teşekkür ederim canım sonunda yapmayı başardım listeyi tekrar teşekkür ederimRİCA EDERİM ÖĞRETİRİM TABİKİ.
ama şimdilik yaptığım listeyi alıntı yapıp kopyalayıp 1.sayfaya ekleyebilirsin yapmak içinde.
|||||| şu bişareti oluşturmalısın.Bu işaret yapmak içinde altgr+> işareti olan tuşa basmalısın takıldığın yerde özel mesajla sor lütfen burayı okuyamayabilirim.
Selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bi bakayım dedimYok mu hamiş?
Selam kızlar çalışmalar nasıl gidiyor bi bakayım dedimYok mu hamiş?
rica ederim canım renklendirmek içinde tüm tabloyu seç font a tıklayıp yazı şeklini seç A yazan yere tıkla istediğin rengi seç böylece dahada renklenecek listeniz.umarım bolca hamiş haberiyle dolarteşekkür ederim canım sonunda yapmayı başardım listeyi tekrar teşekkür ederim
selam esracım valla çalışmalara son hız devam ediyoruz henüz hamiş yok ama en kısa zamanda haberleri bekliyoruzbu ay bizde keçiboynuzu içiyoruz bakalım hayırlısı inşallah benimde vesilem olur şu keçiboynuzu pekmezi sen neler yapıyosun nsl gidiyor hamilelik karnın belli olmuştur artık kaç kilo aldın esas sen anlat
rica ederim canım renklendirmek içinde tüm tabloyu seç font a tıklayıp yazı şeklini seç A yazan yere tıkla istediğin rengi seç böylece dahada renklenecek listeniz.umarım bolca hamiş haberiyle dolar
Canım ben erteledim bebek işini 2/3 ay kadar kurban sonrası yeniden başlarım inşallah çalışmalara.sende ne var ne yok?
çalışmalar nasıl
bat ne zaman senin
Canım ben erteledim bebek işini 2/3 ay kadar kurban sonrası yeniden başlarım inşallah çalışmalara.
eşimle ortak kararımız canım .bu ara halletmemiz gereken farklı işlerimiz var o yüzden canım.bi sorun mu var canım yoksa öylesine bir karar mı
umarım hayırlı olur
keçiboynuzu pekmezi mi kürü mü yapıyosunuz?
eşin mi içiyor sadece yoksa sen de içiyor musun?
eşinin spermlerde sorun çıktı da mı içiyosunuz yoksa öylesine mi?
amma sordum di mi
eşimle ortak kararımız canım .bu ara halletmemiz gereken farklı işlerimiz var o yüzden canım.
evet canım keçiboynuzu pekmezi içiriyorum kocişe arada kendimde içiyorum biraz kansızlık var iyi gelir diye
eşimdede bendede bir sorun yok allaha şükür sadece denemek istedik bu şekilde hamile kalan çok olmuş inşallah
bizimde olur bu ay gerçektende iyi geliyor yanlız öneririm yani eşim çok memnun kaldı hemen faydasını gösterdi
eşim de 1 haftadır falan pekmez içiyor
bugün de küre başladık
test sonucu fena değil aslında ama ileri hareketli %9
yerinde hareket %39
onu biraz hızlandıralım dedik işe yararsa
sayı 73milyon
normal pekmezmi yoksa keçiboynuzu pekmezimi keçiboynuzu pekmezi içsin baya etkisini gösteriyor sanırım
burda başka bir topikte test sonuçlarını yazan arkadaşlar var pekmezden öncesi ile pekmezden sonrası sonuçlar acayip farketmiş
inşallah ikimizinde vesilesi olur şu keçiboynuzu pekmezi canım bu ay kavuşuruz meleklerimize
keçiboynuzu pekmezi canım
her sabah ve her akşam 2şer kaşık içiyor
badem ceviz ve fındık yiyor yarımşar avuç falan
ve de ikimiz de günde 2 incir yiyoruz
bu aya boş çıkarsa diğer ay inşallah bunların faydasını görürürz
ben eşime 1 kaşık demiştim acaba 2 kaşıkmı içse ya azmı gelmiştirki neyse bakalım
bugün 2 kaşık içmeye başlasın olmadı ceviz fındıkta yemiyor incirde
olmadı aldırırım ramazanda geldi ama olsun iftardan sonra falan yer olmadı azar azar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?