- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.521
Ben son 2 aydır aralıklı olarak gidiyordum ama artık gidemiyorumKızlar hala işe giden var mı aranızda ben bayadır evdeydim ama yarın işe gideceğim evde bile zor geçiyor günler işyerinde ne yapacağım bakalım
Sonuç ne zaman çıkacakmışYani atraksiyonumuz hiç eksik olmuyor9 aydır 1 adet bakteri bile bulaşmadan gecti ... 2 gündür Boğaz agrısı , bugün başlayan öksürük = covid testi verdim .... zaten haftaya da doğumdan önce verecektim hastaneler istiyormuş sanırım .... bu haftadan başladık haftaya yine vereceğim anestezi muayenesi öncesi.....
24-48 saat ... sonucun pozitif olmasını düşünemiyorumSonuç ne zaman çıkacakmış
24-48 saat ... sonucun pozitif olmasını düşünemiyorumbir de öyle bir durumda nerden aldığımı da anlayamam hiç çıkmıyorum ki hastanede yattığımdan beri
Son 1 haftadır e-bebek vs cok kargo söyledim ..... cok da temkinli davranmadım ... belki ondandır ... ama neyse simdi kötüyü düşünmeyeyimvalla Doğum yapacak hastane bile bulamam
Bence de kötüyü çağırma24-48 saat ... sonucun pozitif olmasını düşünemiyorumbir de öyle bir durumda nerden aldığımı da anlayamam hiç çıkmıyorum ki hastanede yattığımdan beri
Son 1 haftadır e-bebek vs cok kargo söyledim ..... cok da temkinli davranmadım ... belki ondandır ... ama neyse simdi kötüyü düşünmeyeyimvalla Doğum yapacak hastane bile bulamam
Allah korusun canım öyle düşünme bu ara havalardan sanırım terleyip ya cereyanda kalmışsındır yada klimadan olmuştur ben gece gündüz klima altında yatıyorum boğaz kuruluğu oldu boğazım acıdı birkaç gün geçti ..24-48 saat ... sonucun pozitif olmasını düşünemiyorumbir de öyle bir durumda nerden aldığımı da anlayamam hiç çıkmıyorum ki hastanede yattığımdan beri
Gözün aydın canımBen doğum yaptım kızlargece 3te sabahı bekleyemedi kızlarım. çok şükür iyiyiz mucize bunlar gerçekten bakmalara doyamıyorum
Ne yazık ki vakalar artıyorkötü düşünme kargolardan geçeceğini hiç sanmıyorum hepimiz sonuçta hamileliğimiz boyunca netten aldık herşeyimizi.... negatif çıkar umarım
biz de kontroldeydik suyu iyi çıktı ya sanırım 28i kesinleşti bizde ☺ Fakat ne eş ne de fotoğrafçı almıyorlarmış doğumaziyaretçi de akşam 7-8 arası sadece bir kişi. Refakatçi de bir kişi kalabiliyor... vakalar artmaya başlayınca gene katılaşmış kurallar...
Bence de kötüyü çağırma. Muhtemelen evde klimalı odada duruyorsundur. Bir içeri bir dışarı dokunmuş olabilir.
Evet ama 3 aydır öyle oturuyorum .... niye simdiAllah korusun canım öyle düşünme bu ara havalardan sanırım terleyip ya cereyanda kalmışsındır yada klimadan olmuştur ben gece gündüz klima altında yatıyorum boğaz kuruluğu oldu boğazım acıdı birkaç gün geçti ..
Bu kadar ateş basınca üşüttüğümüzü anlamıyoruzdur. Merak etme büyük ihtimal çarpılmışsındır havadan. Geçenlerde ben de öyleydim. Eyvah dedim yanıyoruz derken üşüttük. Sağ salim tamamlasak şu hamileliği.Evet ama 3 aydır öyle oturuyorum .... niye simdi
Neyse ki burnum deli gibi akmaya ve hapşırmaya başladımcovid icin cok tipik degil
Ben en son cuma günü gittim canım. 36.haftayı doldurup bıraktım hayırlısıyla. 1hafta daha uzatabiliyodum ama dayanamadım artık. İnanılmaz yoruldum son hafta, çok bişey yapmamama rağmen . Evdeyim artık Doğuma kadarKızlar hala işe giden var mı aranızda ben bayadır evdeydim ama yarın işe gideceğim evde bile zor geçiyor günler işyerinde ne yapacağım bakalım
Bende uzun zamandır evden çalışıyorum önemli bir toplantı var o nedenle gitmem lazım nst de biraz sancı çıktı suyu fazla vs sürekli akşama kadar nasıl oturacağım bakalımBen en son cuma günü gittim canım. 36.haftayı doldurup bıraktım hayırlısıyla. 1hafta daha uzatabiliyodum ama dayanamadım artık. İnanılmaz yoruldum son hafta, çok bişey yapmamama rağmen . Evdeyim artık Doğuma kadar
Şu sıra çok hareket etmiyorlar kiBen bugün kontroldeydim, sık sık az az ye, diye önerdi doktorum reflü için. Nts 2 kere çekildik Sürekli bebek hareketlerini takip et, bir hareketsizlik hissedersen mutlaka gel, dedi.
biz seninle aynıydık sanki cumartesi bakalım bana ne diyecek gün verir diye düşünüyorum sana doğumla alakalı birsey söyledimi..Ben bugün kontroldeydim, sık sık az az ye, diye önerdi doktorum reflü için. Nts 2 kere çekildik Sürekli bebek hareketlerini takip et, bir hareketsizlik hissedersen mutlaka gel, dedi.