Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

kadın dogumcu neler yapıyor
ben de gidicem de

biz eşime dışarda yaptırdık testi
bence siz de yaptırabilirsiniz
özel labaratuvar veya hastaneler yapıyor
50-100 tl arası değişiyor

kadın dogumcu neler yapıyor
ben de gidicem de

biz eşime dışarda yaptırdık testi
bence siz de yaptırabilirsiniz
özel labaratuvar veya hastaneler yapıyor
50-100 tl arası değişiyor

valla smear yaptı alttn baktı ultrsonla kan idrar tahili bi de folik asit verdi bak aslında çok doğru bi sene beklicgme burda da var oyle ozel lablar bi kaç ay daha olmzsa biz de oyle yapalm barii bi sorun varsa bi sene boşu boşuna beklemek de kayıp sonçta:S

İnşallah canım vesile olur keçiboynuzu sana da ben denedim memnun kaldım.Karnım büyüdü büyümez mi kocaman oldu.Zorlanıyorum biraz sıcaklar falan zor geçiyo hamilelik yuvarlanıp gidiyoruz diyelim.Toplamda 8 kilo aldım canım daha 2 ay var bakalım kaça çıkacam.Kendi kendime 14e kadar yolu var diyorum.

reglinin kacıncı günü gittin
özel bir gün var mı

reglinin kacıncı günü gittin
özel bir gün var mı

cnm ben reglime bi kaç gun kala gtmiştim heralde özel bi günü yok ..ama eğer bi sorun görrse rahimde reglnn üçüncü günü tekrar çağıyorlarmş çatlma oluo mu die beni çağrmadı tekrar ...telefondan öğrendim bütün tahlillirm normal çıkmış...

slm kızlar kadın doğuma genel bi kontrol için bende gitmeyi düşünüyorum ama hastaykenmi muayene olunuyo hani tahlil falan yapılıyomu nezaman muayene olmalıyız..:92::92::92::92:

slm kızlar kadın doğuma genel bi kontrol için bende gitmeyi düşünüyorum ama hastaykenmi muayene olunuyo hani tahlil falan yapılıyomu nezaman muayene olmalıyız..:92::92::92::92:

benim bildigim bitek hormon tahlili reglinin ücüncü günü
gerisini bilmiyorum

cnm sen reglinden sonra herhangi bi gun git dr seni zaten yönlendirir ben adetime bi kaç gun kala özel bi hastahaneye gttm dra dedm biz çocuk düşünuorz o da kan idrar smear tahillieri yaptı ultrsn ile baktı işte rahime falan oyle yanii bi de folk asit verdi mutlaka gt ma içi rahat oluo insann en azından bi enfeksyon falan bile varsa halldersn antbytkle ...

hiç korkulck bi şey yok cnm ya eğer pskljk olarak rahat hissetcksn kadın dra git ben oyle yaptım ilk muayenem die çok da raht ettm:)

zaten aklımda bitane kadın var
daha önce gittim alttan baktırmamıştım ultrasonla baktı iyi görünüyor dedi
alttan bakıyım dedi kaçtım ben

tecrübeli ablanız olarak korkulacak bir şey olmadığını anlatayım özellikle smear testinin korkulacak en ufak bir yanı yok canlar.kulak çubuğu gibi bir çubuğu vajinanın az ilerisine itiyor o kadar oradaki sıvıyı alıyor.

muayneye gelince alete prez.ve jel sürdüğü için hissetmiyorsun bile ağrılı vs. değil.

muayne için en doğru zaman 2.gün çünkü sizden kan testi isteyebilir aç olmayada özen gösterin o gün prolaktin hormonu aç isteniyor çünkü.Hormon testleri 3.günde yaptırılıyor 2.gün giderseniz ertesi gün yaptırabilir geç kalmış olmazsınız

sorusu olan

evet sorum var
regliyken mi alttan baktı
o zaman yumurtalıkları ve yumurta oluşumunu görebiliyor mu?
ve bişey daha
ben özele gidicem de
şu gün tekrar gel derse tekrar mı ücret ödüyoruz

Evet regliyken alttan bakıyor yumurtalıkların ve yumurtaların durumunu görüyor rahimdeki Allah korusun bir problem varsa onu görüyor vs.

özel hastanelerin kontrol günleri farklı oluyor kimi hastane bunu 10 gün kimisi 15 gün yapıyor bunu randevu alırken sor mutlaka canım çünkü o sürede gittiğinde kontrole ücret alınmıyor.

beni bir daha çağırmadı neden acaba ben adetime bi kaç gun kala gittim kan ve idrar testi yaptılar ama bir daha gelceksn falan demedi sadece bi sene deneyin olmazsa gelirsin dedi telden öğrendim testlerm de normalmiş hepsi bu iknci gün dedginiz adetin mi iknci günü?

yumurtaların boyutu falan o zaman belli oluyo muki
hani çatlamış çatlıcak falan gibi
sanırım onun için sonra çağırıyor
off geriyo beni bu muayene

evet canım adetin ikinci günü yapılan hormon testleri alttan muaynede yumurtalıkların durumunu görebiliyor dr. test istemeyebilir ama en azından prolaktine bakılması gerekiyor oda süt hormonu ve yüksek olması hamileliğe engel ne yazıkki.yakın çevremde bu durumu yaşayan çok kişi duydum çünkü.sana bakıldımı acaba.Ara günlerdede bakılabiliyor çünkü prolaktin.

cnm sen ne kadardır deniyorsun. ben 2 senedir deniyorum artık doktor bile diyor sen biliyorsun nasılsa napıcanı diye... sen de baya deneyimli görünüyorsun.

yumurtaların boyutu falan o zaman belli oluyo muki
hani çatlamış çatlıcak falan gibi
sanırım onun için sonra çağırıyor
off geriyo beni bu muayene
hayır cnm onu anlamak için 10 gün sonra git.zaten adetin 2.günü gidersin sekretere sor kontrol hangi gün geliniyor diye o günde tekrar yumurtalıklarımın durumu nedir acaba diye baktırırsın ama sor sekretere mutlaka.

zaten aklımda bitane kadın var
daha önce gittim alttan baktırmamıştım ultrasonla baktı iyi görünüyor dedi
alttan bakıyım dedi kaçtım ben

ah kıyamam ya cnm benm şimdi baktrmazsan da hamilelign ilk zamanlarında alttan bakıyor keseyi görmek için kaçış yok yanii o yuzden git sen kadın dra at o korkunu bende de vardı oyle bi fobi ama attım kadın dr olunca daha rahat oluo insan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…