Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin o kadar haklısın ki kafamızı rahatlatmalıyız ama gel gör ki yapamıyoruz çoğu zaman

Delisin yaa ne zaman çıkacak sonuç

Sadaya gidiyorum kuşum iğne yok malesef 15 mm de kalmış iki tane sağ tüpte. Sol da hiç yok. Cuma günü bidaha gel dedi. Ne dedim ama ben size geçen gün malımı iyi tanıyorum pes valla
Yaaa kuzım neden böyle oluyor acaba senin? Ek olarak iki gün daha kullandırtsaymış keşke doktorun. Benimde son kullanmam da yavaş büyümüştü doktorum ek olarak iki gün daha kullan yine bakalım demişti. Biraz geç çatladı ama çatladı sonuçta

Evet bende sordum açık açık bak klomensiz 20 mm oluyo şimdi 15 te kalmış başka yok mudur bi ilaç hocam bana klomen yaramıyo diyorum tık yok cuma bidaha gel diyo
Kız sen daha yeni mi bitirdin ilacı e ozaman normal. İlaçtan sonra da büyümeye devam ediyor. Kaçıncı günün bugün sen hele söyle

Kizlar yarin sabahtan doktora gidiyoruz esimle. Muayene olup sureci nasil ne sekilde hizlandirabiliriz soracagiz. Artik asilama mu tup bebek mi bakalim...
Bana sans dileyin umarim kotu bir sey duymam.

Kizlar yarin sabahtan doktora gidiyoruz esimle. Muayne olup sureci nasil ne sekilde hizlandirabiliriz soracagiz. Artik asilama mu tup bebek mi bakalim...
Bana sans dileyin umarim kotu bir sey duymam.
İnşallah mucizelerle dönersin

Ben hâlâ adet olmadım. Tiroid ilacı kullanıyordum. Değerim düzelince 15 gün önce bıraktım. Adetim 3 gün gecikti. İlaç yüzünden adetim gecikmiş olabilir mi

Klomen bitimi iğne veriyodu onu alamayınca şok oldum aslında biliyodum da halbuki cumaya Allah kerim bebişim

Kuzum kürlerle aran iyiyse çörekotu bal tarçın kürü yumurta büyütmeye çok faydası oluyor tavsiye ederim
Onu adetim son günü başlamıyor muyuz peki benim adet biteli oluyo baya da. Bide daha önce incir havuç yapmıştım deli gibi ağrı yaşadım bi işe yaramadı. Tepem atık hiçbişey yapmayasım geliyo böyle nolcağı varsa olsun yoruldum usandım bıktım vallahi

Neden olduğunu bilsem Dr a ihtiyacım olmucak evde doğurcam yani o moddayım. Büyümeye başlamış diyo ay cok şükür o da olmasa napardık dedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…