Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim demiş yoğum diye işte geldim burdayım
dimi yani dünürüm
sedanın bugun çok işi var,akşama kadar yok ayşenden habarım yok yannızz
ne güzel maşşallah şansa bak hergün dene olmasın 3 gün dene tutsun..yorucu ya dalga geçiyorum akşam yorgun argın geliyo bebek zamanı olay yerine görev başına diyorum biz daha ilk aydan tempoya alışamadık ne zor işmiş diyoruz..aklıma takıldı senin o 3 gün nasıl neye göre seçtin ovulasyonmu yaptın..
Valla markasını hatırlamıyorum canım.AMa nektarı yaz internette çıkıyo zaten.Ama her aktarda yok onu biliyorumkeçi boynuzu nektarımı ilk defa duydum bende koskanın keçiboynuzu pekmezini almıştım sadece kocama içiriyorum..gerçi sabah akşam içince 2 haftada bitirdi her aktarda varmıdır aktardanda utanırım adamlar pis pis bakıyo :26::26::26: kocama onuda aldırtim en iyisi..belli bi markası varsa yazarmısın cnm..
amaaan boşver olsun da rapor mapor idare edersiniz ya..minnak şeyin ne eziyeti olcak sana uslu olur o uslu..dağına göre kar verirmiş Allah.olsun da sen izni mizni düşünme boşver...
Evet canım ateş ölçtüm.YumurtlAdığımı düşündüğüm gün bir de ertesi sabah akşam oldu sadece
Ama ben varken yoktun taam mı?
Dünürüm hayatımda ilk kez revani yaptım çok mutluyum
slm kızlar bana daha çok var ağustos 3 beklicem..ya benim de idrar yollarımda enfeksiyon oldu galiba hem kokuyohemde geceleri azcık bişey birikiyo ağrı yapıyo (( geçen aydan beri böyle oldu bu sıcakta üşütmüş olamam...bildiğiniz bitkisel bişey varmı...sistit galiba bidamla için wc den çıkamıyorum..offfffffff hamişliğe konsantre olmuşken nerden çıktı bu....hamile kalmayı engellermi bu durum bileniniz varmı acep
yap yap da içerdeki de öğrensin ,bana çok yapıcak ileride...kaymak da koyacak üstüne
herkese selam ben de 2. bebk düşünüyorum başka bir ağustos topiği var oraya yaziyordum burayi gördüm bide buraya uzaniiim dedim hadi ağustos hepimize uğurlu gelsin inşallah
Kaymak niyetine seni koysam üstüne olma mı bi güzel afiyetle yerim
Dünürüm hamile kalmak için ideal ay bence gelmesin o kırmızılar.sabaha kadar uyumadım sıcaktan
Bazıları engeller diyo bazıları engellemez.Ben hamile kaldığım ay aslında koruncaktım fitil kullanacağım için mantar vardı.Hadi bi daha ki aya kullanayım dedim kısmet işte o ay tuttu.Düşün spermlerin geçtiği yerde enfeksiyon olmasına rağmen tuttu ki senin enfeksiyon idrar yollarında bence engellemez.Benim senelerdir var geliyo geçiyo.Şimdi hamilelikte var ve çok beter Şimdi hiçbirr kür deneme sen sakın.Nolur nolmaz.Maydanoz kürü var ama onun da söktürücü özellliği var Allah korusun bebiş tutmuşsa düşebilir.
olurrrrrrrr
ayrıca beklemedeyim hala gelen de giden de yok..kısmeeeeeeeeet
Folikasit kullanman iyi olmuş canım.Ben de önceden başladım.Benm 27 haftalık oldu.Bayağı zor valla kızlar bu ay çok çalışın sıcaklara kalmayın size tavsiye.bende de çocukluğumdan beri var ara ara oluyo geçiyo kurtulmak için bol su içmeye çalışıyorum.malum kullandığım ilaçlarada dikkat ediyorum..hamişlik için ilaç olarakta folikasit alıyorum önceden başlamak faydalıymış..senin nasıl gidiyo hamişlik kaç haftalıksın bu sıcaklarda allaH yardım etsin..