- 21 Ocak 2024
- 794
- 493
- 28
Ne boş bi insansın sen ya valla bu kadar akıllı zannediyorsan kendini bu gruplarda harcanma sen
kız arkadaşının esprisini anlamayan sensin yaNe boş bi insansın sen ya valla bu kadar akıllı zannediyorsan kendini bu gruplarda harcanma sen
Espiri malzemesi de sensin ya kız gruplarda malzeme oldunkız arkadaşının esprisini anlamayan sensin ya
2023 30 Ağustos son adet tarihimdi hamile olduğumu öğrendim 30 Ekim'de de düşük yaptım Aralık ayında adet görmeye başladım. o zamandan beri değişik günlerimben elendim kızlar biraz önce kanamam geldi. ama anlamıyorum döngüm mu değişiyor. 26 günde bir olurdum son 2 aydır 4 gün erken geliyor düşük ten sonra mı bozuldu anlamadom.hadi geçen ay stresli İdim üzüntüden geldi. bu ay free yım rahatım ama yine geldi. 35 yaşındayım acaba artık 22 gune mi düştü ki. birde hormonlarima baktırmak istiyorum ama sıra bulamadım. 6 gün sonraya gideceğim kadın doğuma. rabbim nasıp etmediyse vardır bir sebebi diyorum. lütfen görüp cevap yazar mısınız
Malzemeyi ben kendim yaratırım tatlım olmamEspiri malzemesi de sensin ya kız gruplarda malzeme oldun
Gönlüne göre olsun inşallahAy umarım öyledir canım umarım gölge olan doğrudur ama bu ara yapmıyorum çıkarsa bir iki gün kala yapayım da net göreyim diye Bu yüzden kendimi negatife de alıştırdım bu kadar belirtim olmasına rağmenSadece çok fazla sırt ağrım oluyor girip duruyor kimyasal olmasından korkuyorum varsa
En alttaki pozitif duruyor catlamayida takip edin21.gunu canim pko var bide test pozitifmi sizce
Oldun ama aşkım çok yakıştı maşallahMalzemeyi ben kendim yaratırım tatlım olmam
Iyy aşkım ne ya kuaför ağzı yapma banaOldun ama aşkım çok yakıştı maşallah
Arkadaş çok destekcı gerçekten bunu da herkes gördü kuzumKızlar kızlar kızlar sakin olun lütfen ne bu şiddet bu celal. Biri testte çizgi gördü yada görmedi diye tartışmayalım lütfen. Bazıları görür bazıları görmez bu konu hakkında bende daha önce birkaç kişiyle tartışmıştım hiç hoş değildi. Hiç gerek yok bunlara birbirimize destek olmak için buradayız
Freshmommy O ogretmennnhaniiimm1 E eceunsal halolita H Hayirligunler678
En guzeli inan banaaaaKızlar ben şu aralar o kadar saldım ki sıcaklardan zerre keyfim yok adam gelip senin regl tarihin neydi dedi sordu gitti
Eyvah eyvah ilahlık kime mahsus bir hatırlamak lazmMalzemeyi ben kendim yaratırım tatlım olmam
Nerde eşin canım. Yumurtlama mıymış senin akıntınHiç iyi değilim bugün sabahtan beri başım dönüyor midem bir garip moralim sıfır. Eşimde olmayınca daha çöktüm resmen. Sadece yatmak istiyorum depresyona giriyorum galiba
Yaa güldüm bunaKızlar ben şu aralar o kadar saldım ki sıcaklardan zerre keyfim yok adam gelip senin regl tarihin neydi dedi sordu gitti
Görünen şeyi görmedim demek ve bunu bi kaç kişiye yapmak gerçekten görmemek değil ya kıskançlık yatar altında yada fesatlık. Destek için buradayız mod düşürüp üzmek için değil. Ben görmedim ya yazıyor herkesin gördüğü şeyi. İnan önemli olan tarafı bu da değil görmediysen tam nerede işaret verirmisin bile olabilir biraz kibarlık biraz saygı gerek. Kaç gündür burda hepberaber gün sayıyoruz baltalamaya umut kırmaya insanı düşürmeye gerek yokKızlar kızlar kızlar sakin olun lütfen ne bu şiddet bu celal. Biri testte çizgi gördü yada görmedi diye tartışmayalım lütfen. Bazıları görür bazıları görmez bu konu hakkında bende daha önce birkaç kişiyle tartışmıştım hiç hoş değildi. Hiç gerek yok bunlara birbirimize destek olmak için buradayız
Freshmommy O ogretmennnhaniiimm1 E eceunsal halolita H Hayirligunler678
Ya cidden bu ovülasyon olayı çok stresli değil mii yaaaa yaptım geçen hafta stresten sinirlerin bozuldu saldım artık zaten tahmini aralığı gün aşırı değerlendirmek yeterli olur dedi ve bir daha ay yine ovülasyon yaptıEn guzeli inan banaaaa
Yurt dişina gitdi iş için çarşamba günü gelicek. Galiba yumurtlamaydı kuzum ben öyle düşünüyorum sadece o günü değerlendirebildim sonraki günler eşim yoktuNerde eşin canım. Yumurtlama mıymış senin akıntın