Canım sen dün kan verecek miydin yanlış mı hatırlıyorum. Çok bakamadım eski mesajlaraBilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen dün kan verecek miydin yanlış mı hatırlıyorum. Çok bakamadım eski mesajlaraBilemedim
Evet canım verdim. 141 çıktı. Yarın tekrar vermiyim salı günü verir 4 katı mı ona bakarım diyorumCanım sen dün kan verecek miydin yanlış mı hatırlıyorum. Çok bakamadım eski mesajlara
Öyleayy hiç gerek yok tartışmaya kirmamak için elimden geleni yapıyorum yorum yaparken. malum hepimiz hassasiz
Merhaba güzel anne adayları.
Yeni topic hepimize uğurlu gelir inşallah.
Haziran-temmuz grubu yavaştan kapanıyor herkesi burada görmeyi çok isterim.
Diğer aylar olmamış olabilir ama bu ay olmayacak diye bir şey yok umudumuzu yitirmeden tam gaz devam
Beni etiketleyerek sat ve bat yazabilirsiniz tabloya eklerim
İSİM SAT BAT @gzd9097 20 temmuz 1 eylül @bademlicikolata 14 temmuz 8 ağustos @Lorelailai 11 temmuz 6 ağustos @cookiep 13 temmuz 8 ağustos @starkarya 13 haziran 13 temmuz @morciveert 15 haziran 15 temmuz @sifa1986 15 temmuz 14 ağustos ParlayanGece 25 haziran @vanilya85 15 temmuz 15 ağustos @beyzaanim 21 haziran @mayaada 16 haziran @Bahar esinti 16 temmuz 12 ağustos @iremhm 16 haziran 19 temmuz @sonsuzlugunyanks 22 haziran 20 temmuz @stresli50 18 haziran 20 temmuz Glerimed 20 haziran @yagmursonmz 17 haziran 21 temmuz Candy7777 22 haziran 22 temmuz A ayb00 22 haziran 22 temmuz @kisgunesim1101 22 haziran 22 temmuz beray1 23 haziran 22 temmuz @shine12 24 haziran 22 temmuz @kimyonkokusu 23 haziran 23 temmuz @beyazmanolya66 23 haziran 23 temmuz @Sarisu 28 haziran 24 temmuz @espressoc 29 haziran 24 temmuz @kartanesi8892 27 haziran 24 temmuz @neysh 24 haziran 24 temmuz @efnan213 21 haziran 27 temmuz @Dileekkg 26 haziran 27 temmuz @nyxnyx 28 haziran 27 temmuz @Hayirligunler678 27 haziran 28 temmuz @esra gok 2 temmuz 28 temmuz @UzayKeki 1 temmuz 28 temmuz @LLmelek 27 haziran 28 temmuz @ArasaNillGerek 2 temmuz 29 temmuz @alyanil 3 temmuz 29 temmuz Coocoo 29 haziran 28 temmuz @ucge 28 haziran 29 temmuz @silatansueco 1 temmuz 29 temmuz @elifffffE 3 temmuz 29 temmuz @esmanurrrr 5 temmuz 30 temmuz @Waww 4 temmuz 31 temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 haziran 1 ağustos @imermeri 2 temmuz 1 ağustos Faylinn 8 temmuz 1 ağustos @healthywealthyrespected 1 temmuz 1 ağustos @Gulbahcesii96 3 temmuz 2 ağustos @monica123 7 temmuz 3 ağustos @hayatbeninedenyoruyosun 29 haziran 3 ağustos @Momyteam 7 temmuz 4 ağustos @beezuus 30 haziran 4 ağustos @MehmetinAnnesii 30 haziran 4 ağustos @Denizz41 8 temmuz 6 ağustos @Mervesare41 10 temmuz 6 ağustos @ertyul 6 temmuz 7 ağustos @yasemincimmm 10 temmuz 7 ağustos halolita 5 temmuz 8 ağustos @kanguruf 13 temmuz 8 ağustos @Gfz8993 12 temmuz 10 ağustos @beyons 15 temmuz 11 ağustos @attorney06 9 temmuz 13 ağustos @annelik yolunda 11 temmuz 13 ağustos @guzelseylerolsun 17 temmuz 14 ağustos @dikkatkediii 16 temmuz 15 ağustos @Fatmazehra02 18 temmuz 17 ağustos @mila4006 29 temmuz 20 ağustos @Sosyallanne 12 temmuz - @Marryyj 15 haziran - @sed2 12 temmuz 25 ağustos @meltemgul8 14 haziran
Habire semizotu yiyordumGerçekten en büyük etkenlerden biri. Doktorum bana bol bol yeşillik tüket demişti.
