Yok canım daha var benim yumurtlamama geç yumurtluyorum ben 20. Günü falanSenin günün geçti mi canım yoksa
MerhabaMerhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 1 haziran 10 temmuz @bademlicikolata 16 haziran 12 temmuz @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos cookiep 13 temmuz 8 ağustos starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz Cemile hatun 15 haziran 15 temmuz ParlayanGece 25 haziran 15 temmuz @vanilya85 16 haziran 15 temmuz @beyzaanim 21 haziran 15 temmuz @mayaada 16 haziran 16 temmuz @Bahar esinti 20 haziran 17 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz beray1 23 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz Freshmommy 27 haziran 24 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @bluecam 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos @yagmurum_37 8 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos halolita 5 temmuz 8 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos
Senin için bu çok düşüş değil bence çizgi canım 36.00da senin genel ısın düşük baya. Benm bak artmaması na anlam bulamıyorum. İlk 36.5 cıktı sonra ard arda 36.4 ilkni yazdım gecen ay ble yumurtlama sonrası 37ydi nerdeyse. Yerleşiyor mu acaba diye düşünüyorum
Canım ben ateş işinden pek anlamıyorum ya ama dalgalanma olabiliyor diye biliyorum
İnşallah Rabbim hepimize nasip etsin aratmadan canımYok canım daha var benim yumurtlamama geç yumurtluyorum ben 20. Günü falan
Güzel sonuçları olsun umarımAy evet benimde öyle kasıklarımda doluluk ve mesela sert bi şekilde koltuğa oturduğumda acıyor yada mesela yere sert bassam bile bi acıma hissi geliyor
Günün de geçmiş aslında test yapsanaaaadetten 2-3 önce ve adet günü(dün) ağrım oldu adet olacakmış gibi. Bugün hiçbir şey yok. Hayırlısı bakalım ne olacak sonuç :)
Benim deeeTamam yaptırmıcamm sözzzyumurtlama ne zaman gösteriyor kuzum 24 ü benim
Hahahahhah sorma kuzu yaAyy canım adet başı olarak nede heveslenmistik önce biz vercez haber diye.kalicaz sona şimdi
Valla aynı şeyleri yaşıyorum garip bir his kasık ağrıları, bugün biraz yürüyüş yapayım dedim daha 10 dk olmadan belim ağarmaya başladı yürüyemedim. Ve dün gece rüyamda doğum yaptığımı ve erkek olduğunu gördüm sonra benden alıyorlar yanlışlık oldu deyip daha doğurmamışımİçimde garip his var kızlarrr gece rahim içi agrım kasık ağrım sımdı de bel ağrım ama asla ortopedik bir agrı degıl sol belıme baglardan giren agrılar içtenay bebiştir ve yerleşiyordur inşallah 8 30dan beri uyuyamıyorum kızım da hala uyurken uyksuz kaldım
Bu ateş işi ne oluyor? Ben hiç bilmiyorum da
Evet ya bende bilmiyorum hiçBu ateş işi ne oluyor? Ben hiç bilmiyorum da
Ateş düşüp yükselince noluyor acabaEvet ya bende bilmiyorum hiç
Ateş yumurtlama olduktan sonra yüksek seyredip regl günü ya da regl öncesi aniden düşüşe geçiyormuş. Yani regl olup olmadığını anlıyorsun sanırımBu ateş işi ne oluyor? Ben hiç bilmiyorum da
Kuzum bende eleniyorum galiba.test yaptım negatif çıktı olsa cikardi silikte olsa.adet sancılarım başladı vücut ısım düştü bende diğer aya kaldım malesef canım.Hahahahhah sorma kuzu yaNeyse erken geç olsun da zamanı önemli değil
Sen ne durumdasın daha var bata belki ilkimiz sen olursun
Yani ateş düşmezse regl olmuyorsun doğru mu anladımAteş yumurtlama olduktan sonra yüksek seyredip regl günü ya da regl öncesi aniden düşüşe geçiyormuş. Yani regl olup olmadığını anlıyorsun sanırımişin ehli Freshmommy