- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 40
Ben de hafif bir cizgi gordum iki gun sonra cizgi daha da netlesir insaallahGünaydın bebeksilerdün yazmıştım reglme 3 gün vardı beta 3,10 çıktı diye. Bugün de sabah ilk idrarla erken test yaptım. Silik çizgi çıktıı. Bayağı bi silik ama. Regle 2 gün kaldı çok heyecanlı bir bekleyişş. Ama regl olcakmış gibi ağrılarım var. İnşallah bebiş yerleştiği içindir bu ağrılar
İnşallah sağlıkla ilerler güzelim çok sağ olSenin kan değerin yükselecek emin ol çünkü genelde 0.200 cikiyo eğer 0 değeri farklı rakamlara yoneliyosa bunda var bişey ya kimyasal yada bebiş iyi düşün iyi olsun inşallah
İnşallah balım inşallahhBen de hafif bir cizgi gordum iki gun sonra cizgi daha da netlesir insaallah
Harikaa güzelimm. Sağlıkla bebişim rahmine tutunsun inşallahh. Denemeye devammKizlar kizlar biz de de bir seyler oldugonlum alindi dongumun 14.gunu insaallah yakalamisizdir
Amin hepimize olsun insaallahHarikaa güzelimm. Sağlıkla bebişim rahmine tutunsun inşallahh. Denemeye devamm
Bu testi nasıl buldunuz ğredıctor değişmiş bundan yokmus artık dedi yüm eczaneler aldığınız yeri eger netteyse şinkler misiniz beniGünaydın bebeksilerdün yazmıştım reglme 3 gün vardı beta 3,10 çıktı diye. Bugün de sabah ilk idrarla erken test yaptım. Silik çizgi çıktıı. Bayağı bi silik ama. Regle 2 gün kaldı çok heyecanlı bir bekleyişş. Ama regl olcakmış gibi ağrılarım var. İnşallah bebiş yerleştiği içindir bu ağrılar
Aa ben gittiğim her yerde görüyorum bundan güzelim. Eczaneden aldım. Ataşehirde içerenköyde hep bunlardan var aslında hehe. Hepsiburada da görmüştüm bitanem. Ben eczaneden gidip aldım amaBu testi nasıl buldunuz ğredıctor değişmiş bundan yokmus artık dedi yüm eczaneler aldığınız yeri eger netteyse şinkler misiniz beni
İnşallah bebisini alırsın kucağınaİnşallah sağlıkla ilerler güzelim çok sağ ol
Hayır bozuk değil bence yeni bebiş olduğu için böyle bende aynı durumu yaşadım başka yaptım akşam üstü onda tam çizgi çıkarttı umarım şeninde öyledirMerhaba hanımlar sizce test mi bozuk ?
Benim 1 in altında hepRabbim nasip etsin sizeve bize de amh değeriniz kaçtı benimde 1 amh değerim 14 aydır gebelik olamdı
Bunun yanlıs cıkarma ıhtımalı yok çok güzel test gozunuz aydın olsun iki gün sonra tekrar yapın belirginleşecektir insallahAa ben gittiğim her yerde görüyorum bundan güzelim. Eczaneden aldım. Ataşehirde içerenköyde hep bunlardan var aslında hehe. Hepsiburada da görmüştüm bitanem. Ben eczaneden gidip aldım ama
Ayy şahane haber bu. İnşallah canım çok çok sağolBunun yanlıs cıkarma ıhtımalı yok çok güzel test gozunuz aydın olsun iki gün sonra tekrar yapın belirginleşecektir insallah
Ayy içime öyle bir sevinç verdiniz ki bu sevinç bile yeterHayır bozuk değil bence yeni bebiş olduğu için böyle bende aynı durumu yaşadım başka yaptım akşam üstü onda tam çizgi çıkarttı umarım şeninde öyledir
Bundan sonra güzel pozitifler görürsün inşallahGünaydın kızçelerilk 5 dakikada değil ama sonrasında bir çizgi belirdi 15 dakika içinde. Ama fotoğraftan belli olmuyor
Candy7777 @ArasaNillGerek B BallYilmaz123 @My_Moonlight06 @Memeli Mestan ve diğer kızlar
İnşallah öyledirOyyyy ne güzel belirtiler anlatıyorsun inşallah hepsi tek tek gebeliktendir
Bozuk gibi tekrarla istersenMerhaba hanımlar sizce test mi bozuk ?
Aa benim geçen hafta yaptığım testim böyle çıkmıştı kız bebek vardır inşallah sende. Benimki bence sıfırlanmayan HCG degerimden öyle çıktı diye düşünüyorum. 57 gün önce bebeğimizi cennete uğurladık maalesef. Ama belki bebek de olabilir ay bebek olsunda benimki bir şok olsunMerhaba hanımlar sizce test mi bozuk ?
Benim koca 2 gün önce biraz üzdü beni gıcık erken doğum günü hediyesiyle gönlümü aldı künye almış bana küs olmak pahalıya patladı ona inşallah ayın 27 de hamile olduğumu öğrenirim de bende ona hediye veririmAyyy tıpkısının aynısı şimdilik kavga çıkarmıyorum, ben hele istediğimi alayım ondan sonra görür o gününü