Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Beni de mide yanması çok rahatsız ediyor. Midemi hiç aç bırakmamam gerekiyor resmen. Gece uykuları çok fena zaten sürekli uyanıp pozisyon değiştiriyorum. Dönmek zaten çok zor. Bakalım bizimki ne zamana kadar dayanıcak 35 haftalık olduk

Beni de mide yanması çok rahatsız ediyor. Midemi hiç aç bırakmamam gerekiyor resmen. Gece uykuları çok fena zaten sürekli uyanıp pozisyon değiştiriyorum. Dönmek zaten çok zor. Bakalım bizimki ne zamana kadar dayanıcak 35 haftalık olduk
Mide yanmasına soğuk süt çok iyi geliyor. Sütü soğuk tüketmeye çalış. Gece uykularina çözüm yok .Dün akşam evi yastıkla geze geze en sonunda oturarak uyudum. En rahat o şekilde nefes alabildim.

Bu sabah kontrole gittim NTS ye bağlandık her şey yolunda. Artık her hafta kontrol var. Kaldı 4 hafta şaka gibi 😄😄 bakalım nasıl geçecek..
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik🙃doğum hakkında konustunuzmu canım bizde cumartesi gideceğiz bakalım bizim ne zaman 1 haftaya düşücek bu haftadan sonra düşermiş ki🥰

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik🙃doğum hakkında konustunuzmu canım bizde cumartesi gideceğiz bakalım bizim ne zaman 1 haftaya düşücek bu haftadan sonra düşermiş ki🥰
Konuştuk canım doktor 38 den sonra istediğin zaman diyor, 3 Eylülde ben 39 u dolduruyorum. Her şey yolunda giderse beklicem inşallah bakalım nasip 🙏🏼

Benim doğum normal olacak bir aksilik çıkmazsa, sağlıklı olsun ama umarım çok gecikmez, 38 den sonra gelir 🙄 gün geçtikçe zor taşıyorum gibi, ağırlaştım iyice 🙄 sağlıkla kavuşalım inşaallah bebeklerimize 🧿
Gerçekten taşımak çok zorlaştı. Hareketler yavaşladı. Ama minik tekmeleri çok tatlı 💓 içimizde yaşıyorlar resmen 💓 ben yine her gece gibi 5 te dikildim uyuyamıyorum. 🙈

Uyuyamayanlar kervanında ben de varım😕 Bu gece hiç rahatım yoktu. Sağa sola döndükçe göbeğim ezilmiş gibi ağrıyor. Sırt üstü yattığımda sanki iki tarafından çekiliyor gibi gerginlik acısı oldu. İdrar zaten yarım saate düştü neredeyse. Ağrıda yapıyor kasıklarda. Umarım erken gelmeye kalkmıyordur fındığım. Kontrole 2 gün var. O zamana kadar rahatlasa bari

Bizim bugün kontrolümüz vardı ilk defa 36+3 de nstye girdim ve biraz sancı çıktı. Önümüzdeki çarşambaya sezeryan günü verdi kavuşuyoruz inş. Tabi o güne kadar rahat dururlarsa. Heyecanım had safhada :KK17:
Harika gün saymada tekli sayılardasın o zaman 🥰 minnoş bebişlerin olacak hiççç heyecanlanma

Bizim bebekler de beni gittikçe yordukları için en ufacık yürümede bile tansiyonum yükseldiği için doktorumuz 36. Haftamız dolunca almayı düşünüyor. Kilolarımız iyi gidiyor ve ciğer geliştirici vurulmuştuk 31. Haftada erken doğum sinyalleri nedeniyle. Önümüzdeki hafta kontrolde günü belirleyeceğiz. Her gece rüyamda sezaryendeyim🙈🙈🙈🙈

Bizim bebekler de beni gittikçe yordukları için en ufacık yürümede bile tansiyonum yükseldiği için doktorumuz 36. Haftamız dolunca almayı düşünüyor. Kilolarımız iyi gidiyor ve ciğer geliştirici vurulmuştuk 31. Haftada erken doğum sinyalleri nedeniyle. Önümüzdeki hafta kontrolde günü belirleyeceğiz. Her gece rüyamda sezaryendeyim🙈🙈🙈🙈
Hadi bakalım hayırlısı 😊 grubumuzun bebekleri yavaş yavaş gelmeye başlıyorlar ne güzel 🙂 Sağlıcakla kavuşalım iniallah 🙏🙏

Benimde Bugün kontrolüm vardı. Kontrol sonrası yatılım verildi. Tansiyonum yüksek olduğu için. Şu an takipteler. Duruma göre doktor doğuma karar verecek.
Benim de yüksek seyrediyor sizin kaç çıktı da yatış yaptılar? Benim özellikle küçüğü doksan kusurlerden düşmüyor,galiba bebeğimde bu sebeple beslenemedigi için bizim de doğum yakın 😔

X