eferim eniştemize
siğaramı cızzz bebişimize iyi bak yoksa küseriz:76:
Kızlarrrrr GÜNAYDINNN herkese.....bugün ayaklarım yere basmıyorrrr.....en sonundaa geliyorr sıpammmmmmm...ağustos böceğim daha çok yeniii 2 haftalıkmışşşş...cuma günü okadar üzüldüm acilde enfeksiyon var dedilerr bi sürüü ilaç yazdılarrr...dün kendi doktoruma gittimmmm...beta hcg yaptı 2 haftalık hamileymişimmmm....ALLAH' ım binlerce kere şükürler olsunnn... Sen koru bebeğimi yarabbim sana emanettt ....yarın tekrar kan tahlili yapıcak 2 katına çıkması gerekiyomuş değeriminnn....şu ilk 3 ayı bi atlatsakkkk...
buarada miniğim topiğimiz 3.ağustos böceği oluyorr.yerim onuuuu...
Dilerim Allah'ımdan kızlar inşallah hepiniz en kısa sürede alırsınız bu haberiiii......
Aaay canııım çok sevindim yaa darısı bizimde başımıza artıkınee hamile kalan arkadaşlardan öneriler bekliyoruz ne yediniz ne içtiniz bu süre zarfında nasıl bi taktik uyguladınız anlatında bilelim yaa... Bende istiyom bebiiş iltihabımda gitmiş şimdi çocuk yapma zamanııı..
biliyo tatlım biliyor... dün hastaneden gelince söledimmm şok oldu o da inanamadı biz kesin enfeksiyon var düşüncesindeydik yaaa...kağıda bakıcamm dedi gösterdim...o da artık anlıyor benim test sonuçlarımdan :))uzmanlaştılar sayemizdeee :)) herşeyi yasakladı şimdiden onun gözünde bana hele sigaraya el bile sürdürmüyorrr....neyi sewiyorsam yasak dioo 9 ay dediğimi yapıcaksın diooo....
walla tatlım ben özel hiçbişey yemedimm ve içmedimm öle bi tarifim maalesefki yokkk...sadece hergün gece yatmadan bitane folik asidimi içtim kii bebiş düşünen hepimizin yapması gerekiyomuş zaten..bidee ilişkiden sonra ayaklarımı diktim yükseğe yattım kalkmadım bitek..başka da bişi yokkk...
Ama bugün hep dua ediyorumm ya acildeki doktorun yazdığı ilaçları kullansaydımmm ayyy Allah'ım koruduuu...şeytan dio git reçeteyle başhekime şikayet et...salak doktorr....onun yüzünden bilemede3n kaybedicektim bebişimiii...Allah'ından bulsun o da .... he buaradaa bak ne güzel enfeksiyon falan yoksa bebeişe hazırdır bünyenn hadi çalış bakalımmm boşa geçirme günleriiii))
Ayy valla Allah korumuş seni yaa evet iyiki kullanmamışsın gebelik testi falan yapmadanmı ilaç yazmaya kalktıydı yoksaaneyse şimdi bi sorun yok ya çok şükür peki ne kadar süre yattın canım yaa 1 saat diyolarda çok diilmi 1 saat off.. ben 10 dakka yeter diye biliyodum bide vajinal duş yapılmamalı hemen falan deniyo sen nekadar sonra duş aldıydın canım bide ılık yada soğuk suyla demi? cevaplarsan çok sevinirim sorularımı
eneeeeee 3 numara da gelmiş ya
hayırlı olsun sağ salim kucağınıza da alın inşallah
bu ay iyi ya maşallah ayın ilk yarısı için 3 güzel bi sayı
Aaa o konuda haklı bak bide hamiş halinle sigaramı içicektin bebeğe ne kadar zararlı sen biliyomusun? Eğer bu bebeği sağlıklı istiyosan sigara falan yok unut onu gazlı şeylerde içme eğer içiyosan içtiğin bitki çaylarına falanda dikkat et kimi düşüğe neden olabiliyo folik asit kullanıyon dimi canım? Ha bide bol bol ceviz fındık badem süt falan yiyip içmeye başla ben daha ortada hiç bişii yokken şimdiden yapıyom bunları canım artık senin çok dikkat etmen gerekiyo kendine..Ayyh çok güzel bi duygu yaa karıştım biraz sana ama heyecandan kusura bakma canım..:26::26:
Kızlarrrrr GÜNAYDINNN herkese.....bugün ayaklarım yere basmıyorrrr.....en sonundaa geliyorr sıpammmmmmm...ağustos böceğim daha çok yeniii 2 haftalıkmışşşş...cuma günü okadar üzüldüm acilde enfeksiyon var dedilerr bi sürüü ilaç yazdılarrr...dün kendi doktoruma gittimmmm...beta hcg yaptı 2 haftalık hamileymişimmmm....ALLAH' ım binlerce kere şükürler olsunnn... Sen koru bebeğimi yarabbim sana emanettt ....yarın tekrar kan tahlili yapıcak 2 katına çıkması gerekiyomuş değeriminnn....şu ilk 3 ayı bi atlatsakkkk...
Dilerim Allah'ımdan kızlar inşallah hepiniz en kısa sürede alırsınız bu haberiiii......
ayy çok sevindım cnmgecen gun acile gidp gelnce çok üzülüp ağladıgını yazmıstın ben de duygulanmştm yazdıklarını okynca yüce Allahım işte yaa göz yaşları ardından gelecek mutluluk için temizlik yaparmış işteee kanıtıııııı cnm bize de dua et olur mu bizim de olsun bebişimizzzz Allah sağlıcakla kucagına da versin bebişini ayy 3.mercimeğimiz de geldi ne guzeell sıra nice 3 5 10 lara inşşş cnm ovulasyon testi kullandın mı yumurtlama gününü tespit için?
ayyyyyy ne güzel bir haber bu böyle 3. böcüğümüzde geliyorr yaşasınnnnn
canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza inşallah
bol bol dua et bizim içinde güzelim tekrar tebrikler
yok çok okudum ama hiç alıp yapmadım doktor bana adetin 1 günü 1 say 12 ile 16 arası gün aşırı ilişki dediii..ama ben adet bitti başladık 12-16 itinalı geçti ama sonrasındada devem ettik 2-3 günde bir şeklindee..olmadı die ne üzülmüştüm bende onu düşünüyorumö cuma cumartesim zindan olduuu...ama olsunn inşallah bundan sonrası güzel olurr.bidaha üzülmemmmmm....
son 7 gün
ALLAH IM HER İSTEYE VER RABBİM
hadi ins banada son 9 gun bugun test alip yapsammi dedim acaba ama hayal kirikligina ugrarimdiye aslinda korktum biraz
tebrik ederim canıııııııııııııııııımmmmmmmmmm
Allah ım nekadar mutlu oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
demek hamile kaldığımı öğrensem aklımı kaçırıııım
Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?