Ay bende. Ama şimdi de ye çok faydalı. Aşkım biz ne yicez ne yiyemicez ben hiç bilmiyorum köfte tavuk et falan yiyebilir miyiz meselaHabire semizotu yiyordum
Ayy hayırlı olsun güzelce artar inşallah değerin sağlıkla bebişini kucağına alırsınEvet canım verdim. 141 çıktı. Yarın tekrar vermiyim salı günü verir 4 katı mı ona bakarım diyorum
İnşallahAyy hayırlı olsun güzelce artar inşallah değerin sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Yok canım abartmıyorsun. Yok yok de kafanı çevir geç sert bir dille. Gülerek yok dersen devamı geliyor.Kızlar az önce komşumu gördüm yani sadece selmlaştığım hiç samimi olmadığım birisi
Karnıma bakıp bebek yok mu dedi
Bir düşük yaşadığımı
kürtaj geçirdiğimi
Bedensel ve ruhsal çok acı çektiğimi bilmeden ağza gelen bir soru ?
Bu bana çok hadisizce geliyor
Ben mi abartıyorum gerçekten
Kimse net demedi ki öğretmenhanım dedi net diyeDimi ya hani net çizgi olsa ona görmedim dese anlıycam. Ayrıca o testte bende görmedim nesine net çizgi dediler anlamadım
Yaaa kuzum eşin neden öyle yapıyor. Çocuğu olsun istiyordur diye düşünüyorum. Acaba başka bir sıkıntısı olabilir mi? Sordun mu neyin var neden sevinmedin diyeKizlar kötü durumdayım ve kimseye derdimi anlatamıyorum yakınlarima hiç anlamam çok kötüyüm test yaptım attım buraya biliyosunuz pozitif çıktı hergun tekrarlıyorum pozitif çok şükür eşime söyledim hiç oralı olmadı insan bı sevinir yani basklarinin eşlerine bakıyorum çok mutlu oluyolar hemen hastaneye gidyolar baktiriyolar
Hem sigarayı hem sinirlenmeyi bırak. Bebişe zarar kuzumBen sigara bağımlısıyım içiyorum baya bı içmemeye calisyorum ama o kadar sinirleniyorum ki tutamıyorum da kendimi ben çok mutsumuzum ya suan
Bı konuşsa konuşmuyor trip atar susar bilmiyorum ne yapcagimi konuşmaya çalıştım ama üste çıkabiliyor ben konuya gelmeden evliyim ama sanki yalnızımYaaa kuzum eşin neden öyle yapıyor. Çocuğu olsun istiyordur diye düşünüyorum. Acaba başka bir sıkıntısı olabilir mi? Sordun mu neyin var neden sevinmedin diye
Birakicam onu bebeğim için mecburum artıkHem sigarayı hem sinirlenmeyi bırak. Bebişe zarar kuzum
Evet sende yazmışsın destek olmak için buradayız kartanesinin yazdığında bişey yok ki kendi laf sokmaya geçmiş. Hem geçen senin attığın testte de aynı durum vardı çok silik bir çizgiydi “göremedim ya” diye yazsaydı biri sana tii ye alacak şekilde sende kızabilirdin canım. Kendinde diyorsun daha önce bu tarz tartışmalara girdim hiç hoş değil diye. Bence de hoş değil ama insanların ufacık bir umudunu böyle dalgaya alır gibi konuşmakta hoş değil.Kızlar kızlar kızlar sakin olun lütfen ne bu şiddet bu celal. Biri testte çizgi gördü yada görmedi diye tartışmayalım lütfen. Bazıları görür bazıları görmez bu konu hakkında bende daha önce birkaç kişiyle tartışmıştım hiç hoş değildi. Hiç gerek yok bunlara birbirimize destek olmak için buradayız
@kartanesi8892 @ogretmennnhaniiimm1 @eceunsal halolita @Hayirligunler678