• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

selam kızlar
dün hafif bi lekelenmem oldu. bugünde kahverengi ama azcık. dün ıslaklık hissedince peçeteyle baktım, peçeteye akıntıyla beraber kan gelmişti. adetim başladı diye oturdum ağladım. ama sonrası gelmedi. daha adetime 3-4 gün var. yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü tahmini yerleşme 1 ağustos gibi olmalıydı.
hayırlısı olsun :50:

bi test yap istersen benim 2 gün önceden çıktı..bendede lekelenme olmadı yada wc de oldu farketmedim belki..

test aldım aslında, o bana bakıyo ben ona:1:
hesaplamalarıma göre 9 ağustos, internete göre 7 ağustos bat
daha çok var çıkmaz gibi geliyor.
son zamanlarda da düzensizlik vardı. pek umudum yok açıkcası
hiç belirti yok çünkü

senin idrar testinde mi çıkmıştı canım?

olursa bu benim 3. gebeliğim olacak.
1.düşük
2. de çok şükür kızım oldu. şimdi 3.5 yaşında
ama insan zaman geçince unutuyor. belirtiler neydi diye?

senin nasıl gidiyor?

cnm ya aynı bende bişey yok beklemedeyim işte haftaya kontrol var banada günler geçmiyo kızlar bebek işinin her evresi stresli :53::53::53: yapmak stresli tutmasını beklemek stressli tutunca devamı gelicekmi ya bişey olursa stresii :27::27::27:
en güzeli araştırmamak her duyduğumdan etkilenip
bendede olurmu korkusu yaşıyo insan :59::59::59::59:
kafayı dağıtmak lazım ben ciğarada içmiyom 48 saat oldu :37::37::37::37::37: evdede içirmiyom mutfağa her gittiğimde çakmaklarla bakışıyorum :1::1::1::1::1::1::1::1:[/QUOT

Aman angelcm tabii sigarayı bırakmn gerekıo çok ii yaptın.... bence sen çakmakları da kaldır ortadan hiç bi delil kalmasın hehehehe:52::33::52::33:

olursa bu benim 3. gebeliğim olacak.
1.düşük
2. de çok şükür kızım oldu. şimdi 3.5 yaşında
ama insan zaman geçince unutuyor. belirtiler neydi diye?

senin nasıl gidiyor?

benim fazla geçmeden idrarda çıktı kafamda buayda olmıcak diye şartlandırmıştı ya kendimi 3 test den sonra kan yaptırdım çıktı çok şükür..şuanda 3.aya kadar riskli diye korkuyorum..kayınvalidemlere haber bile veremedim paylaşmak istiyorum ama korkuyorum nazar değer olumsuz bişey olur korkusu bendeki...kontrolleri beklicem şuan 4+4 üm..kalp atışını duyduğumda haber verim diyorum ne dersiniz kaç haftam var duymaya..Allahım sen sevindirip geri alma sakın bebeğimi :nazar::nazar::nazar::nazar:
sağ salim kucağıma almak istiyorum...
kızlar ben hepinize bebiş duası yapıyorum sizde benim için dua edermisiniz nazardan korusun benimle kalsın hep...

celine ya şu ilk sayfadaki son hızda çalışmalara devam ediyo lafını değiştir çok kötü gözüküyor:60: son hız:89:

kızlarr yine yoksnzzz demi :37:yawww ben grerm kimse olmz ben çıkarm herkes girer bi yakalamıom yaww sizi yarın da yokm nette zaten :23::23:bi kaç gün annmlere gtcmm hem kafam daglsn biraz bebişden başka şey düşünmez oldum vallaa yawwww:44::44::44:

diyorumya çok tırsıyorum hem çok istiyorum hemde korkuyorum önceki yaşadıklarımdan dolayı .ama sanki hamileyim gibi de geliyor çünkü 2 gündür belim ağrıyor adet olucağım zaman belim ağırmaz benim ve su gibi bişey geliyr koşuyorum oldum diye bişey yok şeffaf su yarına kadar gelmezse yarın teti yapıcam sonucu paylaşırım kızlar.....

