Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnn kızlarrrrrr nerelerdesiniz bakalımm
günaydınbenide yazarmısın.bat 30 temmuz.inşallah uğurlu gelir
hoşgeldin canım tabi eklerim ayyyy bugün batın inşallah hamilesindir test falan yapmıcakmısın hadi yapta öğrenelim listeye ilk bebişimiz geliyor yazalım inşallah
yok cnm yanlışlık oldu bugün geldi kırmızılar
hoşgeldin canım tabi eklerim ayyyy bugün batın inşallah hamilesindir test falan yapmıcakmısın hadi yapta öğrenelim listeye ilk bebişimiz geliyor yazalım inşallah
olsun canım üzülme bidahaki aya inşallah
günaydınnnnn kızlarrrrrr nerelerdesiniz bakalımm
canım ya erken yapmışsın çok adet gününde yap tekrar o gün çıkan çok oluyor ümit kesmek falanda yok tamam mı
canım karın şişliği adet belirtiside olabilir hamilelik belirtiside olabilir biliyorsun adet belirtileri ile hamilelik belirtiler aynı oluyor ben biçok kişide okumuştum adet olacak gibi karnım şiş adet ağrım var olucam galiba deyip hamile olduğunu öğrenen yani ikiside olabilir bence çok kafaya takma derim inşallah hamilesindir
olsun canım üzülme bidahaki aya inşallah
aminnnnn canım inşallah valla bugün mavusbebek in batı ama kendisi ortalarda yok test falan yaptımı acaba bende merak ediyorum sonrada en yakın sizin 2 ağustos var 2 kişi falan sanırım hadi inşallah güzel haberler alırızinşallahhhhh cnm ya hepimiz göbekleniriz en kısa zamanda bu ay kimsede yokmu bişi kızlar ilk hamileye beşi biyerde takalım ona göre hızlanın
listeyi nezaman koyacaksınız merakla bekliyorum:26:
kızlar selam.benım son adet tarihim 5 temmuz 27 günde bir oluyorum test yapsammı cıkarmı sorayım dedim kararsızım heyecanlıyım
Ağustos ayında hamile kalmak isteyen arkadaşlar buyrun topiğimize
topiğe katılan arkadaşlar bat larını yazarlarsa liste yapıcam hadi bakalım inşallah topiğimiz
uğurlu gelir bol hamişli bir topik oluruz
LİSTEMİZ
No |Nick |Bat|Durum
1 | mavusbebek| 30 temmuz | beklemede
2 |umutlu010 | 2 ağustos | beklemede
3 | ferdat85 | 2 ağustos|beklemede
4 | angel 25 | 3 ağustos | çalışmalara devam
5 |celine 85|12 ağustos |çalışmalara devam
6 |duygucaa| 14 ağustos | çalışmalara devam
7 |meliscerendmt | 18 ağustos | çalışmalara devam
8 | siderta | 22 ağustos | çalışmalara devam
9|cennetgözlü |25 ağustos| çalışmalar için kırmızıların gitmesini bekliyor
10|deece | 2 eylül | son hızda çalışmalara başladı
kızlar selam.benım son adet tarihim 5 temmuz 27 günde bir oluyorum test yapsammı cıkarmı sorayım dedim kararsızım heyecanlıyım
Ağustos ayında hamile kalmak isteyen arkadaşlar buyrun topiğimize
topiğe katılan arkadaşlar bat larını yazarlarsa liste yapıcam hadi bakalım inşallah topiğimiz
uğurlu gelir bol hamişli bir topik oluruz
LİSTEMİZ
No |Nick |Bat|Durum
1 | mavusbebek| 30 temmuz | beklemede
2 |umutlu010 | 2 ağustos | beklemede
3 | ferdat85 | 2 ağustos|beklemede
4 | angel 25 | 3 ağustos | çalışmalara devam
5 |celine 85|12 ağustos |çalışmalara devam
6 |duygucaa| 14 ağustos | çalışmalara devam
7 |meliscerendmt | 18 ağustos | çalışmalara devam
8 | siderta | 22 ağustos | çalışmalara devam
9|cennetgözlü |25 ağustos| çalışmalar için kırmızıların gitmesini bekliyor
10|deece | 2 eylül | son hızda çalışmalara başladı
canım liste güzel olmuş sağol banada öğretirmisin nasıl yaptığını
RİCA EDERİM ÖĞRETİRİM TABİKİ.canım liste güzel olmuş sağol banada öğretirmisin nasıl yaptığını