- 8 Ağustos 2023
- 5.345
- 5.298
Ben o kürü yaptım. Geçen aylarda 10 gün geciktim. Adetim de 10 gün sürmüştü. Hiç unutmam tövbe ettim kürlereAaaa o zaman hiç yemiyim bi daha , teşekkür ederim canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o kürü yaptım. Geçen aylarda 10 gün geciktim. Adetim de 10 gün sürmüştü. Hiç unutmam tövbe ettim kürlereAaaa o zaman hiç yemiyim bi daha , teşekkür ederim canım benim
Günaydın ben dün gece güzel bı karar verdim kilo veriyorum ve pcosu yeniyorum Allah'ım izniyle sabah sporumu da yaptım birazdan kahve içerim ve bundan sonra zayıflamaya yoneltcem kendimi hayatımın düzene koycam hep mutlu olucam çünkü kaç gün yada ne kadar yaşayacağımiz belli değilÖyle kuzum inşallah günaydın
Umarım canım hepimizingönlünden geçenler olsun canımm inşallah
Ben o kürü yaptım. Geçen aylarda 10 gün geciktim. Adetim de 10 gün sürmüştü. Hiç unutmam tövbe ettim kürlere
Hele bir de kaşık kaşıkHiç kalkışmyiim o zaman kuzum buna ben dün bi de küçük bi kaba koydum kaşık kaşık yiyim diye :)
Günaydın ben dün gece güzel bı karar verdim kilo veriyorum ve pcosu yeniyorum Allah'ım izniyle sabah sporumu da yaptım birazdan kahve içerim ve bundan sonra zayıflamaya yoneltcem kendimi hayatımın düzene koycam hep mutlu olucam çünkü kaç gün yada ne kadar yaşayacağımiz belli değil
Evet canım yapmıştım10 gün gecikmiştim kuzum. Sen bu ay onu mu yaptın. Belki de olabilir
Aynen kuzum hiç riske atma zaten soğan kürünü yapıyorsunAaaa o zaman hiç yemiyim bi daha , teşekkür ederim canım benim
Aynen kuzum hiç riske atma zaten soğan kürünü yapıyorsun
Allahım en kısa zamanda nasip etsin canım Bal çörek otu adet gecikmesine sebep olabiliyormuş canım bende dün başladım bugün bıraktım :)Selam kızlar bende sizle dertleşmek istedim
Bende 2 yıllık evliyim. Kaç aydır uğraşıyoruz ama nasip olmadı bir türlü
3 kere çatlatma iğnesi kullandım hormon ilaçları filan rahim filmi çekildi ama oda çok şükür temiz çıktı reglim hep düzenli eşimde ben iki kere farklı doktorlara gittik açıklanamayan kısırlık dediler.
İki aydır laboquıck kasetlerden deniyorum pik günleeri değerlendiriyorum ama
yanlız bu süreçte adetim azaldı sizde de varmı normalde 6.gün leke ilke biterdi
şimdi 4. de bitiyor anlamadım
bu ay bal+çörek otu+tarçın denemek istiyorum birde hacamat denicem ikisini Rabbim vesile eder inşallah
Rabbim herekeze hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
inaşallah isteyen herkeze ne bilim bir o kaldı demek istiyorum şifa Allahtan belki vesile olur :)Allahım en kısa zamanda nasip etsin canım Bal çörek otu adet gecikmesine sebep olabiliyormuş canım bende dün başladım bugün bıraktım :)
İnşallah canım inşallahinaşallah isteyen herkeze ne bilim bir o kaldı demek istiyorum şifa Allahtan belki vesile olur :)
Soğan kürü gerçekten işe yarıyor merak ediyorumAynen kuzum hiç riske atma zaten soğan kürünü yapıyorsun
öyle vallaNapacağımı şaşırdım artık ya :)
Canım ben daha önce kist eritmek için yaptım gebelik için hiç denemedim. Benim genelede yumurtlama problemim var geç yumurtluyorum kist için yaptığım ayda da erken yumurtlama görmüştümSoğan kürü gerçekten işe yarıyor merak ediyorum