- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #2.361
Evet doğum günleri aynı olacakAynı gün desene hadi hayırlısı bakalımtek bebek için biraz erken ama grubun yaramazları aceleci çıktı
Doğumdan sonra bile biraz devam edeceksin demişti iki doktorumda. Normal doğumu konuşurken sormuştum kan sulandırıcı sorun olmaz mı diye? Olmaz dedi. Bu gidişte tekrar konuşuruz bakalım. Sonuçta azaldı süre. 400 luk kullanıyorum benKızlar kan sulandırıcıları ne zaman bırakıyorsunuz ? Birde kaçlık kullanıyorsunuz ?
Banada öyle dedi perinatalog doğumdan bir gün önce ve doğumdan sonra 1,5ay devam dedi kanama yapmaz iğne dedi başka grupta bi arkadaş arkadaşında yaptığını söylemiş bende korktum o yüzden ama çokta duydum bi gün önce bırakanlarıDoğumdan sonra bile biraz devam edeceksin demişti iki doktorumda. Normal doğumu konuşurken sormuştum kan sulandırıcı sorun olmaz mı diye? Olmaz dedi. Bu gidişte tekrar konuşuruz bakalım. Sonuçta azaldı süre. 400 luk kullanıyorum ben
Evet bende merak ediyorum
Kızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
Gözün aydın hayırlı olsun hoşgeldi bebişimizKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
Aa çok şaşırdımKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
Ömürlü olsun, şanslı bahtı açık olsun.Saglik sorunu olmadıkça kilo önemli değil hiç kafana takma. Gün gelir kollarım koptu kucağımda taşımaktan dersinKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?