- 24 Aralık 2019
- 401
- 576
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Öyleyse direk fetal DNA yaptırsan daha mantıklı,zaten ikili yaptirmis olsaydın yaştan dolayı az da olsa risk çıkardı.
Ben ikili temiz,ulttasyon iyi ama down sendromlu hiç bir vakka okumadım,genelde ya ultrasyon sıkıntili ya da ikili test sıkıntılı oluyor.
Tsh normalse sorun yok bence,çünkü benim tsh düşük T4 de düşünce ilaç kullandığım zaman tsh daha da dusermis,aslında bu iki deger paralel olmazmış yani ikiis birdeb yükselip ikisi birden dusmezmis,benim ikisi birden düşmüş,T4 normal sınırlarda şuan ama bir onceki aya oranla düşmüş,bakalım bana ne çare bulacaklar,senin hamillikte mi çıktı öncesinde var mıydı tiroit sorunu?Tsh normal benim. Endokrinci söyledi son aylarda düşük olmasını bekleriz diye. Sebebini söylemedi ama sanırım ilk zamanlarda bebek bizden kullanıyormuş tiroid hormonlarını ilk başta yetiyor ama sonra azalıyor olabilir benim kanımca. Ama biz en başından yetiremedik galiba
Kombine riskin kaçtı canım,benim 551 de bir ihtimal orta riske giriyormusum,benim ultrasyon iyi kan degerlerimden HCG değerim biraz yüksek ondan biraz riskli çıktıGünaydın. Arkadaşlar ben de 35 yaşındayım bilgi olsun diye yazıyorum İkili testim düşük değerde çıktı. Yani yaşınız 35 diye yüksek değer çıkar diye bir şey yok. Doktorum bana uzun uzun anlattı bunlar sadece ihtimal değerleri, olacak olmayacak diye bir şey diyemeyiz, dedi.
Kombine risk 1/7603 çıkmış.Kombine riskin kaçtı canım,benim 551 de bir ihtimal orta riske giriyormusum,benim ultrasyon iyi kan degerlerimden HCG değerim biraz yüksek ondan biraz riskli çıktı
Aaa hissettin mi?bu haftalarda zor deniliyor,ben de ara ara bir şey hissediyorum ama emin olamiuorumYa kızlar !!!! Benim bugün yemekten sonra sıpam içeride horon tepiyordu resmen ! Babam yanımdaydı elini karnıma koydu ne kadar hareketli dedi ! Ama feci karnım agrıdı ; anasının canına okudu yanipasta masta çok şekerli yedim Cocuk parti var zannetti herhalde
Daha önce de yazmıştım ara ara hissediyordum ama bunun için bayağı yogunlaşıyordum ; sessiz ortam yatar pozisyon sakinlik ve tok karnına olunca ve onun yerleştiği bölgeyi biliyorum oraya yoğunlaşınca çok hafif kuşun kanat çırpması gibi çok hafif pıt diye .... bir de ben vücudumdaki şeyleri hastalık vs de çabuk hissederim genelde .... ama bugün coştu yani .... dediğim gibi yemek yüzünden olabilir diye düşündüm .... ama dedim 4 aylıkken böyleyse 6-7 aylıkken yerimden kalkamam herhalde ... resmen tepindi içeride .... eşim de kendince yorum getirdi ilk gebelik; rahmin , karın kasların alışık degil , ağrıyabilir diyeAaa hissettin mi?bu haftalarda zor deniliyor,ben de ara ara bir şey hissediyorum ama emin olamiuorum
Ayy ne güzelYa kızlar !!!! Benim bugün yemekten sonra sıpam içeride horon tepiyordu resmen ! Babam yanımdaydı elini karnıma koydu ne kadar hareketli dedi ! Ama feci karnım agrıdı ; anasının canına okudu yanipasta masta çok şekerli yedim Cocuk parti var zannetti herhalde
Hayırla gelsin kuzucuk,kız sayısı artiyir gibi,keske ilk sayfaya cinsiyette ekleseydikkızlar grubumuza bir kız bebekte bizden geliyor
kızlar grubumuza bir kız bebekte bizden geliyor
Hayırla gelsin kuzucuk,kız sayısı artiyir gibi,keske ilk sayfaya cinsiyette ekleseydik
Gözün aydın canım. Sağlıkla gelsin kızçenkızlar grubumuza bir kız bebekte bizden geliyor
Hayır öncesinde yoktu hamilelikle birlikte olduTsh normalse sorun yok bence,çünkü benim tsh düşük T4 de düşünce ilaç kullandığım zaman tsh daha da dusermis,aslında bu iki deger paralel olmazmış yani ikiis birdeb yükselip ikisi birden dusmezmis,benim ikisi birden düşmüş,T4 normal sınırlarda şuan ama bir onceki aya oranla düşmüş,bakalım bana ne çare bulacaklar,senin hamillikte mi çıktı öncesinde var mıydı tiroit sorunu?
Hayırlı olsunkızlar grubumuza bir kız bebekte bizden geliyor