Evet çoğunda yarım saat yaziyoTamam 5 dakikada çekerim ama şimdi test kutusunun üzerine baktım 30 dakikadan sonraki çizgileri dikkate almayın yazıyor. Bu kadar geniş mi ya testlerin bekleme süresi. İlk defa gördüm böyle
Evet görüyorum ben deGünaydın bebeksilerdün yazmıştım reglme 3 gün vardı beta 3,10 çıktı diye. Bugün de sabah ilk idrarla erken test yaptım. Silik çizgi çıktıı. Bayağı bi silik ama. Regle 2 gün kaldı çok heyecanlı bir bekleyişş. Ama regl olcakmış gibi ağrılarım var. İnşallah bebiş yerleştiği içindir bu ağrılar
Dünkü sadece kandan yaptığımdı kuzum. Bugün ilk kez evde yaptımEvet görüyorum ben deson yaptığın testle bugünkünun arasında koyulaşma var mı?
Tamam ozaman evde başka testlerin varsa iki günde bir yaparsan fark var mı aralarında diye görürüz inshallah değeri yükselirDünkü sadece kandan yaptığımdı kuzum. Bugün ilk kez evde yaptım
Dün gece bitti ilacım da bugün giidcemHiç kullanmadım bilgimde yok naptın gidecekmisin doktora
Haydiiiiiiii pozitifle biziiiiSelam kızlar. Ben hala negatifi görmedim desemtestler mi bozuk diye şüphe etmeye başladım artık. Bende de 9 gündür aynı muhabbet sıktım sizi ama az kaldı bitecek bu test işlerim sıkın dişinizi Candy7777 ArasaNillGerek @Kahhve @BallYilmaz123 silatansueco
Oyyyy ne güzel belirtiler anlatıyorsun inşallah hepsi tek tek gebeliktendirKızlar alt karnımda şişkinlik ve baskı var. Kasıklarımda da baskı, batma, ağrı var. Afedersiniz oturunca şeyim bile ağrıyor. Reglim yaklaşıyor 8 gün filan var yavaştan akıntımda başladı. Benim memelerin dolgunlasması lazım ama tık yok. Bel ağrısı baş ağrısı var. Bat 10 Eylül. 26 Ağustos çatlatma oldu benim eminim. Umarım düzelmiştir döngüm. Zaten 20 Eylül'e kadar olmazsam büyük ihtimal hamile olmuşumdur.Candy7777 ArasaNillGerek A ayb00 ve diğer bacilarim.
Günaydın bacım böyle artarak devam etsin pozitiflerin inşallaaahhhh son 4 günGünaydın kızçelerilk 5 dakikada değil ama sonrasında bir çizgi belirdi 15 dakika içinde. Ama fotoğraftan belli olmuyor
Candy7777 ArasaNillGerek @BallYilmaz123 My_Moonlight06 @Memeli Mestan ve diğer kızlar
Aayyy evet evet görünüyor. Genelde ağrıların normal olduğu söyleniyor. Giderek kalınlaşsın inşallah o çizgiGünaydın bebeksilerdün yazmıştım reglme 3 gün vardı beta 3,10 çıktı diye. Bugün de sabah ilk idrarla erken test yaptım. Silik çizgi çıktıı. Bayağı bi silik ama. Regle 2 gün kaldı çok heyecanlı bir bekleyişş. Ama regl olcakmış gibi ağrılarım var. İnşallah bebiş yerleştiği içindir bu ağrılar
Ayy inşallah şimdi son 4 gün geçmez banaGünaydın bacım böyle artarak devam etsin pozitiflerin inşallaaahhhh son 4 gün
Ben ilk defa gördüm ya da ilk defa okumuş olabilirim testin üstünüEvet çoğunda yarım saat yaziyo
Evet 2 gün sonra yeniliycem canım inşallahTamam ozaman evde başka testlerin varsa iki günde bir yaparsan fark var mı aralarında diye görürüz inshallah değeri yükselir
İnşallah güzelimm içime su serptinAayyy evet evet görünüyor. Genelde ağrıların normal olduğu söyleniyor. Giderek kalınlaşsın inşallah o çizgi
Eğer erken bir gebelikse yarım saate kadar ancak cikiyo o yüzden ben bekliyorum genelde öyle atıyorum bugün yumurtlamanın 4 günü bakalım nolacak bu ay bendeBen ilk defa gördüm ya da ilk defa okumuş olabilirim testin üstünüben genelde 5 dakika bekleyip atıyordum testleri artık 30 dakika beklicem
Senin kan değerin yükselecek emin ol çünkü genelde 0.200 cikiyo eğer 0 değeri farklı rakamlara yoneliyosa bunda var bişey ya kimyasal yada bebiş iyi düşün iyi olsun inşallahEvet 2 gün sonra yeniliycem canım inşallah
İnşallah güzelimm içime su serptin
Ayy cok heyecanliGünaydın kızçelerilk 5 dakikada değil ama sonrasında bir çizgi belirdi 15 dakika içinde. Ama fotoğraftan belli olmuyor
Candy7777 ArasaNillGerek @BallYilmaz123 My_Moonlight06 @Memeli Mestan ve diğer kızlar
Gerçekten hiç bilmiyordum. Aydınlandım Şuan teşekkür ederimEğer erken bir gebelikse yarım saate kadar ancak cikiyo o yüzden ben bekliyorum genelde öyle atıyorum bugün yumurtlamanın 4 günü bakalım nolacak bu ay bende
İnşallah inşallah az kaldıAyy cok heyecanliguzel haberlerini bekliyoruz insaallah