Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

valla beni arkadaş hiç alttan muayene olmadan dogum yaptı
o doktoru begendim hamile olursam ona gidicem

prolaktin yazıyordu sanırım verdigi tahlil kagtında dedigm gibi telde hemşire herşy normal dedi gtmedim oyle deynce ben de bi daha ya zaten bi kaç ay daha denerim olmazsa giderim yine eşime de baktırtırız o zaman herşeyin hayırlısı Allah size de tez zamnda nasip etsin inşşşşş

valla eşlerinki kolay
biz gittik yaptırdık onunkini
keçiboynuzu kürüne başladık en azından
hareket hızlansın diye

kızlar bu yerleşme kanaması dedikleri şey ne zaman oluyo bilginiz varmı? bende şuana kadar ölebişey olmadıda..şişimm ve çok gerginim olcammı olmıcammı streside geriyo herkese çatasım varrrr yarında kırmızı kart görmezsem idrar tahlili alim diyorum aynı eczaneden almayada utanıyorum eczacı adam da yumurtlama testi idrar testi çinko hapı falan alınca çok çalıştığımı anlıcak

en yakın tarihteki haberciniz benim anlatim ruh halimi geçen hafta başlamıştım adet olcam zamanki gibi şişmeye kasıklarım falan ağrıyodu arada..2-3 gündür kasıklarımda ağrımıyo belimde..benim koca bugünde hasta olmayınca yine heveslendi bugün evide o süpürdü ben yormim kendimi diyeeeeeeeeee allahım inşallah buay yüzümüzü güldürür yine hevesimizi kursağımızda bırakmaz..bu 2-3 gün geçmek bilmez offffff ağustosta doğumgünüm hediyem bebeğimiz olsa dünyalar benim olucak...

cnm benim inş gönlünce olurrr alırsın bebişinnnnn haberini , haberlerini bekliyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…