- 21 Ocak 2024
- 794
- 500
- 28
Evet sizde yazmıştınız zaten bu arada ben bi sabah ki teste birde kar tanesi hanımefendinin testine göremedim yazdım yani zoruna gittiyse bu benim problemim değilYa ben senin art niyetli yada çift çizgiye hasetlendiğini düşünmüyorum. O dediğiniz testte bende görmemiştim ayrıca çizgiyi. Görenler olmuş olabilir. Herkes istediğini yazmakta özgür tabiki
Evet cok zoruma gitti demek ki gözlerin 0. Lı görüyor dıgerlerı tam 0Evet sizde yazmıştınız zaten bu arada ben bi sabah ki teste birde kar tanesi hanımefendinin testine göremedim yazdım yani zoruna gittiyse bu benim problemim değil
Keşke bide yazmayı becerebilsenEvet cok zoruma gitti demek ki gözlerin 0. Lı görüyor dıgerlerı tam 0
Bana bak haddini aşma o okuyamadığın mesaj cahılliğinden kaynaklı olmasın. Ben doğru düzgün yazıyorum canımı sıkmaKeşke bide yazmayı becerebilsen
Hanımlar, istenmeyen durumlar yaşamamak için topik sahibinin ricasını dikkate alın lütfenKızlar kızlar kızlar sakin olun lütfen ne bu şiddet bu celal. Biri testte çizgi gördü yada görmedi diye tartışmayalım lütfen. Bazıları görür bazıları görmez bu konu hakkında bende daha önce birkaç kişiyle tartışmıştım hiç hoş değildi. Hiç gerek yok bunlara birbirimize destek olmak için buradayız
Freshmommy O ogretmennnhaniiimm1 @eceunsal @halolita @Hayirligunler678
Valla ya böyle olacağını bildiğim için uyardım da dinleyen yokAl işte. Ceza aldınız. Değdi mi?
Kız görünen görünmeyen hayali çizgiler için kalp kırmaya ne gerek vardı ki işte.Valla ya böyle olacağını bildiğim için uyardım da dinleyen yok
ya nasıl ceza aldılarValla ya böyle olacağını bildiğim için uyardım da dinleyen yok
Dimi ya hani net çizgi olsa ona görmedim dese anlıycam. Ayrıca o testte bende görmedim nesine net çizgi dediler anlamadımKız görünen görünmeyen hayali çizgiler için kalp kırmaya ne gerek vardı ki işte.
Uyarıları dinlemeyip tartışmaya devam ettiler kuzumya nasıl ceza aldılar
Aynı durumdayız benimde yaklaşık olarak adet tarihim aynı sabredemiyorum 12gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı bütün ümidim kırıldı sanki o günden sonra daha yapasım gelmedi adeti bekliyorum adetten önce yapılan birçok test yanıltıcı olabiliyor şu iki hafta bi geçse herşey bi netleşseBenimde 1 temmuz ovulasyon testiyle takip ettim 16 da yumurtam çatladı çok şükür ama çok sabirszim 9 gün var adetime delilik yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki negatif adeti beklemekte istemiyorum dayanamiyorum
Son 9 gün eşimle ayın 28 de beraber yapacazAynı durumdayız benimde yaklaşık olarak adet tarihim aynı sabredemiyorum 12gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı bütün ümidim kırıldı sanki o günden sonra daha yapasım gelmedi adeti bekliyorum adetten önce yapılan birçok test yanıltıcı olabiliyor şu iki hafta bi geçse herşey bi netleşse
ayy hiç gerek yok tartışmaya kirmamak için elimden geleni yapıyorum yorum yaparken. malum hepimiz hassasizUyarıları dinlemeyip tartışmaya devam ettiler kuzum
BilemedimDimi ya hani net çizgi olsa ona görmedim dese anlıycam. Ayrıca o testte bende görmedim nesine net çizgi dediler anlamadım