Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

teşekkür ederim canım sonunda yapmayı başardım listeyi tekrar teşekkür ederim

Selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bi bakayım dedimYok mu hamiş?

selam esracım valla çalışmalara son hız devam ediyoruz henüz hamiş yok ama en kısa zamanda haberleri bekliyoruz bu ay bizde keçiboynuzu içiyoruz bakalım hayırlısı inşallah benimde vesilem olur şu keçiboynuzu pekmezi sen neler yapıyosun nsl gidiyor hamilelik karnın belli olmuştur artık kaç kilo aldın esas sen anlat

Selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bi bakayım dedimYok mu hamiş?

selam esracım valla çalışmalara son hız devam ediyoruz henüz hamiş yok ama en kısa zamanda haberleri bekliyoruz bu ay bizde keçiboynuzu içiyoruz bakalım hayırlısı inşallah benimde vesilem olur şu keçiboynuzu pekmezi sen neler yapıyosun nsl gidiyor hamilelik karnın belli olmuştur artık kaç kilo aldın esas sen anlat

keçiboynuzu pekmezi mi kürü mü yapıyosunuz?
eşin mi içiyor sadece yoksa sen de içiyor musun?
eşinin spermlerde sorun çıktı da mı içiyosunuz yoksa öylesine mi?

amma sordum di mi

keçiboynuzu pekmezi mi kürü mü yapıyosunuz?
eşin mi içiyor sadece yoksa sen de içiyor musun?
eşinin spermlerde sorun çıktı da mı içiyosunuz yoksa öylesine mi?

amma sordum di mi

evet canım keçiboynuzu pekmezi içiriyorum kocişe arada kendimde içiyorum biraz kansızlık var iyi gelir diye
eşimdede bendede bir sorun yok allaha şükür sadece denemek istedik bu şekilde hamile kalan çok olmuş inşallah
bizimde olur bu ay gerçektende iyi geliyor yanlız öneririm yani eşim çok memnun kaldı hemen faydasını gösterdi

eşim de 1 haftadır falan pekmez içiyor
bugün de küre başladık
test sonucu fena değil aslında ama ileri hareketli %9
yerinde hareket %39
onu biraz hızlandıralım dedik işe yararsa
sayı 73milyon

eşim de 1 haftadır falan pekmez içiyor
bugün de küre başladık
test sonucu fena değil aslında ama ileri hareketli %9
yerinde hareket %39
onu biraz hızlandıralım dedik işe yararsa
sayı 73milyon

normal pekmezmi yoksa keçiboynuzu pekmezimi keçiboynuzu pekmezi içsin baya etkisini gösteriyor sanırım
burda başka bir topikte test sonuçlarını yazan arkadaşlar var pekmezden öncesi ile pekmezden sonrası sonuçlar acayip farketmiş
inşallah ikimizinde vesilesi olur şu keçiboynuzu pekmezi canım bu ay kavuşuruz meleklerimize

keçiboynuzu pekmezi canım
her sabah ve her akşam 2şer kaşık içiyor
badem ceviz ve fındık yiyor yarımşar avuç falan
ve de ikimiz de günde 2 incir yiyoruz
bu aya boş çıkarsa diğer ay inşallah bunların faydasını görürürz

ben eşime 1 kaşık demiştim acaba 2 kaşıkmı içse ya azmı gelmiştirki neyse bakalım
bugün 2 kaşık içmeye başlasın olmadı ceviz fındıkta yemiyor incirde
olmadı aldırırım ramazanda geldi ama olsun iftardan sonra falan yer olmadı azar azar

valla olmuşken tam olsun dedim
işe yarar mı bilemem de
bizim aldığımız yerde broşür verdiler pekmez için 2 kaşık yazıyordu bilmiyorum artık
ceviz günde 3 tane, badem ve fındık 5-6şar tane yiyor hergün

inciri sen de ye yumurtalıklar için çok iyiymiş
günde 2 tane eşin 2 tane sen

bizim de bu ay da olmassa ben de içiriym bari eşime :)) bizim daha yeni üç ay olck bu ay deneyeli ben gttm kadn doguma herşy normal çıktı tabii eş de problemi öğrnmek bi sene sonra anca dr oyle dedi bi sene olmazsa gel dedi oyle yaparz heralde ama ondan once de dogal besinleri da denemek lazım degl mi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…