Güncelledim canım yeni ay yeni umutlar
gelen giden yok bekliyorumBen bugün regl oldum canım sen ne durumdasınnn?
Batlarımız aynııı
Ay lütfen beni de gaza getirip test yaptırma tamam mı nolur dizginleyelim birbirimizi ahahahahBatlarımız aynııı
Gelmesin gelmesinnn belirtin var mıgelen giden yok bekliyorum
Ya ben geçen ay iğnenin 11. gününde adet oldum. Femara ve ovitrelleden dolayı reflü tarihi bile kalmıyor. Senin de öyle mi acabaAdetim geçince
Aynen canımm hepimiz güzel haberler alırız umarım tek tekGüncelledim canım yeni ay yeni umutlar
Bende geçen ay iğnenjn 11. Günü regl oldumYa ben geçen ay iğnenin 11. gününde adet oldum. Femara ve ovitrelleden dolayı reflü tarihi bile kalmıyor. Senin de öyle mi acaba
Ama döngüm 21 günde bir olduğu için reglin 11. Gününe geliyor.Ya ben geçen ay iğnenin 11. gününde adet oldum. Femara ve ovitrelleden dolayı reflü tarihi bile kalmıyor. Senin de öyle mi acaba
Herkesin farklı demek ki canımValla canım ısıdan hiç anlamıyorum ama sanki vücudumu sıcak hissediyorum. Benim akıntım pikten 2-3 gün önce çok yoğun geliyor. Çatlama sonrası akıntım olmuyor hiç.
Ben de aynı yazı hıc sevmem sıcak nem baya vurdu biziİyiyim kuzum yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın
Ayy kışın bile terleyen biri olarak bende pek sevmem yazıBen de aynı yazı hıc sevmem sıcak nem baya vurdu bizi
Gelmesin gelmesinnn belirtin var mı
Benim de bugün regl olcakmış gibi tüm belirtilerim oldu. Öyle olunca kesin regl olurdum. Ama olmadım beyaz akıntı geldi hep. Sonra mide bulantısı sol kasığa sancı falan girdi. Şu an hiç bişey yokadetten 2-3 önce ve adet günü(dün) ağrım oldu adet olacakmış gibi. Bugün hiçbir şey yok. Hayırlısı bakalım ne olacak sonuç :)
Ben halen regl olmadım ve ne zaman test yapayım bilmiyorum
Yarın test yapın istersenizAyın 13.14 ü adet günüm görünüyor ama hiç bir belirtim de yok ki
Tamam yaptırmıcamm sözzzAy lütfen beni de gaza getirip test yaptırma tamam mı nolur dizginleyelim birbirimizi ahahahah