Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Katılıyorum yaptıracaksan direkt fetal dna yaptır kurtul. 20. Haftada da ayrıntılı ultrason yaptırırsın bitti gitti... ikililerde mutlaka düşük de olsa risk çıkıyor bizim yaşımızda. Gerçekten bunu bilsen bile Çok moral bozucu oluyor.

Günaydın. Arkadaşlar ben de 35 yaşındayım bilgi olsun diye yazıyorum İkili testim düşük değerde çıktı. Yani yaşınız 35 diye yüksek değer çıkar diye bir şey yok. Doktorum bana uzun uzun anlattı bunlar sadece ihtimal değerleri, olacak olmayacak diye bir şey diyemeyiz, dedi.

Tsh normalse sorun yok bence,çünkü benim tsh düşük T4 de düşünce ilaç kullandığım zaman tsh daha da dusermis,aslında bu iki deger paralel olmazmış yani ikiis birdeb yükselip ikisi birden dusmezmis,benim ikisi birden düşmüş,T4 normal sınırlarda şuan ama bir onceki aya oranla düşmüş,bakalım bana ne çare bulacaklar,senin hamillikte mi çıktı öncesinde var mıydı tiroit sorunu?

Önce ense ve burun ölçümü sonra ikili test, doktor sonucu iyi görmezse fetal dna ya da nifty testi onda da sorun çıkarsa ve anne baba bebeği aldırma kararı alırsa o zaman son olarak amniyosentezi öneriyoruz dedi benim doktorum. Amniyosentez sonucuna göre karar veriliyormuş en son. Hepimiz Allaha emanetiz testler güzel çıktı diye rahat etmek yok duaya devam doğuma kadar. Nice testi sorunlu çıkanın sapasağlam çocuğu oluyor. Nice testte sıkıntı olmayanın da engelli çocuğu olabiliyor. Sürekli dua etmek lazım

Kombine riskin kaçtı canım,benim 551 de bir ihtimal orta riske giriyormusum,benim ultrasyon iyi kan degerlerimden HCG değerim biraz yüksek ondan biraz riskli çıktı

Ama daha önce de yazdığım gibi bu sonuç benim bebeğimin tamamen sağlıklı olacağı anlamına da gelmiyor. Allah bilir. Endişe hiç bitmiyor. Ben aldırmayı düşünmediğim için fetal dna yaptırmıcam. Hepimiz yıllardır bekliyoruz inşallah hepimizin sağlıklı çocuğu olur yüzümüz güler artık

Ya kızlar !!!! Benim bugün yemekten sonra sıpam içeride horon tepiyordu resmen ! Babam yanımdaydı elini karnıma koydu ne kadar hareketli dedi ! Ama feci karnım agrıdı ; anasının canına okudu yani pasta masta çok şekerli yedim Cocuk parti var zannetti herhalde

Aaa hissettin mi?bu haftalarda zor deniliyor,ben de ara ara bir şey hissediyorum ama emin olamiuorum

Aaa hissettin mi?bu haftalarda zor deniliyor,ben de ara ara bir şey hissediyorum ama emin olamiuorum
Daha önce de yazmıştım ara ara hissediyordum ama bunun için bayağı yogunlaşıyordum ; sessiz ortam yatar pozisyon sakinlik ve tok karnına olunca ve onun yerleştiği bölgeyi biliyorum oraya yoğunlaşınca çok hafif kuşun kanat çırpması gibi çok hafif pıt diye .... bir de ben vücudumdaki şeyleri hastalık vs de çabuk hissederim genelde .... ama bugün coştu yani .... dediğim gibi yemek yüzünden olabilir diye düşündüm .... ama dedim 4 aylıkken böyleyse 6-7 aylıkken yerimden kalkamam herhalde ... resmen tepindi içeride .... eşim de kendince yorum getirdi ilk gebelik; rahmin , karın kasların alışık degil , ağrıyabilir diye

Ayy ne güzel ben de sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi

Hayır öncesinde yoktu hamilelikle birlikte oldu

Kızlar malum bu aralar Corona virüsü gündemde,dün akşam eşim mesaj atmış okullar tatil diye,bende bana özelden attı sandım,altına "galiba bu virüs anlatıldığından daha tehlikeli,yoksa neden okullar tatil edilsin, hayatım bir sure ayrı yatalım,yakinlasmayalim" diye özelden attığımı sandığım mesajı,iki eniştem, iki erkek kardeşim,iki ablam,iki gelin,annem,babam olan guruba atmışım ayy bu virüs strese soktu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…