saoll tatlıımmm....sıpamınn hi. kurluşu yokk kucağıma gelsin patpat yapıcam hemencecikkk..... :)))) hakettiler yaniii ben bunlar kadar nazlı bebişler görmedimmm..eskiden annelerimiz tabiri caizse ceket atsan hamile kalırız derlerdi..yeni nesildee tam tersii oldukkk .... şeytanın bacağını kırdıkkkk hadi hayırlısı bakalımmm....senin nasıl gidiyor..kaçıncı haftadasın.... bizim yarından sonra doktor kontrolumuz var yıneee..
çok haklısın canım
bende 4. haftamı doldurmak üzereyim. daha ultrasonla bakamadık, biliyorsunuz ben çok erken (yaklaşık 8 günlükken) öğrendiğim için anca görebiliriz. belki bu haftada göremeyiz bilmiyorum artık.
ama hiç bi belirtim yok gibi. bazen şüpheleniyorum acaba gebe değilmiyim diyee:26:
sen kaçıncı haftandasın canım.
buarada "bende hamileyim" topiğinde başlık açmış angel, oraya da takılabilirsin.
tatlım ben dün doktordaydım sat a göre 5 haftalıkmış kesem...ama şimdi önemli olan 10 gün sonra kesede bebeği görmemizzz...değerlerim güzel çıktı inşallah Allah'ım yardımcımız olsunnn her aşamayı sorunusuz atlatalımm...
sabırsızlıkla bebişle 6 eylülü bekliyoruzzzz......
akla kötü şeyler getiren biri mi var orada
iyi olacakkkk sağ salim alcaksınız kucaklarınızasonra da biz inşallahhhh
hay allah'ım yaaa biz kadınların dertleri ve kuruntuları hiç bitmez mii.....
yumurtlama günüm doğrumu yumurtladım mı kurrrr kafandaaaa
adet oldum mu olcammı hadi kur kafandaaaa....
ee adet geçtiii hamilemiyim acaba belirtileriii kur kafandaa....
onca uğraşlardan sonra tuttumuu hamilelikkk başla bu sefer beta hcg değerlerii,kesee görünmesi,bebek oluşucakmııı korkusu,,,kalp atışlarını duyarmıyım sabırsızlığııı
şölee 1 bakıyorummm tam 1 yıldır hergünümmm bu sorulardan birini kendime sormakla geçmişşşş.....
PARANOYAKKK OLMUŞUZZ KIZLARR BEN VE BEN GİBİ OLANLARR...
mesela bugün işteyim sabahtan berii çalışmak yerine internet embriyo nezaman görünür yorumlarını okumakkk..eyyy Allah'ım sen bana ve ben gibilere önce SABIRRR + akıl+ fikir++ GÜZEL GÜZELL SAĞLIKLI BEBİŞLERR VER Kİİİ SON BULSUNN BU KURUNTULARIMIZZZ+KORKULARIMIZZ+SABIRSIZLIKLARIMIZZ1:
AMİNNNNNNNNNN........................
ben de lazere gidiyordum
ama gebelik düşününce bıraktım
bence ikisi aynı anda olmaz
kesinlikle çok zararlı
birine ara vermen gerekir bence
ben de lazere gidiyordum
ama gebelik düşününce bıraktım
bence ikisi aynı anda olmaz
kesinlikle çok zararlı
birine ara vermen gerekir bence
Bu sabah itibari ile adet olmuş bulunuyorum.Olmadı bu ay malesef.
Yeni batım : 23 Eylül galiba.
Bu sabah itibari ile adet olmuş bulunuyorum.Olmadı bu ay malesef.
Yeni batım : 23 Eylül galiba.
merhaba bende bugün itibariyle regl oldum ve hüsrana uğradım,çok istemiştim bu ay ama olmadı.1-2 gün de gecikti umutlanmıştım ama Allahtan test alıp yapmadım.siz ne zamandır bekliyosunuz?
canınızı sıkmayın kızlar eylülde tutar inşallahhhhhhhhh
görünmüyo kiii:26: ne duası bu _?
çok zor kafaya takmamak ama sters bebek isteğini olumsuz tetikliyor stressiz verahat olmak gerekiyor bide olabilsek.sizin durumunuz nedir?
öyle ama istatistiklere göre kafaya takmayı bırakan her 100 kadından 95i hamile kalmış
benim durumum nedirrr hmmm yaklaşık 2 senelik evliyimm 6 aydır fln deniyoruz araya regl düzensizlikleri fln girdi..beklemedeyim yanisatım da24 temmuzdu ama son 3 aydır 39 gunde bir oldugum için 2 eylül batım:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?