- 19 Nisan 2024
- 1.062
- 1.180
Ayın 11 falandı yaptım çıkmamıştı çıkar mı acaba varsa yarın yapımsamYarın test yapın isterseniz
Ayy canım adet başı olarak nede heveslenmistik önce biz vercez haber diye.kalicaz sona şimdiBen bugün regl oldum canım sen ne durumdasınnn?
Ayın 11 falandı yaptım çıkmamıştı çıkar mı acaba varsa yarın yapımsam
O zaman biraz daha bekle bakalımKeşke olsa da çıksa açıkçası hiç bir belirtim de yok sadece arada bel ve kasık ağrım oluyor o kadar yaparsam yarın erken mi olur yoksa biraz daha geçmesini bekleyeyim mi acaba
Teşekkür ederim bekleye bilirsem salı çarşamba ya kadar gelmezse bşey yaparım inşallahO zaman biraz daha bekle bakalım
Ben de gecikirsem test yapıcamTeşekkür ederim bekleye bilirsem salı çarşamba ya kadar gelmezse bşey yaparım inşallah
Bekle bekle yapma canımTeşekkür ederim bekleye bilirsem salı çarşamba ya kadar gelmezse bşey yaparım inşallah
Ne zamandı günün senin canımBen de gecikirsem test yapıcam
İnşallah gecikirsin gebelikten dolayıBen de gecikirsem test yapıcam
İnşallah kendimi tutarsam beklicemBekle bekle yapma canım
Senin günün geçti mi canım yoksaBen bu ay yumurtlama zamanı ovü testi regl olana kadar ısı ölçücem yani ölçebilirsem bakalım
Benim 16 temmuzNe zamandı günün senin canım
İnşallah gecikirsin gebelikten dolayı
Ay evet benimde öyle kasıklarımda doluluk ve mesela sert bi şekilde koltuğa oturduğumda acıyor yada mesela yere sert bassam bile bi acıma hissi geliyorGüzellikler ovulasyonla takip etmiyorum vücut sıcaklıgımla takip ediyorum yumurtlamamı. Şu an adetin 16.günündeyim. Dün 36.1 di ateşim. Gece çok fena kasıklarda batma hissettim, değerlendirdik. Bu sabah 36.4 çıktı vücut ısım. Uyandığımdan beri alt karın bölgemde inanılmaz bir şişlik ve doluluk var. Hareket ettiğimde gülerken bile acıyor. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Sad 8 temmuz Bat 6 AğustosMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 16 haziran 12 temmuz @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz Cemile hatun 15 haziran 15 temmuz @ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz @vanilya85 16 haziran 15 temmuz @beyzaanim 21 haziran 15 temmuz @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz @beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz O ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos halolita 5 temmuz 8 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos
İnşallah tutmuştur canımBenim 16 temmuz
biz açıkçası öyle ovü takip etme falan yapmıyoruz. Yani görev gibi değil de kafamıza göre ilişki yaşıyoruz. O yüzden çok sanmıyorum tuttuğunu