Ah canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun. Ben seni hatırlıyorum eski gruptan. İnşallah Rabbim tekrardan sağlıkla nasip ederSelam herkese önceki grup uğurlu gelmişti hamileydim. Geçen hafta sonlandırmak zorunda kaldık maalesef. Bebeğimin beyin gelişimi durmuş kafa tası oluşmadığı için beyni kafasının dışına çıkmış amniyon sıvısında yürüyordu. Kısaca anensefali deniyormuş buna. Sat Bat henüz belli değil. Maksat kafa dağıtmak benim şimdilik. Umarım herkesin hayırlı haberler aldığı bir topik olur. Eylül gibi bende hazır hissedersem istiyorum gebe olmak. Eylül sonu Ekim başı alırsam güzel haberi inşallah Ekim'de evlilik yıl dönümümüzde sürpriz yapabilirim
Amin canım rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah.Bende dış gebelik geçirdim canim cok uzucu oluyor geçmiş olsun. Herşey de vardir hayır üzülme Rabbim dogru zamanda versin hepimize insallahcatlama belirtilerin nedir ?
İnşallah bütün topik gebe olur bu ay ve inşallah sağlıkla kucağına alır herkes bebişleriniAh canım benim çok üzüldüm başınız sağolsun. Ben seni hatırlıyorum eski gruptan. İnşallah Rabbim tekrardan sağlıkla nasip eder
Amin canım inşallahİnşallah bütün topik gebe olur bu ay ve inşallah sağlıkla kucağına alır herkes bebişlerini
İnşallah güzel haberlerini alırızAy inşallah ya bakalım bikaç gün daha ovulasyon yapıp takip edeceğim
Ya kusura bakmayın hiçbi şey anlamadımmCanım tabii ki de değişiyor 23 günde bir adet olduysan 9. gün yumurtlama olmuş 24 günde bir olduysan da 10. gün yumurtlama gününe artı 14 ile adet olursun Çünkü benim de erken yumurtlamalarım oldu ve ben anlıyordum artı 14 ile 24 veya 27 günde bir adet olduğum oldu korunduğum zamanlarda da anlıyordum not ediyordum erken adet olacağım diye yumurtlamaya göre yani sen 13. güne nazaran ilişki yapıyorsan hamilelik çok zor olur
İnşallah canıımİnşallah güzel haberlerini alırız
Her ihtimale karşı adet bıtımı gün aşırı yapıp 2 gun arayla yne gunasırı yaparsanız lişkiyi denk gelir sonucta pcos degılsınYa kusura bakmayın hiçbi şey anlamadımm( ben erken olacağımı nerden bilicem ki ona göre hesaplıyim bu ay belki 27günde bir olucam o zaman 13te yumurtlicam demektir. O zaman en iyisi ovülasyon testi yapmak sanırım.
Kullandığınız test kaç mm üstü yumurtları algılıyor o da önemli ondan dolayı negatif çıkıyor olabilirkızlar persembe yumurtam 13mm idi günlük 2mm büyüyormus bugün 17mm olması lazım ovulasyonda pozitif olması lazım degilmi test yapıyorum ama negatif
Ben inofolic combi hp, d vitamini ve coraspirin kullanıyorum pıhtılaşma önlemek amaçlıkızlar takviye neler kullanıyorsunuz yada kür
innovita markası önce baska marka almıstım ama bu daha iyi gibi geldi renkler daha net cıkıyorKullandığınız test kaç mm üstü yumurtları algılıyor o da önemli ondan dolayı negatif çıkıyor olabilir
pcositol, balık yağı, d vit, folik asit, hayıt surubu, ve multivitamin kullanıyorum ben.Ben inofolic combi hp, d vitamini ve coraspirin kullanıyorum pıhtılaşma önlemek amaçlı
İnşallah zor bir süreç oluyor dış gebelikten sonra ilk denememiz bu ay pek umudum yokAmin canım rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah.
Benim belirtilerim şeffaf akıntı, ateş basması, genelde sağda olmak üzere kasıkta batma hissi birde o gün yaklaştığında eşime düşkünlüğüm artıyor benimmeme hassasiyeti oluyor bazen.
Aynen hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah bu ay boş geçecek benim reglim gelsin önce düzenimi bilmem lazım benim gerçi kısmet belki reglim gelmeden gebe olurumİnşallah zor bir süreç oluyor dış gebelikten sonra ilk denememiz bu ay pek umudum yokBenimde ayni ama 14 cu gun değil bu ay 9 ve 10 cu gün geldi şeffaf akıntım erken çatlıyor demekki benimde o günleri degerlendirdik bakalım hayırlısı olsun
Ayy insallah guzel haberlerimizi birbirimize veririz burdan isteyen herkese nasip etsin Allah'ımAynen hayırlısı güzel haberler alırsınız inşallah bu ay boş geçecek benim reglim gelsin önce düzenimi bilmem lazım benim gerçi kısmet belki reglim gelmeden gebe olurum
İnnovita evet baya hassas güzel bende onu kullanıyoruminnovita markası önce baska marka almıstım ama bu daha iyi gibi geldi renkler daha net cıkıyor