innnşşş...tez zamnda gelir meleğin canım....
Benden Şimdilik güzel haber var...5+4 hamileyim canım...rabbim devamını gösterir inş...bu zamna gelen kadar çok zor günler atlattım...adetimi 26 ağustosta bekliyodum...adetime 5 gün kala sol kasığımda bi ağrı ile uyandım gce ama ne ağrı nefesimi kesiyodu...doğru hastaneye gittik...gece kadın doğumcu bayanı çağırttı doktor...o bayanı oldum oalsı sevmemiştim erkek olan doktora gidiyodum ben..neyse geldi beni ultrasona aldı ve dediki dış gebelik olmuşşş...yarın sabah seni ameliyata alıcam dedii...
Şok oldum hem ağrı hem üzüntüyle sabahladım o hastanede....sabah eşim doktora kızdı çok ilgilenmiyo bide 8de gelecekti saat 10.30 oldu gelmeyince..zar zor çıkış alarak trabzona gittik....ordaki doktorda hemen ulrtasona aldı...o da dedi ki dış gebelik falan yok dedi....kistlerinin 2 tanesi patlamış o ağrı yapmış dediii..o arada kanımda alındı sonuç gelmeden doktorum seni 3 gün izlemeye alıcam dedi...rahim duvarın kalın hamile olabilirsin dedi...Al sana 2.şok...kan testi geldi 74 çıktı...daha adete 5 gün varken....
ne düşüneceğimizi şaşırdık...ağlmaktan ağrıdan....2 gün sonra tekrar kan testi yapıldı 171 çıktı bu seferde...doktor normal gebesin kesin dedi...
evimize döndük adet günü test yaptırdım yine 412 çıktı...geçen pazartesi de keseyi gördüm 5 haftalıkken...aslında ikizmiş ama diğer kese sönmek üzere dedi doktorum...hayırlısı böyleyimiş....diğer kese düzgün...rabbim devamınıda kucağıma aldığım günüde gösterir inşşş....
doktor var doktor var işte...kisti dış gebelik diye görüyo.....boşu boşuna ameliyata alıcaktı beniii...Allah korudu....iyikide geç kalmışşş o sabah...
uzun yazdım farkındayım canım ama anlatayım dedim durumumu.....
rabbim sanada tüm isteyenlerede tes zamanda nasip etsin...doğurup çöpe atanlara değil....
vay be film gibi..o doktoru da ne yapmalı ...burada yazılmaz neyse...çok sevindim senin adına..Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ve tez vakitte hakeden herkese de nasip etsinnnnnnnnn.AMİNNNNNNN