Canim ins guzel haberlerle gelirsin ama okudugum hamilelik belirtilerinde seffaf akintinin oldugu var zaten..sende oylesindir..ins

henüz bi gelişme yok aynı canım
offfffffff çok sıkıldım yaaa:106::106::106::106:

Beklemek cok sıkıci dimi cnm..Seninle batlarimiz ayni ins ikimizde guzel haberler veririz..Amin:16::16::16:
Biliyorum cok erken ama herhangi bir belirtin varmi cnm..bende hicbir belirti yok henuz:(gecen ay adete 10 gun kala coktan goguslerim agrimis sismisti..gerci hamile degildim ama bu ayda goguslerimde hic bir degisiklik yok.tabi tekrarliyorum daha cok erken.ins hayirlisiyla guzel haberler veririz canim..tum isteyenlerde ins..:16::16::16:

kızlar ya mavusbebek ne yaptı beklemede dio ama baya da zaman geçmiş belli omştr onn durum???

günaydınnnnnn:71:

hakkaten mavuun epey oldu bi haber etse bize ya:18: belki de 2.böcük onunladır şoktan giremiyordur :27::27: inşallahhh

celine ya şu ilk sayfadaki son hızda çalışmalara devam ediyo lafını değiştir çok kötü gözüküyor:60: son hız:89:
tamam sibelcim değiştireyim sen iste güzelim ne yazayım sadece çalışmalara devammı yazayım :10::10:
Canim ins guzel haberlerle gelirsin ama okudugum hamilelik belirtilerinde seffaf akintinin oldugu var zaten..sende oylesindir..ins

Beklemek cok sıkıci dimi cnm..Seninle batlarimiz ayni ins ikimizde guzel haberler veririz..Amin:16::16::16:
Biliyorum cok erken ama herhangi bir belirtin varmi cnm..bende hicbir belirti yok henuz:(gecen ay adete 10 gun kala coktan goguslerim agrimis sismisti..gerci hamile degildim ama bu ayda goguslerimde hic bir degisiklik yok.tabi tekrarliyorum daha cok erken.ins hayirlisiyla guzel haberler veririz canim..tum isteyenlerde ins..:16::16::16:

evet canım beklemek çok sıkıcı gerçi ben bu ay olmuyacağını kafama koydum ama yinede bekliyosun işte kötü ya:24::24: canım hiççç belirtim yok benim artık aramıyorum çünkü her ay hamile olmadığım halde belirti uyduruyodum şimdi yapmıyorum eşimde kızıyo zaten yine başladın diye hakkatten psikopata bağlıyo insan :27: ama sabah dikkatimi çekti bi tek şunu söyleyebilirim o da belirti değilde işte.. :15:normalde benim göğüslerim yumurtlama döneminde başlar acımaya adet dönemine yaklaştıkça dokunulmaz hiç çok acır yine acımaya başlamıştı aynı şekilde ama adetim yaklaştı azaldı acısı bi anlam veremedim:26::26::26:amannnn bu ayda canı öyle istemiştir herhalde göğüslerimin:90::90::90:

tamam sibelcim değiştireyim sen iste güzelim ne yazayım sadece çalışmalara devammı yazayım :10::10:
evet canım beklemek çok sıkıcı gerçi ben bu ay olmuyacağını kafama koydum ama yinede bekliyosun işte kötü ya:24::24: canım hiççç belirtim yok benim artık aramıyorum çünkü her ay hamile olmadığım halde belirti uyduruyodum şimdi yapmıyorum eşimde kızıyo zaten yine başladın diye hakkatten psikopata bağlıyo insan :27: ama sabah dikkatimi çekti bi tek şunu söyleyebilirim o da belirti değilde işte.. :15:normalde benim göğüslerim yumurtlama döneminde başlar acımaya adet dönemine yaklaştıkça dokunulmaz hiç çok acır yine acımaya başlamıştı aynı şekilde ama adetim yaklaştı azaldı acısı bi anlam veremedim:26::26::26:amannnn bu ayda canı öyle istemiştir herhalde göğüslerimin:90::90::90:

ay inşallah sağ gösterip sol vurursun :) :52::52::52::52::52:

celine85 pekmez uğurlu gelir inşallah..bikaçgün kala göğüslerine odaklan damarlaşma ve uçlarında buyumeye dikkat et.. ama kafanada hamile değilimi yerleştir olursa olur diyince farkında olmadan gerginliğimiz gidiyomuş..bende öyle yapmıştım..

selam kızlar nasılsnız.. ya benim 5-6 gündür sağ kasığımda çok ağrı var neden olur bileniniz varm??

Back