- 17 Ocak 2018
- 10.291
- 9.808
Programa göre 9una almış 4.gün diyor ha gi ara hangi araaaEvet düzelttim ama yakalanmışım
Hadi bakalım inşallah güzel olsun
Bende henüz onaylanmadı yazıyorPrograma göre 9una almış 4.gün diyor ha gi ara hangi araaa
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunYaaa aynı günlerde olmuşuz. Bende 5 Temmuz
Adetim geçinceNe zaman test yapmayı düşünüyorsun
Kız sen hamişmisin acaba bukadar geç pik görmek garip geldi
Canım özelse eğer. Öncesinden konuş kan testlerini istesinsen pazar günü git acilden ver istekler görünür sistemden ben öyle yapıyorum özel hastanede
AaOldu geçti benim14. Günüm
tamam o zaman ben geç yumurtluyorumOldu geçti benim14. Günüm
Bende 11 temmuzda çatlatma oldum ve o gün hafif bir akıntım vardı sonrasında kesildi. Aşırı yoğun bir ağrı yaşadım vurulduktan sonra sol tarafımı oyuyorlarmış gibi hala arada bir ağrılarım yokluyor. Birde diğer aylarda yumurtlama zamanı aşırı akıntım oluyordu bu kez ilk gün biraz oldu ve kesildi. Senin nasıldı acaba ? Acaba çatlama olmadı mı diye düşünmüyor değilimDetay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugün
İğne çatlatma olanağını arttırır. Ama kesin çatlatır diyemiyor hiç bir doktor. Havuçla destekliyorum bende. Ben iğneden sonra 6. Güne kadar hiç belirti yaşamadım. 7. Günden itibaren bel ağrısı, kasıklarımda sızı bazen iğne batmaları oluyor. Ama tatlı sızı derler ya o şekilde. Bir de burnuma iki gündür hiç bir şey olmamasına rağmen sanki evin içinde pişmiş gibi yemek kokuları,hamur isi kokuları geliyor. O kadar güzel kokuyor ki içime çekiyorum sanki benim mutfağımda pişiyor o derece. He bir de hafif hafif 2 gündür mide yanmalarim varBende 11 temmuzda çatlatma oldum ve o gün hafif bir akıntım vardı sonrasında kesildi. Aşırı yoğun bir ağrı yaşadım vurulduktan sonra sol tarafımı oyuyorlarmış gibi hala arada bir ağrılarım yokluyor. Birde diğer aylarda yumurtlama zamanı aşırı akıntım oluyordu bu kez ilk gün biraz oldu ve kesildi. Senin nasıldı acaba ? Acaba çatlama olmadı mı diye düşünmüyor değilim
Bende dış gebelik geçirdim canim cok uzucu oluyor geçmiş olsun. Herşey de vardir hayır üzülme Rabbim dogru zamanda versin hepimize insallahBence en sağlıklı yöntem regl bitiminden itibaren 1 dolu 1 boş ilerlemek. Ben mesele erken yumutluyormuşum döngü 14 gün ya ben 10 ya da 12. Gün çatlıyormuş benimki. Fark edince çok kolay bir şekilde hamile kaldım anlamadık bile nasıl oldu. Gerçi sonu hüsran oldu ama vardır bunda da bir hayır. Rabbim böylesini uygun görmüş bizee
İğne etkisinden muhtemelen o, doktorum gebelikteki belirtiler gibi hissedebilirsin demişti, koku, kusma, iştah veya iştahsızlık vs. bu tarz belirtiler olabilir demişti. Benim normalde çatlama sıkıntım olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü vücudumu biliyorum her ay yumurtlama akıntısı görüyorum mutlaka yanı sıra belirtileride tabi. Ama işte yumurtayı kaliteli kılmak adına takviyeler sonrasında çatlama yapıldı. Havuç yiyorum, normalde asla dahi yiyemem ama dünden beri sanırım 3 büyük boy havuç yedim. Bakalım artık gerisi Allah’a kalmış. Bizler elimizden geleni yapıyoruzİğne çatlatma olanağını arttırır. Ama kesin çatlatır diyemiyor hiç bir doktor. Havuçla destekliyorum bende. Ben iğneden sonra 6. Güne kadar hiç belirti yaşamadım. 7. Günden itibaren bel ağrısı, kasıklarımda sızı bazen iğne batmaları oluyor. Ama tatlı sızı derler ya o şekilde. Bir de burnuma iki gündür hiç bir şey olmamasına rağmen sanki evin içinde pişmiş gibi yemek kokuları,hamur isi kokuları geliyor. O kadar güzel kokuyor ki içime çekiyorum sanki benim mutfağımda pişiyor o derece
Evet bende öyle düşünüyorum ama ilk 6 günü hiç bir şey yoktu. İlk iğnemde ilk günden başlamıştı. Vücut artık bağımlılık yaptı iğneyeİğne etkisinden muhtemelen o, doktorum gebelikteki belirtiler gibi hissedebilirsin demişti, koku, kusma, iştah veya iştahsızlık vs. bu tarz belirtiler olabilir demişti. Benim normalde çatlama sıkıntım olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü vücudumu biliyorum her ay yumurtlama akıntısı görüyorum mutlaka yanı sıra belirtileride tabi. Ama işte yumurtayı kaliteli kılmak adına takviyeler sonrasında çatlama yapıldı. Havuç yiyorum, normalde asla dahi yiyemem ama dünden beri sanırım 3 büyük boy havuç yedim. Bakalım artık gerisi Allah’a kalmış. Bizler elimizden geleni yapıyoruz
Peki ya akıntın oldu mu ? Bende saldım aslında bu ay pek takmamaya çalışıyorum ama sadece kafama akıntı mevzusu çok takıldı yoksa gerisini takmıyorum. Çatlamadı mı diye düşünüyorum.Evet bende öyle düşünüyorum ama ilk 6 günü hiç bir şey yoktu. İlk iğnemde ilk günden başlamıştı. Vücut artık bağımlılık yaptı iğneye
İğneden sonraki ikinci gün parlak parlak akıntım geldi evetPeki ya akıntın oldu mu ? Bende saldım aslında bu ay pek takmamaya çalışıyorum ama sadece kafama akıntı mevzusu çok takıldı yoksa gerisini takmıyorum. Çatlamadı mı diye düşünüyorum.
Aynen şimdilik kür yapma kuzum zaten takviye kullanıyormuşsun inşallah faydası olurEvet onu da duymuştum şifa olsun canım ben ozaman kür yapmim bu ay zaten spor yapıyorum belki o etki eder bide takviye almaya başladım omega3 ve inovitol inşallah faydası olur tabloya benide eklermisin canosat reglin ilk günü demek dimi ozaman 12 Temmuz
Bende ilk gün geldi ama dışarıdaydım günler öncesinden yapılmış bir organizasyondu ve iptal etmek istemedim ama aşırı ağrım vardı yanı sıra akıntımda vardı pekte takip edemedim dışarıdayım diye gece, neyse ya olmadıysa da yapacak bişey yok artıkİğneden sonraki ikinci gün parlak parlak akıntım geldi evet
Olacağı varsa olur kafana takmaBende ilk gün geldi ama dışarıdaydım günler öncesinden yapılmış bir organizasyondu ve iptal etmek istemedim ama aşırı ağrım vardı yanı sıra akıntımda vardı pekte takip edemedim dışarıdayım diye gece, neyse ya olmadıysa da yapacak bişey yok artık