- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #2.381
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sende o güzel duyguyu yaşadın çok şanslısın aman sağlığı iyi oluşunda alır kilosunuKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
ayyyy canım benim hayırlısı olsun Allahım analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah çok sevindim sağlıklı olmanıza maşallah sizeKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
Kızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
Gözün aydın, Allah analı Babalı büyütsünKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
Yaa maşallah çok sevindim Allah uzun ömürler versin kuzucuğaKızlar ben bugün sabah 09.15 itibariyle minnagimi kucağıma aldım,son haftalar tansiyonum çok yükseliyordu bebekte beslenemedigi için çok ufak kalmıştı doktor riske atmamak için alalım dedi,minicik doğdu kuzum iki kilocuk,şuan yanımda şükür emzirmeye çalışıyorum ama çok minik yoruluyor,mama takviyesi de yapıyoruz bu sebeple bakalım inşallah sağlıcakla evimize gideriz yarın,uamrim sizler vakitlice ve sağlıcakla dogurursunuz sırasıyla
GünaydınKızlar günaydın, doğum öncesi covid testi yapacakmış benim hastanem. Size de böyle bir prosedürden bahsedildi mi veya yapıldı mı?
Bana yapılmadı canım,hiçte sormadılar belirtin var mı yok mu diye,her hastanenin uygulaması farklı galibaKızlar günaydın, doğum öncesi covid testi yapacakmış benim hastanem. Size de böyle bir prosedürden bahsedildi mi veya yapıldı mı?
Bizim hastane normalde 7 bine yapıyordu sezeryani,bize bir paketten soz ettiler onu yapınca 5 bine geldi.Muhakkak araştır sende hastanenin anlaşmalı olduğu yerler oluyor doğum yaotigin gün bile arayıp yapabiliyorsun.Günaydın. Kızlar doğum paketi mi aldınız önceden.? Karar vermeye çalışıyorum hastane için.Doktorun ayrı gelmesi başka bir maliyet.Ücretler epey yüksek görünüyor. Bir tüp tedavi fiyatı neredeyse.
sanmıyorum belirti varsa yaparlar ancak doktorum böyle birsey den bahsetmedi ama bazı hastaneler yapıyormuş..Kızlar günaydın, doğum öncesi covid testi yapacakmış benim hastanem. Size de böyle bir prosedürden bahsedildi mi veya yapıldı mı?
bizde sağlık sigortamızı doktora yollayıp kent hastanesi ve çınarlı hastanesi için fiyat talep ettik nekadara çıkarız bilmiyorum ama bizim özel sağlık sigortası olduğu için baya ucuk fiyat çıkar sanırım...Günaydın. Kızlar doğum paketi mi aldınız önceden.? Karar vermeye çalışıyorum hastane için.Doktorun ayrı gelmesi başka bir maliyet.Ücretler epey yüksek görünüyor. Bir tüp tedavi fiyatı neredeyse.
Allah sağlıkla kucağına aldırsın..Merhaba hanımlar öncelikle hamile olan anne adayları Allah sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahçocuk sahibi olmak isteyen anne adaylarınada Rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah bir sorum olacak sizlere hamileliğin 33.cü haftasında bebeğinizin kilosu ne kadardı acaba?
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Bizde her an süpriz yapabiliriz.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar,bizler kolay bir sekilde hamile kalmadık bizim için süreç çok daha hassas,son ana kadar tadını çıkarın,şükür bu aşamaya geldiniz hepiniz Allah sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip edecek,Sonra ki aşama emzir,altını değiştir,emzir,altını değiştirsize tavsiyem bol bol bez koyun hastane çantasına ilk gün emdikçe ya da mama yedikçe kakasını yapıyor bebekler,ağız bezi de bol bol koyun,ben beş tane koydum ama tabiki yetmedi,hadi bakalım sizlerde sırasıyla inşallah güzel haberlerinizi yazarsınız buraya,bundan sonra da bebeklerin gelişimi,bakımını konuşuruz inşallah
Evet herkesin farklı kıyaslamak yanıltır. Doktor bile söylemiyor benim ileri geri diye. Her şey normal seyrinde diyor. Hatta boyunu falan çoğu zaman ben soruyorumBebeğin kilo muhabbeti gerçekten konuşup kafayı karıştırmaya gerek olmayan bir konu katılyorum sana bu konudaGlueckwunsch
Ben şimdiye kadar hiçbir kontrolden sonra doktorum bebek gelişimi önden gidiyor veya geriden geliyor yok şu kiloda diye yazmadım gruba. Herkesinki kendine özel kalsın, şimdi ben 3 kg yazsam bir diğeri kendininkiyle kıyaslayıp üzülecek belki, ne gerek var böyle karşılaştırmalara. Hepimiz yetişkin insanlarız uzman kontrollerinden geçiyoruz zaten sürekli, bunları kıyaslamamıza gerek olmadığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?