Benim 8. hafta kalbi durup da kürtaj olunca çok kalamadım oradaAaa kuzum sendemi hamileydin o ara benimde ikizlerim 2023 nisanda doğması gerekiyordu
Kalamıyor insan bende bebeklerimi kaybettikten sonra baktım herkes doğurmuş emzirme gaz falan konuşuyordu hemen çıktım çok kötü oldumBenim 8. hafta kalbi durup da kürtaj olunca çok kalamadım orada
Yok gerçekten var buraya gelmeden oncekı gun hele cok fenaydım lekem varken yumurtlama geldiği için karmaşıktım zaten meger ondanmısİlk kez duydum kuzu valla. Bundan sonra +1 belirti arama daha ekledik desene
Öyle deme yaa bence çakılmıcakHeralde ben adet olacağım. Sanki bir anda yere çakılacak gibi geliyor ısı derecem
Test almaya gittim eczane kapalıydıBence idrarını şimdi yap ve 2-3 saat sıvı tüketimini kes öyle yap testi
Ben Trendyol dan alıyorum 5 li 5 li evde duruyorArkadaşlar aranızda bir kaç gün yumurta akı gelen var mı 2 gün neyse de çarşamba dahil bugun 4.Gün o kdr cok geliyor ki ne oldu anlamadım 2tane mı yumurta salındı acaba. Ateşimin çıkmasını engelleyen bir hormon var vücudumda suan ama o da ne acaba
İnşallahÖyle deme yaa bence çakılmıcak
Belki tekrar yumurtluyorsunArkadaşlar aranızda bir kaç gün yumurta akı gelen var mı 2 gün neyse de çarşamba dahil bugun 4.Gün o kdr cok geliyor ki ne oldu anlamadım 2tane mı yumurta salındı acaba. Ateşimin çıkmasını engelleyen bir hormon var vücudumda suan ama o da ne acaba
Trendyoldan alıyorum 5 li 5 li 3 güne geliyor uğraşamam eczaneyle artık.Test almaya gittim eczane kapalıydıeşim nöbetçi eczaneye gider artik. yarına kaldı benim test
Kız sen hamişmisin acaba bukadar geç pik görmek garip geldiMerhabaa olur tabiibenim test bi garip oldu bugünde pik
Canım özelse eğer. Öncesinden konuş kan testlerini istesinsen pazar günü git acilden ver istekler görünür sistemden ben öyle yapıyorum özel hastanedeKızlar bana doktor adetin 3.günü hormon testi için gel dedi gebelik oluşmazsa sanırım pazara denk gelecek ben ne yapacağım doktor olmuyor ki cumartesi pazar ne yapabilirim acaba
Bu hiç aklıma gelmemişti yeni girdik bebek deneme sürecineTrendyoldan alıyorum 5 li 5 li 3 güne geliyor uğraşamam eczaneyle artık.
Daha önce hiç denemedim ama nebilim belki dedimBence kür falan yapmayın, hormonların dengesini bozduğunu söyleyen de çok. Takviye gıdalar tüketin ama bu kürleri öyle kendi kendine uygulamak sağlıklı gelmiyor bana. Yine siz bilirsiniz tabi bu benim düşüncem.
Özelcanımkendi kliniği bugün sorucam ama ben o gün de kontrol olucaktım adetlıyken bakacaktı bide baska Dr olacak ona da üzüldümKız sen hamişmisin acaba bukadar geç pik görmek garip geldi
Canım özelse eğer. Öncesinden konuş kan testlerini istesinsen pazar günü git acilden ver istekler görünür sistemden ben öyle yapıyorum özel hastanede
Olabilir tekrar yumurtlamış olabilirm dün geceye dek agrıdı yumurtalıgım 1sn durmadan bugun de hala aynı yaBelki tekrar yumurtluyorsun
Yanlış alımtılanmıss canım. Buarada ben de strip aldm 20tane suan evde var 18 bikac gun gecsn bı kontrol edıp bakıcamBen Trendyol dan alıyorum 5 li 5 li evde duruyor
Evet onu da duymuştum şifa olsun canım ben ozaman kür yapmim bu ay zaten spor yapıyorum belki o etki eder bide takviye almaya başladım omega3 ve inovitol inşallah faydası olur tabloya benide eklermisin canoCanım inşallah yumurtlaman eşinin geldiği zamana denk gelir kürler erken yumurtlatıyor kuzum dikkat et. Bende bu ay çörekotu bal tarçın yaptım ama pek düzenli yapamadım. Bakalım fayda edicek mi
Eczanelerde teklisi pahallı. Trendyolda daha ucuz öyle yapBu hiç aklıma gelmemişti yeni girdik bebek deneme sürecine
Evet düzelttim ama yakalanmışımYanlış alımtılanmıss canım. Buarada ben de strip aldm 20tane suan evde var 18 bikac gun gecsn bı kontrol edıp bakıcam
Hadi bakalım inşallah güzel olsunOlabilir tekrar yumurtlamış olabilirm dün geceye dek agrıdı yumurtalıgım 1sn durmadan bugun de hala aynı ya