• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

işte doktor dedi 6000 üstünde değere çıkması lazım zamanla ama dedi erken buldu..ultrasonlada baktı henüz erken ama bi noktacık gösterdi kese oluşmaya başlıyo diye..

Eee tamam sorun yok o zaman kese oluşmaya başalmış demiş işte.Canım mol gebelik dış gebelikte kese görünmez kimyasalda da senin değerine çıkmasına imkan yok.Sen içini ferah tut.

Sana onu kim dediyse saçmalamış.Dış gebelik gibi bi ihtimal yok ortalıkta keseyi görmüşsün.Bu değerlerde kese görünmeseydi dış gebelikten şüphelenebilirdi o da belkiiiiiii.Kimyasal ve dış gebelik ortadan kalktı keseyi gördün kızım.Rahatla artık.

kimyasal gebelik nasıl bişey tahlillerdemi belli oluyo...haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum..şuan acayip midem bulanıyo heycan stress hepsi tavan yaptı...dış gebelik ve kimyasal gebeliği kafamdan atimmi dersin çok sevinmek istemiyorum korkudan

kızlar topiğimizin il böcüğüüüüüüüü haftaya dahada netlik kazandırcak :nazar::nazar::nazar: ultrasonda görene kadar temkinli olcam..hadi bakalım allahın izniyle savdım sıramı :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: arkamdan bekliyorum hepinizi inşallah :49::49::49::49::49::49::49::49:

hamilelerin duası kabul olurmuş derlerya kızlar, şu mübarek ramazan ayında allahım hepimize sağlıklı bebecikler kolay doğumlar nasip etsin aminnnnnnnnnn....:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bu ay arkamdan kimler gelicek merak içinde olucam :52::52::52::52:

kimyasal gebelik nasıl bişey tahlillerdemi belli oluyo...haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum..şuan acayip midem bulanıyo heycan stress hepsi tavan yaptı...dış gebelik ve kimyasal gebeliği kafamdan atimmi dersin çok sevinmek istemiyorum korkudan
Tabiki at doktor kese oluşmaya başlamış demiş işte.Şimdi tek düşündüğün bebeği görmek kalp atışını duymak olsun canım

ohooo çocuk neredeyse cinsiyetini belli edecek yok 6 binmiş de bilmem neymiş:63: halt etmiş o doktor:63:
hayırlı olsun sağ salim kucaklamak nasip olsunnnnnnnnn:71:
topik uğurlu geldi ayağını sürü de gelelim biz de arkandan:27::27::27:

ayrıca değerinin maşallahı var ilk böcük derken geliyo mu bi de ikiz böcük :52::52::52:

yaaa evet arkadaşımın kardeşi tüp bebek merkezinde çalışıyo abla normal yolla tahlili çok yüksek ikiz olabilir demiş koptum :60::60::60::60::60::60:
sülalede ikiz yok ama kızlar eltimede tahlil yüksek ikiz olabilir demişlerdi 8 haftalıkkken kalbi hala atmamıştı anormallik varmış sonrada düşük oldu kürtaj yaptılar...
doktor bana ikiz falan demedi tahlilde yüksek demedi erken dedi 6000 dedi sanırım ultrasonda gözükme değerini kastettti cuma tekrar kan verim çarşamba bidaha :49::49::49:

kızlar 2048,77 pozitif çıktı nasıl daha fazla gecikme olmamış ultrasonda küçük kesecik var haftaya bidaha tahlil dedi

cnm bnm daha küçük bence de o deger ikiye katlanır görrsn bak hiiç kalbini kötüye yorma... ii olck herşey yolunda gitcek kese de oluşmaya başlamış işte daha neee:64::64::64::64::66::66::66:

Son düzenleme:
cnm bnm daha küçük bence de o deger ikiye katlanır görrsn bak hiiç kalbini kötüye yorma... ii olck herşey yolunda gitcek kese de oluşmaya başlamış işte daha neee:64::64::64::64::66::66::66:

tahlile göre ikiz diyenlerde olduda hooooppp dedim bitanesi yeter nası bakcemmmmm :64::64::66::66::66: bitane olsun sağlıklı olsun da...

hamilelerin duası kabul olurmuş derlerya kızlar, şu mübarek ramazan ayında allahım hepimize sağlıklı bebecikler kolay doğumlar nasip etsin aminnnnnnnnnn....:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bu ay arkamdan kimler gelicek merak içinde olucam :52::52::52::52:

ayy hadi bakalım sıra batları 9 agustos olanlar daa sonra de celine ile bize gelıoo hadi bakalım ayy inş daha çoook çıkar ağustos böcüğümüzzzzzzz:66::66::66:

tahlile göre ikiz diyenlerde olduda hooooppp dedim bitanesi yeter nası bakcemmmmm :64::64::66::66::66: bitane olsun sağlıklı olsun da...

valla yaaaa ikiz de çok sevimli oluo be arkdasm ama çıldırır insan ayy Allah ne derse o olur tabi ide bana da bi böück yeter şimdlk hehehehehehe

hadi kızlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar...durmak yok çalışın taktik günaşırı :) gerçi ramazan ayındayız nasıl olur bilmiyom allah yardımcınız olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

üstün kulak heee güzelmişş:52::52::52::52::52::52:

gözün aydın allah tamamına erdirsin .. sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben tecrübeli biri olarak şunu söyleyeyeim gebelik kesesi 4 haftalıkken oluşuyor kalp atışıysa 7 haftalıkken duyuluyo .. ozaman keseden çıkıp bi fasülye tanesi gibi bi görüntüsü oluyo ...

gözün aydın allah tamamına erdirsin .. sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. ben tecrübeli biri olarak şunu söyleyeyeim gebelik kesesi 4 haftalıkken oluşuyor kalp atışıysa 7 haftalıkken duyuluyo .. ozaman keseden çıkıp bi fasülye tanesi gibi bi görüntüsü oluyo ...

amin cümlemize cnm ben inanıyom daha çok fasülye filizlencek bu ay :)) fasülyem benimm....eltimde bebeği gelişmediği için 8 haftalıkken düşürdü kalp atışı yok alalım demişler hep oda beklemiş ama sonuç aynı :(( üzücü bişey yaa kalp atışları atana kadar heveslenmeyin diyolarda oda maşşallah 7-8 haftalıkken bellii oluyomuş zaman geçmez yahuuu :((
benim şimdi neye dikkat etmem lazım açıkcası bende korkuyorum tahliller yüksek çıksada önemli olan kesede bebeğin hafta hafta gelişmesimi.benim doktor pek konuşkan bilgi veren çıkmadı sanırsam değişcem sonra..

kızlar bileniniz varmı arkadaşımında güngeçtikçe tahlilleri yükseldi baya yüksekti gebelikte ikiz falan dediler ama kesede bebek gelişmedi 7 haftalıktı gelişimyoktu oda kürtaj oldu :(( benim gözümüde korkuttular diğer topiklerde çok yüksek diye..kimsede söylemedi yüksek çıkınca şu etkiler oluyo falan diye :78::58::58::58::58::58:

Back