ah kıyamam yacnm benm şimdi baktrmazsan da hamilelign ilk zamanlarında alttan bakıyor keseyi görmek için kaçış yok yanii o yuzden git sen kadın dra at o korkunu bende de vardı oyle bi fobi ama attım kadın dr olunca daha rahat oluo insan ....
evet canım adetin ikinci günü yapılan hormon testleri alttan muaynede yumurtalıkların durumunu görebiliyor dr. test istemeyebilir ama en azından prolaktine bakılması gerekiyor oda süt hormonu ve yüksek olması hamileliğe engel ne yazıkki.yakın çevremde bu durumu yaşayan çok kişi duydum çünkü.sana bakıldımı acaba.Ara günlerdede bakılabiliyor çünkü prolaktin.
valla beni arkadaş hiç alttan muayene olmadan dogum yaptı
o doktoru begendim hamile olursam ona gidicem[/QUOTE
iimiş o valla :)))ii de nasl gördü ki keseyi ilk zaman heralde sonra baktı ikinci ayda falan ult da görnuomş çünkü
prolaktin yazıyordu sanırım verdigi tahlil kagtında dedigm gibi telde hemşire herşy normal dedi gtmedim oyle deynce ben de bi daha ya zaten bi kaç ay daha denerim olmazsa giderim yine eşime de baktırtırız o zaman herşeyin hayırlısı Allah size de tez zamnda nasip etsin inşşşşş
valla beni arkadaş hiç alttan muayene olmadan dogum yaptı
o doktoru begendim hamile olursam ona gidicem[/QUOTE
iimiş o valla :)))ii de nasl gördü ki keseyi ilk zaman heralde sonra baktı ikinci ayda falan ult da görnuomş çünkü
valla ben bilmem üzümünü yerim bagını sormam
yeterki altım bende kalsın
valla ben bilmem üzümünü yerim bagını sormam
yeterki altım bende kalsın
cnm ya eşlerin de zor yine ya oyle deme sen de çk hoşsun valla hemen götürmüş eşini :) kendi gtmemiş gidince haber ver yine burdan o dra mrk ettm bu dru yahuuu
cnm ya eşlerin de zor yine ya oyle deme sen de çk hoşsun valla hemen götürmüş eşini :) kendi gtmemiş gidince haber ver yine burdan o dra mrk ettm bu dru yahuuu
hamile kalayım da gerisi kolay valla
aslında kendi gönlüyle gitti
gerçi kliniğin kapısından dönecekti ama son anda vazgeçti
çocuk aşkınaa
hamile kalayım da gerisi kolay valla
aslında kendi gönlüyle gitti
gerçi kliniğin kapısından dönecekti ama son anda vazgeçti
çocuk aşkınaa
ii olmuş ama ordan soru işareti gitmiştir en azından çünkü olmadıkça insanın kafasında soru işareti oluo bi sorun mu var die bi sene içinde olmaması sorun degl dio drlar da ama blmıo yaşayıp görcez bakalım ...
ii olmuş ama ordan soru işareti gitmiştir en azından çünkü olmadıkça insanın kafasında soru işareti oluo bi sorun mu var die bi sene içinde olmaması sorun degl dio drlar da ama blmıo yaşayıp görcez bakalım ...
evet
eşim sigara içiyor
ve çok stresli bir işi var
o yüzden sperm değerlerini baya düşük bekliyoduk açıkçası
ama bekledigmizden çok çok iyi çıktı
onu attık kafadan
artık daha rahatız
evet
eşim sigara içiyor
ve çok stresli bir işi var
o yüzden sperm değerlerini baya düşük bekliyoduk açıkçası
ama bekledigmizden çok çok iyi çıktı
onu attık kafadan
artık daha rahatız
evt sigara olumsuz etklıo diolar ama hiç sigara içmeynlerde de bir sürü problem çıkıo valla bu kader kısmet bence de kaçıncı aydı sizin denemenizin?
evt sigara olumsuz etklıo diolar ama hiç sigara içmeynlerde de bir sürü problem çıkıo valla bu kader kısmet bence de kaçıncı aydı sizin denemenizin?
bu 5. ay
bat 2 agustos
boşa gidicek sanırım bu ayda
olacak 6
bu 5. ay
bat 2 agustos
boşa gidicek sanırım bu ayda
olacak 6
neden adet belrtilerin mi var? bizim üçüncü ay olcak bu ayla bat 14 bnm inş olur bu ay hepimizinn ...belli olmaz kapılma umutsuzluga oladabilir 3 agustos gibi yaprsn test gelmzse..
neden adet belrtilerin mi var? bizim üçüncü ay olcak bu ayla bat 14 bnm inş olur bu ay hepimizinn ...belli olmaz kapılma umutsuzluga oladabilir 3 agustos gibi yaprsn test gelmzse..
dün test yaptım da negatifti o yüzden
neyse gelmeyen kandan ümit kesilmez dimi
dün test yaptım da negatifti o yüzden
neyse gelmeyen kandan ümit kesilmez dimi
ama daha erken tabii cnm belli olmz daha negatif olup olup adet geckmesnden bi hafta sonra poztf çıkanlar var çook gordum oylelerini forumda... aynen oyle cnm ümidini kesmen için erken daha... ama bence bu ay olmazsa bile dahaki ay olur senn eşinde de yokmş problem daha ne hiç sıkma canını...
ama daha erken tabii cnm belli olmz daha negatif olup olup adet geckmesnden bi hafta sonra poztf çıkanlar var çook gordum oylelerini forumda... aynen oyle cnm ümidini kesmen için erken daha... ama bence bu ay olmazsa bile dahaki ay olur senn eşinde de yokmş problem daha ne hiç sıkma canını...
takıntı haline geldi sanırım
ben de var zaten bu huy
bişeyi istedim mi hemen olsun istiyorum
rabbim istemiyo işte henüz di mi
hayırlısı ne diyelim
takıntı haline geldi sanırım
ben de var zaten bu huy
bişeyi istedim mi hemen olsun istiyorum
rabbim istemiyo işte henüz di mi
hayırlısı ne diyelim
ben de oyleyim illa planladgm zaman olcak bi şey ama takmakla da pskoloji bozluo işte dedign gibi ne zaman nasipse o zaman hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm ii gecelerr görüşürüz yineee durumlardan haberdar ederiz biribirmizi byyyyyyyyyy
ben de oyleyim illa planladgm zaman olcak bi şey ama takmakla da pskoloji bozluo işte dedign gibi ne zaman nasipse o zaman hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm ii gecelerr görüşürüz yineee durumlardan haberdar ederiz biribirmizi byyyyyyyyyy
iyi geceler canım
en yakın tarihteki haberciniz benim anlatim ruh halimigeçen hafta başlamıştım adet olcam zamanki gibi şişmeye kasıklarım falan ağrıyodu arada..2-3 gündür kasıklarımda ağrımıyo belimde..benim koca bugünde hasta olmayınca yine heveslendi bugün evide o süpürdü ben yormim kendimi diyeeeeeeeeee allahım inşallah buay yüzümüzü güldürür yine hevesimizi kursağımızda bırakmaz..bu 2-3 gün geçmek bilmez offffff ağustosta doğumgünüm hediyem bebeğimiz olsa dünyalar benim olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?