tüpte. Sol da hiç yok. Cuma günü bidaha gel dedi. Ne dedim ama ben size geçen gün malımı iyi tanıyorum pes valla
Evet bende sordum açık açık bak klomensiz 20 mm oluyo şimdi 15 te kalmış başka yok mudur bi ilaç hocam bana klomen yaramıyo diyorum tık yok cuma bidaha gel diyoBu doktorlar insana kafayı yedirir valla ilacı yazan kendisi bana soruyor ara kanamaniz mı olmuştu diye
Malesef kuzum pazar günü yazdım ya akıntım az gelişmedi diye 15te kalmışHadi inşallah muhteşem haberlerle gel bize
Bende aynıyım malesef stres yönetimi yapamıyorumZaten şu stres olayını bi aşamadım kendime çok kızıyorum
Ay delirmelik ya, cinnet getirip bogarim benAynen öyle bı kaşık suda boğacam bide bugün akşama kısır istiyor dedim ciddi misin en son tatile gittiğimiz de çok güzel yapmıştım aynısını istiyor dedim tamam yaparım ama herhangi bi ima da her lokmayı senin bogazina dizerim dedim
Kuzum kürlerle aran iyiyse çörekotu bal tarçın kürü yumurta büyütmeye çok faydası oluyor tavsiye ederimMalesef kuzum pazar günü yazdım ya akıntım az gelişmedi diye 15te kalmış
Şakası batsın ya şimdi de kısır yapıyorum ona şaka gibiHaklısın tabi ki kendince şaka yapıyordur
Dur bacim, su embriyoyu, keseyi gorelim de sonra hallederiz. Once kopruyu gecelim ahahahahaKız gel beraber yapalım bu işi