Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam güzel anneler ve anne adaylarisize belki bir umut olurum diye yaziyorum.. ben ilk hamileligimde cok aktiv burdaydim sonrada ikinci bebegi istedikden sonrada hep takip ettim.. o yüzden senelerdir aylardir bir umut diye bekleyenlerinizi cok iyi anliyorum.... ben ilk kizima hamile kalabilmek icin 3 sene ugrastim (tüp bebek hic denemedik) ve en son artik olursa olur olmazsa olmaz ben ugrasmicam dedigim o ay (esimle sadece 1 kere birlikte olduk) hamile kaldim ve kizimi cok sükür kucagima aldim kizim 1 yasina girdikden sonra bir kardesi olsun istedik ve iki senedir tekrar heryolu denedik ve olmadi.. taki bu aya kadar.. bu ay yine artik olmuyo demekki zamani degilmis dedim ve bosverdim ve yine esimle sadece 1 kere birlikte olduk.. ve 3 gün önce hamile oldugumu ögrendim.. bazi seyler kafamizda bitiyo sanirim gercekdende.. hic kolay degil bende yapamadim cünki ama kendimizi biraz rahat biraktigimiz zaman hersey daha kolay oluyo.. o yüzden sizlerede bir umut olur insallah.. rabbim hepimizi evlatlarimiza kavustursun
Delisin yaaKızlar ben bu ay niye bu kadar heyecanlıyım yahayır süreci de biliyorum öncekilerde hep uslu uslu bekledim şimdi yine duramadım yolumun üstünde hastane vardı kan verdim çıkan sonuçta şuanda bi işime yaramayacak aslında
Çıktın mı kuzum ne dedi doktor? Büyümüştür inşallah yumurtacıklarKızlar saat 2 de randevum varCandy7777 A ayb00 @BallYilmaz123 @Beyond the sky @Kahhve etiketleyemediğim diğer yoldaşlarım bakalım ne diyecek doktor bey
Yaaa kuzım neden böyle oluyor acaba senin? Ek olarak iki gün daha kullandırtsaymış keşke doktorun. Benimde son kullanmam da yavaş büyümüştü doktorum ek olarak iki gün daha kullan yine bakalım demişti. Biraz geç çatladı ama çatladı sonuçtaSadaya gidiyorum kuşum iğne yok malesef 15 mm de kalmış iki tane sağ tüpte. Sol da hiç yok. Cuma günü bidaha gel dedi. Ne dedim ama ben size geçen gün malımı iyi tanıyorum pes valla
Kız sen daha yeni mi bitirdin ilacı e ozaman normal. İlaçtan sonra da büyümeye devam ediyor. Kaçıncı günün bugün sen hele söyleEvet bende sordum açık açık bak klomensiz 20 mm oluyo şimdi 15 te kalmış başka yok mudur bi ilaç hocam bana klomen yaramıyo diyorum tık yok cuma bidaha gel diyo
Kuzum kusura bakma ama biraz güldüm bunaŞakası batsın ya şimdi de kısır yapıyorum ona şaka gibi
Önemli değil yazarken bende gülüyorumKuzum kusura bakma ama biraz güldüm buna
İnşallah mucizelerle dönersinKizlar yarin sabahtan doktora gidiyoruz esimle. Muayne olup sureci nasil ne sekilde hizlandirabiliriz soracagiz. Artik asilama mu tup bebek mi bakalim...
Bana sans dileyin umarim kotu bir sey duymam.
Ayyy insallah... Hepimiz insallah...İnşallah mucizelerle dönersin
Bence de komik senin anlatma tarzın daha da komikÖnemli değil yazarken bende gülüyorumçünkü şaka gibi ama komik
Klomen bitimi iğne veriyodu onu alamayınca şok oldum aslında biliyodum da halbuki cumaya Allah kerim bebişimKız normal bu manyak mısın ? Ben ilaçtan sonra ilk gittiğimde hiç göremedi doktor. 2 gün sonra gittiğimde biri 15 biri 13 tü. Cumaya kadar büyümüş olur onlar. İncir yemeye devam. Şuanda normal bu hiç sıkma canını
Onu adetim son günü başlamıyor muyuz peki benim adet biteli oluyo baya da. Bide daha önce incir havuç yapmıştım deli gibi ağrı yaşadım bi işe yaramadı. Tepem atık hiçbişey yapmayasım geliyo böyle nolcağı varsa olsun yoruldum usandım bıktım vallahiKuzum kürlerle aran iyiyse çörekotu bal tarçın kürü yumurta büyütmeye çok faydası oluyor tavsiye ederim
Çıktım bacım iğne vermedi 15te kalmış 2 tane cumaya bidaha gel dediÇıktın mı kuzum ne dedi doktor? Büyümüştür inşallah yumurtacıklar
Dün gece içtim sonuncusunu. Normalde ertesi gün gittiğimde 17 oluyordu 19 oluyodu iğne veriyoduKız sen daha yeni mi bitirdin ilacı e ozaman normal. İlaçtan sonra da büyümeye devam ediyor. Kaçıncı günün bugün sen hele söyle
Neden olduğunu bilsem Dr a ihtiyacım olmucak evde doğurcam yani o moddayım. Büyümeye başlamış diyo ay cok şükür o da olmasa napardık dedim artıkYaaa kuzım neden böyle oluyor acaba senin? Ek olarak iki gün daha kullandırtsaymış keşke doktorun. Benimde son kullanmam da yavaş büyümüştü doktorum ek olarak iki gün daha kullan yine bakalım demişti. Biraz geç çatladı ama çatladı sonuçta
Ya sonuncusunu dün içtiysen 9 yada 10.günün oluyor buna göre de büyüklükleri gayet iyi 14.güne kadar yolu var çatlatma iğnesinin. Çok acele ediyorsunDün gece içtim sonuncusunu. Normalde ertesi gün gittiğimde 17 oluyordu 19 oluyodu iğne veriyodu