bizim de bu ay da olmassa ben de içiriym bari eşime :)) bizim daha yeni üç ay olck bu ay deneyeli ben gttm kadn doguma herşy normal çıktı tabii eş de problemi öğrnmek bi sene sonra anca dr oyle dedi bi sene olmazsa gel dedi oyle yaparz heralde ama ondan once de dogal besinleri da denemek lazım degl mi kızlarr
kadın dogumcu neler yapıyor
ben de gidicem de
biz eşime dışarda yaptırdık testi
bence siz de yaptırabilirsiniz
özel labaratuvar veya hastaneler yapıyor
50-100 tl arası değişiyor
selam esracım valla çalışmalara son hız devam ediyoruz henüz hamiş yok ama en kısa zamanda haberleri bekliyoruzbu ay bizde keçiboynuzu içiyoruz bakalım hayırlısı inşallah benimde vesilem olur şu keçiboynuzu pekmezi sen neler yapıyosun nsl gidiyor hamilelik karnın belli olmuştur artık kaç kilo aldın esas sen anlat
valla smear yaptı alttn baktı ultrsonla kan idrar tahili bi de folik asit verdi bak aslında çok doğru bi sene beklicgme burda da var oyle ozel lablar bi kaç ay daha olmzsa biz de oyle yapalm barii bi sorun varsa bi sene boşu boşuna beklemek de kayıp sonçta:S
reglinin kacıncı günü gittin
özel bir gün var mı
slm kızlar kadın doğuma genel bi kontrol için bende gitmeyi düşünüyorum ama hastaykenmi muayene olunuyo hani tahlil falan yapılıyomu nezaman muayene olmalıyız..:92::92::92::92:
slm kızlar kadın doğuma genel bi kontrol için bende gitmeyi düşünüyorum ama hastaykenmi muayene olunuyo hani tahlil falan yapılıyomu nezaman muayene olmalıyız..:92::92::92::92:
ben smearden korkuyorum
bi de alttan muayeneden
o yüzden sallayıp duruyorum
hiç korkulck bi şey yok cnm ya eğer pskljk olarak rahat hissetcksn kadın dra git ben oyle yaptım ilk muayenem die çok da raht ettm:)
tecrübeli ablanız olarak korkulacak bir şey olmadığını anlatayım özellikle smear testinin korkulacak en ufak bir yanı yok canlar.kulak çubuğu gibi bir çubuğu vajinanın az ilerisine itiyor o kadar oradaki sıvıyı alıyor.
muayneye gelince alete prez.ve jel sürdüğü için hissetmiyorsun bile ağrılı vs. değil.
muayne için en doğru zaman 2.gün çünkü sizden kan testi isteyebilir aç olmayada özen gösterin o gün prolaktin hormonu aç isteniyor çünkü.Hormon testleri 3.günde yaptırılıyor 2.gün giderseniz ertesi gün yaptırabilir geç kalmış olmazsınız
sorusu olan
Evet regliyken alttan bakıyor yumurtalıkların ve yumurtaların durumunu görüyor rahimdeki Allah korusun bir problem varsa onu görüyor vs.
özel hastanelerin kontrol günleri farklı oluyor kimi hastane bunu 10 gün kimisi 15 gün yapıyor bunu randevu alırken sor mutlaka canım çünkü o sürede gittiğinde kontrole ücret alınmıyor.
beni bir daha çağırmadı neden acaba ben adetime bi kaç gun kala gittim kan ve idrar testi yaptılar ama bir daha gelceksn falan demedi sadece bi sene deneyin olmazsa gelirsin dedi telden öğrendim testlerm de normalmiş hepsi bu iknci gün dedginiz adetin mi iknci günü?
Evet regliyken alttan bakıyor yumurtalıkların ve yumurtaların durumunu görüyor rahimdeki Allah korusun bir problem varsa onu görüyor vs.
özel hastanelerin kontrol günleri farklı oluyor kimi hastane bunu 10 gün kimisi 15 gün yapıyor bunu randevu alırken sor mutlaka canım çünkü o sürede gittiğinde kontrole ücret alınmıyor.
hayır cnm onu anlamak için 10 gün sonra git.zaten adetin 2.günü gidersin sekretere sor kontrol hangi gün geliniyor diye o günde tekrar yumurtalıklarımın durumu nedir acaba diye baktırırsın ama sor sekretere mutlaka.yumurtaların boyutu falan o zaman belli oluyo muki
hani çatlamış çatlıcak falan gibi
sanırım onun için sonra çağırıyor
off geriyo beni bu muayene
zaten aklımda bitane kadın var
daha önce gittim alttan baktırmamıştım ultrasonla baktı iyi görünüyor dedi
alttan bakıyım dedi kaçtım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?